Demonbuddy for Season 16 released, updates.buddyauth.com !
  • Visit Rebornbuddy
  • Visit Demonbuddy

A4 Bounties Profile Post-2.2

Discussion in 'Demonbuddy Profiles' started by DyingHymn, Apr 10, 2015.

  1. DyingHymn

    DyingHymn New Member

    Joined:
    Apr 12, 2014
    Messages:
    821
    Likes Received:
    14
    Trophy Points:
    0
    What is this?

    This profile is an improvement of Rift Bot A4 profiles with the new bounties introduced in patch 2.2.

    How does it work?

    This profile creates an adventure mode game at the difficulty set in the DB setting. After finishing all available bounties in A4 the bot TP back to town, claim the cache, and repeat the whole process.

    How to make it work?

    1. Download the attached profile to somewhere you like.
    2. Open the file DB\Plugins\Trinity\Configuration\DataDictionary.cs with your favorite text editor.
    3. Search for navigationObstacleIds, which is near line 880(2.5.x)/2570(2.6.x).
    4. Add the following lines to this section. I know you can.
      Code:
      433402,
      434971,
      
    5. Search for obstacleCustomRadius, which is near line 900(2.5.x)/2600(2.6.x).
    6. Add the following lines to this section.
      Code:
      {433402, 8},
      {434971, 10},
      
    7. Restart your Demonbuddy, select the profile, grab some snack and watch.

    Why modify the file?

    In short, to prevent the bot dancing like an idiot.

    There are two new bounties involve interacting with new objects, which are obstacles but Trinity does not know. The added lines tell Trinity that there are obstacles and stop charging them like hell.

    The bot is doing silly thing!

    Report with a FULL log. By FULL I mean the file, not a segment of it.

    +rep and rate!
     

    Attached Files:

    Last edited: Apr 21, 2015
    Artwebb1986, Jon310, wabu and 3 others like this.
  2. DyingHymn

    DyingHymn New Member

    Joined:
    Apr 12, 2014
    Messages:
    821
    Likes Received:
    14
    Trophy Points:
    0
    Changelog

    Code:
    [B]r14[/B]
    - Move 357127 to Garden of Hope 3.
    
    [B]r13[/B]
    - Move 349252 and 349254 to Garden of Hope 3. Credit: rrrix and Xenetron. Thanks!
    
    [B]r12[/B]
    - Optimize four bounties in Garden of Hope 3. Use SafeMoveTo instead of ED.
    [B]r11[/B]
    - A last attempt to fix problems with 433422 and 433099. See modifications to Trinity.
    
    [B]r10[/B]
    - A random attempt to fix problems with 433422 and 433099.
    
    [B]r9[/B]
    - Further optimize 433422 and 433099.
    
    [B]r8[/B]
    - Add fail-safe method to 433422 and 433099.
    
    [B]r7[/B]
    - Add 409888.
    
    [B]r6[/B]
    - Add fail-safe method to 409884 and 433099.
    - Move 357129 to Garden of Hope 3.
    
    [B]r5[/B]
    - Add 409895.
    
    [B]r4[/B]
    - Add a missed bounty.
    
    [B]r3[/B]
    - Fix a bug that cause bot does not proceed to level 2 of besieged tower.
    
    [B]r2[/B]
    - Fix a bug with waypoint 42.
    - Fix a bug that cause Frags profile stuck after finished all quests.
    
     
    Last edited: Apr 21, 2015
  3. r3plic4tor

    r3plic4tor New Member

    Joined:
    Apr 24, 2014
    Messages:
    801
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    wtf how fast.... thx buddy
     
  4. Xenetron

    Xenetron Member

    Joined:
    Mar 5, 2013
    Messages:
    627
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    Oh i'm dumb, you made a new thread :)

    Trying it now buddy. Thank you SO MUCH <3 <3 <3
     
  5. demonfriend

    demonfriend New Member

    Joined:
    Apr 9, 2015
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thank you so Much! perfect time before S3!
     
  6. Randomonium

    Randomonium New Member

    Joined:
    May 7, 2014
    Messages:
    201
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thanks for sharing this with us!
     
  7. Jimmyshotta

    Jimmyshotta Member

    Joined:
    Nov 16, 2011
    Messages:
    200
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Thanks a bunch! Will try to get some feedback for you 10-15 hours into season :)
     
  8. Andongni

    Andongni Member

    Joined:
    Aug 25, 2014
    Messages:
    165
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Wow thx a lot. Is there any way to combine it with the rift profile?
     
  9. Syn-Ack

    Syn-Ack Member

    Joined:
    Jun 15, 2012
    Messages:
    849
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Whats the deal with the bot, i just started this profile. it went to a waypoint bounty. said completed, even though it just started, then went to next bounty and started doing it? is it just a bug? im running the frag profile, the bounty that it considered done upon getting there was the kill Khatun and XX amount of monsters.

    just completed the first(second one on the list though actually) heres the 'output' of DB, not log file. You can see it waypoints to 41, but found no bounty

    Actually I am just going to attach the log, because the bot just straight up ran 3 of the 5 bounties, but only completed one. on the hellbreeder bounty, it got into the chapel, then left for next bounty without completing the bounty inside ie the second step of it.

    edit - second run, .(second run completed 2/5 bounties will keep updating with what bounties it doesn't detect. either way since I am in it for the frags atm to stockpile, it appears frag or cache neither will work yet. unless the bot only works on very very very select sets of bounty games that roll the perfect ones for it to run? is that what you did or is this actually bugged

    no bounty detected/found so far on:
    Tormented Angels
    Aspect of Hatred
    Malefactor Vephar
    Kill Oah'Tash
    Kill Khatun
     

    Attached Files:

    Last edited: Apr 10, 2015
  10. Sylencer90

    Sylencer90 Member

    Joined:
    Mar 15, 2014
    Messages:
    74
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    thx for this man :)
     
  11. DyingHymn

    DyingHymn New Member

    Joined:
    Apr 12, 2014
    Messages:
    821
    Likes Received:
    14
    Trophy Points:
    0
    Interesting. Try use DB release instead of Beta. I have no idea why that happens.
     
  12. Syn-Ack

    Syn-Ack Member

    Joined:
    Jun 15, 2012
    Messages:
    849
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Tried as you suggested, The same bounties I watched on with the beta release were skipped over. Log file attached, not sure how you are getting 99% success rate. I have trinity 2.6.1, QT 3.3.11 loaded. Ignore the keybot/kadalaspree plugin, those were un-checked and not enabled. I did a second test just to be sure, but they have no bearing on it, bot still skipped the same exact bounties each time.

    At the end when its completed the 1-3 bounties, it exits from the map with 10 second timer. it doesn't even teleport to town, Not sure if this is intended or if it takes 5 bounties to trigger a TP to town to talk to tyrael. I just figured regardless of broken bounties, it would still tp to town to exit game to remake a new one instead of leaving after finishing a bounty, or failing to detect that levels bounty.
     

    Attached Files:

  13. DyingHymn

    DyingHymn New Member

    Joined:
    Apr 12, 2014
    Messages:
    821
    Likes Received:
    14
    Trophy Points:
    0
    Can you please provide the bounties skipped? My S3 barb is running well with the profile and it seems to be the case for most people here. The log unfortunately does not provide useful info.
     
  14. DyingHymn

    DyingHymn New Member

    Joined:
    Apr 12, 2014
    Messages:
    821
    Likes Received:
    14
    Trophy Points:
    0
    I checked your log again. Here are the summaries.

    In the log three runs are conducted. 3/4/3 bounties are finished for them. The only error is the bounty X1_Bounty_A4_GardensOfHope_Kill_AspectAnguish can not be finished, which is not a profile-related problem.

    As said in OP, 433099 and 433422 are skipped for frags. Unfortunately according to my observation, either of them will spawn in one game. So max bounties from frags is four per run.
     
  15. rrrix

    rrrix DEVELOPER Buddy Core Dev

    Joined:
    Jul 11, 2010
    Messages:
    3,449
    Likes Received:
    61
    Trophy Points:
    0
    Nice! thanks
     
  16. Xenetron

    Xenetron Member

    Joined:
    Mar 5, 2013
    Messages:
    627
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    I added

    - <If condition="Zeta.Bot.Settings.GlobalSettings.Instance.LastProfile.Contains('RBCB') or Zeta.Bot.Settings.GlobalSettings.Instance.LastProfile.Contains('RBEB') or Zeta.Bot.Settings.GlobalSettings.Instance.LastProfile.Contains('RBFB')">
    <LoadProfile file="RiftLoaderB.xml"/>
    </If>

    However, it won't load a rift after completing the bounties. Reason?
     
  17. NetSkay

    NetSkay New Member

    Joined:
    Aug 29, 2013
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Any idea what's going on with my bot? Just stands idle, doing nothing? I'm running a fresh install.

    Did a reset of trinity settings, now it seems to work.
     
  18. Randomonium

    Randomonium New Member

    Joined:
    May 7, 2014
    Messages:
    201
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thanks for the update!
     
  19. r3plic4tor

    r3plic4tor New Member

    Joined:
    Apr 24, 2014
    Messages:
    801
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    thx buddy

    but got a problem bot wont go to city and talk to tyrael he resetting the game :/ did i missed a setting?
     
  20. Syn-Ack

    Syn-Ack Member

    Joined:
    Jun 15, 2012
    Messages:
    849
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    I see, I wasn't sure if the bot was purposely skipping these for maximum fragment gain. But the problem also is that, even when i ran it for caches, it skipped the same ones on caches. Pre change, a4 was best for frags because you got like 3 or 4 frags per game from bounties(1 per completion after the first bounty is done) then a random 2-4 per cache. So what happens when the bot gets 4 or 5 games in arow where it does 1 bounty only, it gets no fragments because you only get 1 fragment per bounty AFTER one bounty on the map has been completed.

    Is it meant to skip the same ones on cache profile? in my original post, these are the names of the bounties it skipped over, not just on frag profile but on cache too

    no bounty detected/found so far on:
    Tormented Angels
    Aspect of Hatred
    Malefactor Vephar
    Kill Oah'Tash
    Kill Khatun
     

Share This Page