Important Change for Honorbuddy, Demonbuddy and HearthBuddy Lifetime Users

    Greetings Buddies,
    For our long term plans, it is inevitable to do the following changes effective immediately (tomorrow - 18 January 2017). We are changing all existing Demonbuddy and Honorbuddy Lifetime licenses to expire after 2 years of usage.


    read more



Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Buddy
    Reputation
    Join Date
    19.01.2010
    Posts
    23

    Cool First time Demonbuddy install - closes after authenticating key

    Not too sure what I am doing wrong. I am currently running Diablo 3 as administrator and then I launch the Demonbuddy client (as admin as well). I entered my key and hit sign in and it loads the interface then immediately seems to crash the program. The key shows in use on the site but the process is no longer running on my computer. I do see the following in the log that is created:
    "2017-01-10 16:23:44,367 [1] INFO MainWindow (null) - Demonbuddy v1.1.3097.474 started2017-01-10 16:23:47,258 [1] INFO MainWindow (null) - Logging in...
    2017-01-10 16:23:47,449 [3] DEBUG MainWindow (null) - Logging in to BestLatency (192.99.20.72)
    2017-01-10 16:23:47,896 [3] INFO MainWindow (null) - T: 5247882640701901182 H: 4152125072
    "

    I checked the forums for some answer but have been unsuccessfully. I have both .NET and the C++ requirements installed. Thanks!
    Attached Files Attached Files
    Last edited by jaelae; 10.01.2017 at 20:01.

  2. #2
    Super Moderator
    Legen *wait for it* dary

    Reputation
    Join Date
    15.01.2010
    Location
    Athens,Greece
    Age
    35
    Posts
    121,585

    Default

    there is a new patch,you have to wait for the updates

  3. #3
    Buddy
    Reputation
    Join Date
    19.01.2010
    Posts
    23

    Default

    Tony I had this issue before the patch so it is definitely not related. But I will wait until DB is updated and post again after the patch.

    Quote Originally Posted by Tony View Post
    there is a new patch,you have to wait for the updates

  4. #4
    Super Moderator
    Legen *wait for it* dary

    Reputation
    Join Date
    15.01.2010
    Location
    Athens,Greece
    Age
    35
    Posts
    121,585

    Default

    since we are down now tho we cant check it

  5. #5
    Buddy
    Reputation
    Join Date
    19.01.2010
    Posts
    23

    Default

    Patch is out and I have done a clean install of the client. I encounter the same issue. There is no error but Demonbuddy simply closes out. It authenticates my key, seems to verify Diablo is running and then immediately closes out. Attached is another log.

    I reviewed other issues found on the forums and have uninstalled programs that are known to conflict (Nvidia experience). Additionally, I am running Bitdefender for my AV so I excluded the entire folder that Demonbuddy is installed at.

    Thanks!
    Attached Files Attached Files

  6. #6
    Super Moderator
    Legen *wait for it* dary

    Reputation
    Join Date
    15.01.2010
    Location
    Athens,Greece
    Age
    35
    Posts
    121,585

    Default

    remove:

    - microsoft visual c++ 2005-2015 x86 redistributable



    restart your pc,
    install https://www.thebuddyforum.com/BuddyWizard.exe
    restart

  7. #7
    Buddy
    Reputation
    Join Date
    19.01.2010
    Posts
    23

    Default

    Thanks for responding Tony. I had previously tried this but tried again. I removed the Visual C++ x86 redistributables (there was a lot), restarted my machine, ran the buddywizard, restarted again. Then I encounter the same issue.

    I have attached two screenshots showing my installed software and the success of the buddywizard.
    Attached Images Attached Images

  8. #8
    Super Moderator
    Legen *wait for it* dary

    Reputation
    Join Date
    15.01.2010
    Location
    Athens,Greece
    Age
    35
    Posts
    121,585

    Default

    set an exception in Bitdefender

  9. #9
    Buddy
    Reputation
    Join Date
    19.01.2010
    Posts
    23

    Default

    Quote Originally Posted by Tony View Post
    set an exception in Bitdefender
    This is already set as an exception which I mentioned about. I set an exception to exclude the entire folder.

  10. #10
    Super Moderator
    Legen *wait for it* dary

    Reputation
    Join Date
    15.01.2010
    Location
    Athens,Greece
    Age
    35
    Posts
    121,585

    Default

    pm me your Skype and we will teamviewer it

 

 

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •