Demonbuddy for Season 16 released, updates.buddyauth.com !
  • Visit Rebornbuddy
  • Visit Demonbuddy

Activity: Moving to next hotspot. Noting happening. [The database file is locked]

Discussion in 'Honorbuddy Support' started by wozoki, Oct 6, 2012.

  1. wozoki

    wozoki Banned

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    580
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    at startup using arelog all my bots are at "Activity: Moving to next hotspot" not moving forever.
    I waited... nothing happens. Stop and start doesnt work.

    Restarting the bot doesnt work either...
     

    Attached Files:

    • log.txt
      File size:
      49.2 KB
      Views:
      54
    Last edited: Oct 6, 2012
  2. chickenl

    chickenl New Member

    Joined:
    Jan 2, 2011
    Messages:
    313
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    are you running HB and wow as admin
     
  3. wozoki

    wozoki Banned

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    580
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    It worked yesterday. Nothing has changed on my computer.
     
  4. chickenl

    chickenl New Member

    Joined:
    Jan 2, 2011
    Messages:
    313
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    well something has to have changed.. you may have had an update on something in the background and you may not have known.. but seriously if nothing has changed and you are trying to use this now then by law of logic it should work..
     
  5. CodenameG

    CodenameG New Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    38,397
    Likes Received:
    230
    Trophy Points:
    0
    the database thats locked is an internal database that honorbuddy uses, the commonly happend with people who are running multiple copies of honorbuddy off of the same folder, its not suppose to be a big deal since it will resolve itself if you leave it alone, but if this is happening to you and you cant stand it happening id suggest making a new folder per honorbuddy you plan to run.
     
  6. Toradol60

    Toradol60 New Member

    Joined:
    Apr 17, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    im having the same issue and im only running 1 bot....it starts up, mail things to alt, repairs, buff up and then it stand in place doing nothing^^
     
  7. CodenameG

    CodenameG New Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    38,397
    Likes Received:
    230
    Trophy Points:
    0
    if you would please make a new thread in the support section and describe the problem your having, and attach a full log as an attachment so we can see whats going on and how to help you, we can start working to resolve the issue.
    http://www.thebuddyforum.com/honorbuddy-forum/guides/35945-guide-how-attach-your-log-kick.html
     
  8. karapet

    karapet New Member

    Joined:
    Jan 21, 2012
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Got same problem. Solved by pointing ("changing") meshes catalog in bot config
     

Share This Page