Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14
Like Tree2Likes

Thread: Can't find a free WoW process to attach...

  1. #1
    Buddy
    Join Date
    07.12.2011
    Posts
    7

    Default Can't find a free WoW process to attach...

    Hi, after todays patch 5.4.2, I can't use HB.
    It say "We couldn't find a free WoW process to attach. Please login to game before starting HonorBuddy"...

    I already have reinstalled HB both from the automatic installer, and the ZIP file. Nothing works.
    It's not running 64-bit as I deleted the 64-bit version of WoW.

    Log is just saying this:
    [16:11:36.998 N] Honorbuddy v2.5.8690.707 started.
    [16:11:46.127 N] Logging in...
    [16:11:47.249 N] We couldn't find a free WoW process to attach. Please login to game before starting Honorbuddy.

    Attached log to be sure
    Attached Files Attached Files
    • File Type: txt hb.txt (198 Bytes, 25 views)

  2. #2
    Buddy
    Join Date
    25.11.2012
    Posts
    113

    Default

    Thank you for the report. This is a very serious bug in Honorbuddy, we will make corrections asap.

  3. #3
    Buddy
    Join Date
    09.05.2013
    Posts
    46

    Default

    You have been a member since 2011 and you still dont know about Patches down time.... lol

  4. #4

  5. #5
    Buddy
    Join Date
    21.01.2012
    Posts
    105

    Default

    Quote Originally Posted by volkvin View Post
    Thank you for the report. This is a very serious bug in Honorbuddy, we will make corrections asap.

    True That thumbs up! Beware of the bug it can delete your wow account

  6. #6
    Buddy
    Join Date
    07.12.2011
    Posts
    7

    Default

    Been a member since 2011. Back then I couldn't even figure out how to setup the bot when I bought the trial access... Been using the bot for a month or so. But alright, I guess I'm just waiting it out

  7. #7
    Buddy
    Join Date
    09.05.2013
    Posts
    46

    Default

    I'm sure the developers will have something for us sometime today.

  8. #8
    Buddy
    Join Date
    07.12.2011
    Posts
    7

    Default

    Thank you sir, for a real answer.

  9. #9
    Buddy
    Join Date
    07.12.2011
    Posts
    7

    Default

    Quote Originally Posted by Dethmon View Post
    I'm sure the developers will have something for us sometime today.
    Yeah well, it's not that I need really today or anything, just thought it was my HB that was bugged somehow, and wanted to correct it.
    Thanks for the answer

  10. #10
    Buddy
    Join Date
    21.01.2012
    Posts
    105

    Default

    Quote Originally Posted by Jessicasky View Post
    Hi, after todays patch 5.4.2, I can't use HB.
    It say "We couldn't find a free WoW process to attach. Please login to game before starting HonorBuddy"...

    I already have reinstalled HB both from the automatic installer, and the ZIP file. Nothing works.
    It's not running 64-bit as I deleted the 64-bit version of WoW.

    Log is just saying this:
    [16:11:36.998 N] Honorbuddy v2.5.8690.707 started.
    [16:11:46.127 N] Logging in...
    [16:11:47.249 N] We couldn't find a free WoW process to attach. Please login to game before starting Honorbuddy.

    Attached log to be sure
    Quote Originally Posted by Jessicasky View Post
    Thank you sir, for a real answer.
    If u read Top Sticky at Honorbuddy forum before u and millions of other peapole post same thing as millions of peapole did before u too today. u can see that there is a sticky the post that cace linked just. there is the reason of users trolling as usual.

    todo list if something is wrong
    1. Check if there is a Admin Sticky post up.
    2. Check Forum if anyone else posted something about it
    3. Use search function and se if someone posted
    4. Make Post (if someone else dont have posted anything about it)

 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •