• Visit Rebornbuddy
  • [PAID] 100-110 Legion Questing

    Discussion in 'Honorbuddy Store Profiles' started by Aion, Aug 31, 2016.

    1. Obvioka

      Obvioka Member

      Joined:
      Apr 27, 2017
      Messages:
      93
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      8
      It not stucks it just stop or run in the same lines and attack the enemies but dont continoue the questings. When it stoped always wrote: waiting for question appear or something like that, but the quest was not that place where it searched.
       
    2. Aion

      Aion Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Jan 18, 2011
      Messages:
      3,907
      Likes Received:
      96
      Trophy Points:
      48
      Thats where the log take place. To debug the actual issue. Those status messages does not mean it currently doing those actions.
       
    3. Obvioka

      Obvioka Member

      Joined:
      Apr 27, 2017
      Messages:
      93
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      8
      My DH Stucked in dalaran and the problem was that it did not finished the class hall line at suramar and it did not have any fly spots, but it tried to use the flight master instead of the illidari bats.
      It took a little time, to figure this out, cus didn't know what is his problem. :D But i used the bat and it finished the quest line alone. In Val'sharah it is full afkable. I did not have to help him. It is 3/7 and 101,5 lvl now. I hope that only the start had some issues. :)
       
    4. Aion

      Aion Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Jan 18, 2011
      Messages:
      3,907
      Likes Received:
      96
      Trophy Points:
      48
      Mate, again - the issues, you describe are not the problem, but its result. The problems itself can be spotted with logfile attached, indeed.
       
    5. Obvioka

      Obvioka Member

      Joined:
      Apr 27, 2017
      Messages:
      93
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      8
      Stopped in highmountain DH, i copied the log last 20-30 minutes, couldn't attached the full cus its big. I started the HB lvl profile and its work correctly, after some quest i started your profile again and jsut ported to dalaran and came back here and stoped.
       

      Attached Files:

    6. Obvioka

      Obvioka Member

      Joined:
      Apr 27, 2017
      Messages:
      93
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      8
      I have the repu for suramar questline and tried to finish the line but the profile stuck.
       

      Attached Files:

    7. Aion

      Aion Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Jan 18, 2011
      Messages:
      3,907
      Likes Received:
      96
      Trophy Points:
      48
      Thanks for the logfiles mate, Its much clearer now, I appreciate it.

      For Suramar, the bot fails to interact with this NPC for unknown reason. Try clear HB cache or disable temporary the wow addons, if its due to this.

      Regarding Highmountain, I will check if its profile issue with the rarespawn fish, but my suggestion with long logfiles is to restart HB and try again, instead of switching to other profiles, this could mess the things quite well, since one of the major points of my 98-110 questing pack is to differ from the default one, so the bot trains are much less possible here.
       
    8. Obvioka

      Obvioka Member

      Joined:
      Apr 27, 2017
      Messages:
      93
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      8
      Suramar problem was i started the quest line already and the profile couldn't continue it. I abandonned the quests and it did again them. But the lvling problem was not solved.
      There was a big fish and a fishing pole, i clicked to the pole but not rly helped.
      I deleted cache etc, but yea for some reason the profile always went back to the fish and stood there.
       
    9. Obvioka

      Obvioka Member

      Joined:
      Apr 27, 2017
      Messages:
      93
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      8
      Atleast i can say that, suramar quest line is working. :D Just let the profile start the quests. :)
       
    10. ckrewt

      ckrewt Member

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      91
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      8
      Is there some way for suramar to add better avoidance of the guards? getting tired of running straight into them and watching my toon fight its way out of a cluster.
       
    11. Obvioka

      Obvioka Member

      Joined:
      Apr 27, 2017
      Messages:
      93
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      8
      The suramar part worked grt for me, there are a lot guards so....but it tried to avoid most of them for me. Yea, sometimes it had to fight, but mostly worked. The lvling part of the profile is... I left the profile to lvl alt for the nght, it made 1 lvl and for the morning it was logged out. Probably stucked somewhere and logged out. At stormheim i saw it felt down in to a gap and stucked.
       
    12. Aion

      Aion Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Jan 18, 2011
      Messages:
      3,907
      Likes Received:
      96
      Trophy Points:
      48
      The avoidance development in Suramar City was quite a challenging task - a variety of avoidance options have been tested, and these released are the best available so far - Avoidance is on/off on certain quests, depending on the circumstances, in most quests its off, its much faster for all classes to just run by mount thru all the elites for "Statecraft" chapter, instead of avoiding in the full-of-detection-elites SubZone.
      For example, adding full avoidance brings much more fights vs elites than simply run-thru them!

      Regarding the Highmountain rare-fish, It is either bugged or something - I have just disabled it for the next release, its not important enough to generate stuck issues.
      While the whole concept of the Suramar questing pack is to start/restart/continue the questing from any random stage or moment, it is not perfectly possible in all occasions!

      Drop me the logfile, to check if its random or profile issue.
      Keep in mind, some classes needs a bit of tweaks before became AFK for questing - like Demonhunters, they needs disabled both the rush and leap-back skills off Singular, to be 100% AFK.
      Plus, you need to let bot buy 20-40 foods from the general HB settings, that way bot will never run out of food and will decrease the downtime of dps/pet-less classes alot.
       
      Last edited: May 21, 2017
    13. anthhcuz

      anthhcuz Member

      Joined:
      Oct 21, 2011
      Messages:
      64
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      8
      My bot was working 100% for a hour

      i stoped bot for abit

      turned it back on and it was just standing there

      tried restarting bot and WoW

      no success

      logs attached please help
       

      Attached Files:

    14. Aion

      Aion Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Jan 18, 2011
      Messages:
      3,907
      Likes Received:
      96
      Trophy Points:
      48
      Hello mate.
      Out of the log:
      - You should switch to Singular, since 3rd party combat routines are usually built for the best combat rotation but only Singular ensures 100% AFK compatibility with Questing Botbase.
      - The bot was interrupted, while clearing together a bonus objective and two regular quests, then there is two variants:
      It looks like the regular quests were manually handled in and following one picked up, or you have caching issues and the bonus objective is indeed cleared already but its reported by HB as not, where your loop stuck comes from!

      You can check if the http://www.wowhead.com/quest=39029/defend-the-temple Bonus Objective is up on your WoW Map, if so, you must travel with the bot to its place and start it there to continue, but if its not, you should clear your HB cache.

      Another general note - The Autoloader is built to handle any kind of custom movements, like the one you made - stopped the bot and moved to Orgrimmar, then restarted the bot again.
      So once you need to move out of the quest area (or the Legion continent at all), you should use the Autoloader instead of the individual zone profiles, so it can safely travel you out.
      Another example are the Class Halls - the most of them are instanced and they are not connected to the main Legion Continent, so the movement in-out of them is handled by the appropriate class profile too (which always moves to Dalaran and switch to Autoloader, once they finish their tasks)
       
    15. ckrewt

      ckrewt Member

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      91
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      8
      hey there,
      for some reason when my character is mounted and running through mobs to get to locations it stops everytime to fight, also on pulls it doesnt initiate the fight it stands there waiting for the mob to attack if the mob is sleeping it sits there for a while before initiating.
       
    16. Aion

      Aion Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Jan 18, 2011
      Messages:
      3,907
      Likes Received:
      96
      Trophy Points:
      48
      Seems something is messing with the Quest bot, got any log mate?
       
    17. deznis

      deznis New Member

      Joined:
      Apr 17, 2017
      Messages:
      5
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      3
      Hello Aion.
      was thinking to buy ur profile. just wondring is the campaign profile including in this pack? i saw a screenshoot but in the free trail that dont work
      get back to me please.

      grettings
       
    18. Aion

      Aion Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Jan 18, 2011
      Messages:
      3,907
      Likes Received:
      96
      Trophy Points:
      48
      Hello, if you meant the Class Campaigns - they are not natural part of this pack, but currently, they are available for limited time, as bonus for my current customers, supporting me in the past banhammered winter-months, until I release them as separate product on the store.
      What was not workin for you in the trial period?
      So far, only missions and dungeon quests are not supported.
       
    19. kylesmith05

      kylesmith05 New Member

      Joined:
      Dec 11, 2012
      Messages:
      2
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      does the bot do campaign quests??
       
    20. Aion

      Aion Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Jan 18, 2011
      Messages:
      3,907
      Likes Received:
      96
      Trophy Points:
      48
      Currently - yes, for 6 classes campaigns are functional up to 3rd relic (except missions and dungeons), and for the remaining 6 they are in the middle of the questing.
       

    Share This Page