Important Change for Honorbuddy, Demonbuddy and HearthBuddy Lifetime Users

    Greetings Buddies,
    For our long term plans, it is inevitable to do the following changes effective immediately (tomorrow - 18 January 2017). We are changing all existing Demonbuddy and Honorbuddy Lifetime licenses to expire after 2 years of usage.


    read more



Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14
  1. #11
    Buddy
    Reputation
    Join Date
    25.12.2014
    Posts
    5

    Default

    Tony, I tried to let the bot run with the same account.

    It's this scenario:
    I have created a standard user on my pc, non-administrator.
    I gave full access to this user for the HB folder.
    Starting WoW works fine, I can login in play as usual.

    Now when I start the bot with or without admin-rights, I get the same error like above (tried with DX9 and DX11).
    But if I use my administrator account on my local pc and start WoW & HB, everything works fine (no probs with attaching client etc.).

    What do I have to setup for my standard user account, to give HB access to WoW?

    I really want to try using WoW with a standard user account to limit there rights to scan my pc etc.
    Any ideas?

  2. #12
    Super Moderator
    Legen *wait for it* dary

    Reputation
    Join Date
    15.01.2010
    Location
    Athens,Greece
    Age
    35
    Posts
    121,573

    Default

    probably it has to do with the admin rights and the problem its not connected to Hb itself

    an acc with "normal" rights shouldnt give you problems

  3. #13
    Buddy
    Reputation
    Join Date
    24.10.2012
    Posts
    36

    Default

    Mine is doing the same thing.

  4. #14
    Super Moderator
    Legen *wait for it* dary

    Reputation
    Join Date
    15.01.2010
    Location
    Athens,Greece
    Age
    35
    Posts
    121,573

    Default

    Quote Originally Posted by Toyer View Post
    Mine is doing the same thing.
    open your own thread in that case

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12