• Visit Rebornbuddy
  • Archebuddy Mod Bayram madem cevap verıyorsun locklayıp kacma

    Discussion in 'Destek ve Bilgilendirme Forumu' started by asd85, May 20, 2017.

    Thread Status:
    Not open for further replies.
    1. asd85

      asd85 New Member

      Joined:
      Jan 3, 2016
      Messages:
      20
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Merhabalar,

      Biz kapatıp gidecek olsak 9 senedir belki de dünyanın en köklü ve büyük oyun firması karşısında sırf müşterilerimizin haklarını korumak için yıllardır hesabı bilinmez bir şekilde hukuksal savaş vermezdik.

      İkincisi ise aylardır archebuddy forumunda haklı sebepler yüzünden durdurulacağı söyleniyordu yani biz habersiz iş yapmadık.

      Ömür boyu keylerin durdurulma sebeplerini detaylıca sabit konular arasında bulabilirsiniz biraz anlayışlı olalım lütfen yargısız ifaza maal yok!

      -----------------------------------

      Madem cevap vermeye tenezzul ettınız ( Supportları tıcketlarınızı solved olarak işaretleyip i am sorry çekiyor) 9 senelik değil 90 senelik firma olsan 10 yıllık key satıyorsan 3650 gün sonra kapatırsın biz pokehash alıyoruz saati dakikası gelince kapanıyor otomatik ne hakkımızı korudun allahını seversen 1200tl gibi bir para veripte aldım güvendim bosslanda 2 yıl kullancak olsaydım yıllık alırdım kardeşim sizin kafaya göre para yok lifetime keyleri kapattık gittik demenizle hakkımızı savunmanız arasındaki alaka nedir? cevap vericem diye komik olma archebuddy haklı sebeplerle durduruyorsan keyi olanlara kalan gün ödemesini yaparda gidersin insanları mal yerıne koymanın anlamı yok yargısız infaz yapıp size güveneni sinir kepaze eden sizsiniz

      hukuksal savaşıda bizi korumak için değil cebinizi korumak için yapıyorsunuz herifin oyununa illegal şekilde inject oluyor bot neticede adamların derdi bizle değil sizle hikaye anlatma ondan
       
    2. Bayram15

      Bayram15 Moderator Moderator

      Joined:
      Jan 4, 2013
      Messages:
      1,800
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      38
      Tekrar merhaba,

      Şimdi bakın, siz olayı kavramakta güçlük çekiyorsunuz sanırım.

      Bir konuya açıklık getirelim, sizi ve öfkenizi anlıyorum lakin siz konuyu çok farklı yerlere çekmeye çalışıyorsunuz biz vurgulamak istediğiniz gibi bir anlayış içerisinde olsak yani sizi dolandırmak istesek bu forumun günlük 1.5milyon civarı ziyaretçisi oluyor bunların önünde size söz hakkı bile tanımazdık çünkü kaldı ki gidin bakın isterseniz diğer dillerin forumlarında bu konu artık spam muamelesi görmekte yani anlatmaya çalıştığım şu ki, artık bizim için kapanmış bir konu bu durum kesin kurallar belli, ben sadece kendinizi sizin bahsettiğiniz gibi tabir-i caise "kazıklanmış" hissetmeyin diye size açıklama yapıyorum çünkü yapılan şeyin kazıklamak veya kazıklanmakla alakası yok! Tamamen zorunluluktan bu durum söz konusu oldu ve bu tarz köklü değişiklik yapmamız kaçınılmaz oldu.Biz bununla alakalı satırlarca yazı yazdık gerekçeleriyle açıkladık müşterilerimize.Bahsettiğiniz gibi olsaydı işler şu an forumda bana cevap yazmak yerine boş ekrana bakıyor olurdunuz ve ne HB,ne DB ne de diğer botlar halen faliyette olurlardı. Bunlar bilmeniz gerekenler..


      Gelelim şahsi düşüncelerime;

      Şimdi çok iyi diyorsunuz hoş diyorsunuz hakkınızı savunuyorsunuz da, beyefendi bana günlük hayatınızda 25 euro gibi bir miktar ödeyip ömür boyu kullanabildiğiniz bir hizmet söylermisiniz ? internet,elektrik,telefon,su her hangi bir hizmet? kaldı ki yarını belli olmayan bir sektörde size 9 yıl boyunca bunu gerçekleştirmişiz, yani 0 dan başlayan küçük bir firma iken bundan 9 yıl önce bu botu alan vatandaş 9 yıl boyunca bu ürüne hiçbir ücret ödemeden binlerce para dolar kazanmış.

      Birde şu iade konusuna açıklık getirelim,
      Bugün Windows adıyla ürün satan belki de dünyanın en büyük teknoloji şirketi olan Microsoft bile yaptığı ürüne 8 yıl gibi bir desteği zar zor verirken biz size 9 yıl hizmet vermişiz.Olayı anlayaibliyormusunuz? Yani 2001 yılında Windows xp diye bir yazılım geliştiriyor, sizde bu işletim sistemi çok güzel ben bunu hem evime hemde ofisime alırım diyerek binlerce dolar yatırım yapıyorsunuz, ondan sonrada içindeki ekstra yazılımlara para döktükten 8 yıl sonra adamlar o ürüne desteği tamamen kesiyor yani benim bu ürünle alakam yok muamelesi yapıyor müşterilerine, şimdi gidip onlardan kaç kiişi o ürünlerin para iadesini isteyebilir acaba?

      Yani biraz realist olun, düşünüpte konuşun biz haklıyız demiyorum, bakın ben Türk evladıyım size her türlü yemin ediyorum ki patronumuzdan şu cümleyi kulağımla duydum "keşke imkanımız olsaydı da vaat ettiğimiz gibi ömür boyu destek verebilseydik" yani, bazı zamanlarda benim bile "ya bu ürünleri neden lifetime şeklinde satıyoruz?" dediğim bir ortamda patron bunu diyebiliyorsa sizin o adamı ve ya şirketini dolandırıcılık ile suçlamaya hakkınız yok kardeşim.

      Bu açıklamayı size yapmak zorunda bile değilim, normalde beklenen spam olarak işaretleyip bu konuyu kapoatmam çünkü kural böyle diyor.ama ben insiyatif gösteriyorum ki kendinizi kötü hissetmeyin.
      Hiç kimse kimseye zorla birşey aldırmıyor değil mi?

      Cümlelerinizi benim yaptığım gibi özenle seçiniz aksi takdirde konu kilitlenecektir!!!
       
      Last edited: May 22, 2017
    3. asd85

      asd85 New Member

      Joined:
      Jan 3, 2016
      Messages:
      20
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1

      ------------------


      büyük lütüf etmişsin ve cevap yazmışsın kendımı nefis şanslı hissediyorum fakat dediklerinde anlattıgınız hıkayeden başka birşey yok işe yarar 1 kelime yok bir ürünü kaç yıl boyunca satışına destek vereceğim diye satarsan güzel kardeşim örnek 2 yıl garanti 2 yıl arkasında durursun bunun satış sözleşmesinde herşey bellidir izmir b blok adliye binasındaydım bütün gün işle ilgilenen düzgün bir avukat buldum ve olayı mahkemeye taşıyacağız ürün illegal statü kapsamında değilde normal bir software olsa hiçbir şansınız yok iken ben ve benım gıbı binlerce kişinin bossland bu kapatıp gitcek hali yok dediği insanların güvenini zedelediniz 25 euro küçük para vs diye aşağılıyorsunda 16 lifetime key 80x5=400+25=425euroya denk geliyor madem tr vatandaşısın güzel kardeşim insanlar bunu kazanmak için 1 ay amele gibi çalışıyor o yüzden boş yapıp hikaye anlatcagına ve bunu bir lutufmuş ben istesem sallamam moduna girceğine bir çözüm sunaydında bu kadar insanı salak yerıne koymasaydınız. şirketin zor günleri parasal davaları kendisini bağlar sen kendı kafana göre ben bunu böyle satmışken sımdı kapatıyorum 2 yıl hızmetını verdım zaten vs e çeviriyorsan bu tamamen senın fiyaskon microsoft sana 10 yıl ben bu ürünü geliştiricemmi demişki halen saçma sapan örnekler vs burda yazılan herşey boş sizde çözüm yolu yok ve banane kardeşim demon honorbudyden davalardan hızmetı durdugunuzda onu oranın vatandaşı düşünsün saçma sapan yaklaşımlarda bulunup patronunun dediklerine ağlıyalımmı bumudur ?
       
    4. asd85

      asd85 New Member

      Joined:
      Jan 3, 2016
      Messages:
      20
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      9 yıl falanda kullanan yok 2025 bitişleri lifetime ların 2 yılda kapatıp gittiniz herşeyi saptırıyorsun süreyi saptırmayın bari zendeskteki Joro gibi kapat geç cevap vermeniz bile büyük lütüf parayı aldınız zamanında nasılsa kafana göre süreyi azalt kapat git sıkıntı yok 3-5 kişi kaçar bossland yoluna devam eder mantığı
       
    5. Bayram15

      Bayram15 Moderator Moderator

      Joined:
      Jan 4, 2013
      Messages:
      1,800
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      38
      Konu süre aşımından dolayı kapatılmıştır benzer veya farklı konularda sorunuz veya şikayetiniz var ise yeni konu açmaktan çekinmeyin!! :)
       
    Thread Status:
    Not open for further replies.

    Share This Page