Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Buddy
    Reputation
    Join Date
    06.10.2012
    Posts
    5

    Default styx.helpers.uisettings?

    Everytime i start honorbuddy i get an error saying the type initializer for styx.helpers.uisettings threw and exception, thats all the info it gives me. I have tried uninstalling the bot multiple times and redownloading it but nothing seems to work. A forum search on this site comes up blank for that error so i have no idea what to do about it. I am also running 32 bit wow and everything so there should be no issue.
    Last edited by toxicity; 25.11.2012 at 21:02.

  2. #2
    Buddy
    Reputation
    Join Date
    22.10.2012
    Posts
    1

    Default

    same totally the same.

  3. #3
    Community Developer
    Reputation
    Join Date
    03.12.2011
    Posts
    3,214

    Default

    restarting fixes it?

  4. #4
    Buddy
    Reputation
    Join Date
    06.10.2012
    Posts
    5

    Default

    restarting does nothing, i have restarted my client/bot/computer upwards of 5 times each and had no luck

  5. #5
    Moderator
    The One Who Knocks

    Reputation
    Join Date
    15.01.2010
    Posts
    5,888

    Default

    Try a clean install and a new folder and be sure to run administrator.

  6. #6
    Buddy
    Reputation
    Join Date
    06.10.2012
    Posts
    5

    Default

    ended up working after clean install in new folder and running as admin, weird though because i had already done both of those things and it didn't work before but now it does

  7. #7

 

 

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •