Results 1 to 6 of 6

Thread: RadsAtom Config

  1. #1
    Buddy
    Reputation
    Join Date
    10.11.2012
    Posts
    143

    Default RadsAtom Config

    Hi, i keep seeing everyone saying they can open the radsatom config. I can open the trinity one in DB fine, but i cant open rads. I see the plugin in DB i can check it and it works fine, but when i try and click on rads it doesent highlight it and wont let me into the config. My Rads plugin is in C/diablo/plugins/rads but it still isnt working any help?

    Thanks

  2. #2
    Super Moderator
    Legen *wait for it* dary

    Reputation
    Join Date
    15.01.2010
    Location
    Athens,Greece
    Age
    33
    Posts
    95,533

    Default

    reinstall it

  3. #3
    Buddy
    Reputation
    Join Date
    10.11.2012
    Posts
    143

    Default

    i have reinstalled both DB, and the rads plugin also. still no go. Would there be a log anywhere showing an issue or>

  4. #4
    Super Moderator
    Legen *wait for it* dary

    Reputation
    Join Date
    15.01.2010
    Location
    Athens,Greece
    Age
    33
    Posts
    95,533

    Default

    post your log and i can check it

  5. #5
    Buddy
    Reputation
    Join Date
    10.11.2012
    Posts
    143

    Default See Log

    Please see the attached log. ty4904 2012-11-14 20.01.txt

  6. #6
    Moderator
    Developer Powered by Blast Processing

    Reputation
    Join Date
    15.01.2010
    Posts
    35,531

    Default

    c:\Users\Eric\Desktop\demonbuddy\plugins\RadsAtom\ RadsAtom\RadsAtom.cs:line

    needs to be
    c:\Users\Eric\Desktop\demonbuddy\plugins\RadsAtom\ RadsAtom.cs:line

    you have more then one folder inside a folder then what needs to be.
    Need Help?
    ALWAYS post a full log as an attachment, NO EXCEPTIONS. Learn How to by clicking HERE
    Having Probl
    ems Relating to Greymagic.dll / Grey window / Doesn't Ask for Key / Not working; After 757 update. Learn to fix it by clicking HERE
    Having Dungeonbuddy or Issues with Kick's Profiles for WoD Conent? Scripts and Profiles are Still being Written, if you have an issue to report please use the respective threads (NOT a new support thread), and as always post a detailed description of the issue and a full log as an attachment.

 

 

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •