• Visit Rebornbuddy
  • Act 5 Bounties

    Discussion in 'Archives' started by magerk, Sep 24, 2014.

    1. omfgrjj

      omfgrjj Member

      Joined:
      Aug 3, 2014
      Messages:
      50
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      same here, donation for act 5 profile provider =]
       
    2. XmidiXx

      XmidiXx New Member

      Joined:
      Mar 5, 2014
      Messages:
      391
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      0
      Upload the profile and screenshot of trinity Settings, Most of us need a good Act 5 set up.
       
      Last edited: Sep 28, 2014
    3. mrbubbel

      mrbubbel New Member

      Joined:
      May 21, 2014
      Messages:
      367
      Likes Received:
      5
      Trophy Points:
      0
      a5 has some missing quests and some missing actor snos which leads to a low success rate. almost done with my zerg rework.
       
    4. dymz

      dymz Banned

      Joined:
      May 2, 2014
      Messages:
      48
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      A5 is already working pretty well that's included in the community bounty profile. HOWEVER, you need to blacklist the non functioning quests that cause issues for you. They are different for every class it appears. I'm now able to AFK 90% of the time without any problems but I'm still finding the odd rare bounty that pulls up. Took me about a day of monitoring to figure out which bounties were effecting it and then blacklist the so it resets if they pop.

      This includes the super long quests like killing malthael and uzrael that have you searing the entire zone. Makes it a lot faster.

      Happy HellTrapper farmin.
       
    5. Dumasher

      Dumasher New Member

      Joined:
      Aug 17, 2014
      Messages:
      17
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      same here .. :D
       
    6. XmidiXx

      XmidiXx New Member

      Joined:
      Mar 5, 2014
      Messages:
      391
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      0
      Right, Rrrix this claim that act 5 bountie works just fine is a delusion of yours.

      Official, DB Has no working profiles for act 5 Bounties unless they are private & the community does not know about
       
      Last edited: Oct 1, 2014
    7. mrbubbel

      mrbubbel New Member

      Joined:
      May 21, 2014
      Messages:
      367
      Likes Received:
      5
      Trophy Points:
      0
      yeah right... a5 zerg bounties
       
    8. XmidiXx

      XmidiXx New Member

      Joined:
      Mar 5, 2014
      Messages:
      391
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      0
      80% of people cannot use ZERG methods

      DH Issues which is most played class right now

      Already Attempted your profile:
      1. Gets stuck at some point on some bounties
      2. Won't open doors sometimes
      3. not afkable

      and im sure it's not QTs or Trinity plug in problems given the fact that RoS has been out awhile. pathing should just be fine.
       
    9. mrbubbel

      mrbubbel New Member

      Joined:
      May 21, 2014
      Messages:
      367
      Likes Received:
      5
      Trophy Points:
      0
      whats the problem with zerg. botting t6 is easy

      1. i dont know what version you tried. v11 works very well.
      2. not a profile issue.
      3. running it for 12+h on two accounts. so yes it is.
       
    10. sdkyron

      sdkyron New Member

      Joined:
      Apr 9, 2014
      Messages:
      182
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Confirmed, running Bubbel's v11 zerg on 2 computers, 2 very different DHs, both running flawlessly.
       
    11. Injection

      Injection New Member

      Joined:
      Sep 24, 2014
      Messages:
      3
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Whats your death/h count? I'm up to 16.
       
    12. mrbubbel

      mrbubbel New Member

      Joined:
      May 21, 2014
      Messages:
      367
      Likes Received:
      5
      Trophy Points:
      0
      between 2-4 mostly on bosses
      gold inactivity tripped 4 times in the last ~16h. and i bet at least one time because of some item behind unrechable chests and thats not profile related.
       
      Last edited: Oct 1, 2014
    13. sdkyron

      sdkyron New Member

      Joined:
      Apr 9, 2014
      Messages:
      182
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Usually having the same experience, exept when i get the Uzrael bounty, the bot fail miserably at this fight, but then again, it's not profile related, the only way to avoid it is to disable it.

      On that note, what's the quest ID for that one, if i were to disable it ?
       
    14. rrrix

      rrrix DEVELOPER Buddy Core Dev

      Joined:
      Jul 11, 2010
      Messages:
      3,449
      Likes Received:
      61
      Trophy Points:
      0
      So, I just realized that I personally run the A5 bounties from a separate directory from the usual "db-bounty-profiles".

      And that I haven't updated SVN.

      And my local copy is working fine, and the SVN copy is really really really outdated.

      So i've updated SVN. Find them here: db-bounty-profiles - Revision 310: /trunk/Acts/A5

      Sorry :(
       
    15. Fujiyama

      Fujiyama Member

      Joined:
      Mar 27, 2014
      Messages:
      485
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      18
      Well if mrbubbel will find the time to make a zerg profile out of this/add the improvements I will optimize a semi-zerg version.
       
    16. majorpk

      majorpk New Member

      Joined:
      May 3, 2013
      Messages:
      278
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0

      thanks**


      ill run this and see how it goes.

      My run from last night was 9 hours and he only completed 6 act 5 t1 caches.
       
    17. mrbubbel

      mrbubbel New Member

      Joined:
      May 21, 2014
      Messages:
      367
      Likes Received:
      5
      Trophy Points:
      0
      some of the scenefound quests dont work because the scene you are looking for may be used more than once in the map. if you happen to find the scene without the quest you are stuck.
      TouchOfDeath and ChronoPrison for example. dont know if there are more.

      you can add <MoveToObjective questId="363344" /> to TheGreatWeapon. dont know if it works but rrrix probably knows what he is doing so that should make the quest work 100%. tried around with offset movement but it sometimes just wouldnt talk to the right quest npc.
      removed the blacklist of TheGreatWeapon. now it should leave around 5 less games in 24 hours! =)
       
      Last edited: Oct 13, 2014
    18. majorpk

      majorpk New Member

      Joined:
      May 3, 2013
      Messages:
      278
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      I guess its running better. After 9 hours he opened 11 t1 Act 5 caches.


      He still gets "lost" a lot and doesnt click on certain doors/objects to complete the objective.

      Im keeping an eye out on which ones mess him up.



      Seems like it needs to blacklist a ton of quest

      ****************

      Ill put problems im getting with the act 5 bounties below


      ****************

      Noble Deaths
      -Put an end to Gorrel's conspiracy
      (Cleared entire area. Stood doing nothing by Gideons Row after clearing)
       
      Last edited: Oct 14, 2014
    19. Doowron6

      Doowron6 New Member

      Joined:
      May 4, 2013
      Messages:
      67
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      How exactly can you black list certain bounties?
       
    20. Fujiyama

      Fujiyama Member

      Joined:
      Mar 27, 2014
      Messages:
      485
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      18
      Find the questID of the quest(s) in question (see what I did there? :cool: ) and add it to this check:
      Code:
      <If condition="HasQuest([COLOR=#ff0000]368555[/COLOR]) or HasQuest(375350) or HasQuest(369952) or HasQuest(369383) or HasQuest(375348) or HasQuest(362915) or HasQuest(362913) or HasQuest(367872) or HasQuest(359927)">    
              
              <If condition="not Me.IsInTown ">
                      <UseWaypoint questId="1" waypointNumber="46" />
                       <WaitTimer questId="1" waitTime="3700" />
              </If>
              
              <LeaveGame reason="waste of time or bugged bounty. blizz fix pls" />
      </If>
      
       

    Share This Page