Results 1 to 10 of 10
Like Tree1Likes
  • 1 Post By MastaRage

Thread: Fishing Bot?

  1. #1
    Buddy
    Join Date
    06.01.2012
    Posts
    46

    Default Fishing Bot?

    hey guys, I was wondering how I can use honorbuddy as a fishing bot? I want to level fishing from 1-max with the bot. Been poking around the forums but I haven't found what im looking for yet. Any help would be greatly appriciated thanks

  2. #2
    Developer
    Dungeon Master

    Join Date
    23.03.2010
    Posts
    1,640

    Default

    Quote Originally Posted by Groove1337 View Post
    hey guys, I was wondering how I can use honorbuddy as a fishing bot? I want to level fishing from 1-max with the bot. Been poking around the forums but I haven't found what im looking for yet. Any help would be greatly appriciated thanks
    Professionbuddy has a 1-525 fishing profile included that fishes from the fountain in Dalaran. I recommend updating PB from the SVN if you want to try it. Also you can use my fishing bot AutoAngler2 for straight up fishing from one spot or from pools. links in my signature.
    Honorbuddy Extensions developer

    Lead Dungeonbuddy developer.
    Developer of numerous projects suc
    h as HBRelog, Professionbuddy, AutoAngler2, Radar, HBConsole, HBToggle, ClickToGo, RoutesBuddy and others
    Long time Honorbuddy contributer



  3. #3
    Buddy
    Join Date
    06.01.2012
    Posts
    46

    Default

    Thanks, I just installed it - I tried the oggrimar profile but it didnt seem to do anything. How do I set it up to just fish from the pool im standing infront of? Thanks for the reply

  4. #4
    Buddy
    Join Date
    17.12.2011
    Posts
    34

    Default

    Hello

    I have been using autoangler well trying to use autoangler to just stationary fish. do i need a blank profile to do that? or is there specific profiles for different areas?

  5. #5
    Buddy
    Join Date
    06.01.2012
    Posts
    46

    Default

    Im not sure, ideally i'd like to just find myself a pool, press a button and for it to fish but I can't find how to do that yet. I read that you have to have poolfishing set to true, it is. That's as far as i've got. In the tutorial in the thread it said have professions buddy PLUGIN installed - I thought it was a bot, not sure where to get the plugin from. Hopefully someone can enlighten us.

  6. #6
    Buddy
    Join Date
    04.12.2011
    Posts
    646

    Default

    You have to download AutoAngler from thes board, put the files in the "Bot" Folder of Honorbuddy (NOT "plugins"). Finished.

    If I understand your question correctly, you are just confusied because here are so many possibilities how you could do it ;-)

  7. #7
    Buddy
    Join Date
    27.12.2011
    Posts
    137

    Default

    Quote Originally Posted by Unseenpanic View Post
    Hello

    I have been using autoangler well trying to use autoangler to just stationary fish. do i need a blank profile to do that? or is there specific profiles for different areas?
    No you do not need a profile for stationary fishing, just select AutoAngler from the dropdown menu. Then, select Bot Config and a GUI will pop up. Now click on to the right of "Poolfishing" and change it to FALSE. Now start the HB near any fishable water and it will just stand there and fish.
    Anstie22 likes this.

  8. #8
    Buddy
    Join Date
    17.12.2011
    Posts
    34

    Default

    Quote Originally Posted by MastaRage View Post
    No you do not need a profile for stationary fishing, just select AutoAngler from the dropdown menu. Then, select Bot Config and a GUI will pop up. Now click on to the right of "Poolfishing" and change it to FALSE. Now start the HB near any fishable water and it will just stand there and fish.
    Thanks a ton seems to be the step i was missing, Thanks for the reply

  9. #9
    Buddy
    Join Date
    06.01.2012
    Posts
    46

    Default

    Ah nice, me too! For some reason it keeps mounting and unmounted every now and again or between fishing casts, don't suppose anyone knows a way to stop that?

  10. #10
    Super Moderator
    Legen *wait for it* dary

    Join Date
    15.01.2010
    Location
    Athens,Greece
    Posts
    78,065

    Default

    Quote Originally Posted by Groove1337 View Post
    Ah nice, me too! For some reason it keeps mounting and unmounted every now and again or between fishing casts, don't suppose anyone knows a way to stop that?
    we need to check your log for that
    http://www.thebuddyforum.com/honorbu...-pictures.html

 

 

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •