• Visit Rebornbuddy
  • Adventurer - All Act Bounties and Rifts & Greater Rifts for 2.3

    Discussion in 'Adventure Mode' started by TarasBulba, Aug 26, 2015.

    1. TarasBulba

      TarasBulba Moderator Moderator

      Joined:
      Apr 27, 2015
      Messages:
      795
      Likes Received:
      25
      Trophy Points:
      28
      Last edited: Sep 17, 2015
      FallenDev likes this.
    2. TheRealMethuselah

      TheRealMethuselah Member

      Joined:
      Aug 30, 2015
      Messages:
      38
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      8
      Working flawlessly

      I haven't run into any problems, whatsoever.

      I do have a question, and it may be that I'm just not seeing it, but in your other plugin you had a "zerg" mode. Will this be an addition. or are there certain settings that I should implement to allow the current plugin to work as before?

      On another note, thank you. I've made a donation to your "Beer and Coffee" fund. :cool:

      [​IMG]
       
      Last edited: Aug 30, 2015
    3. TarasBulba

      TarasBulba Moderator Moderator

      Joined:
      Apr 27, 2015
      Messages:
      795
      Likes Received:
      25
      Trophy Points:
      28
      Hi, thanks for donation, more beer is what I need right now :p

      Zerg mode is in my to do list, removed it from the settings to avoid confusion. It's gonna take a while to implement it, first need to fix the more immediate problems.
       
    4. TheRealMethuselah

      TheRealMethuselah Member

      Joined:
      Aug 30, 2015
      Messages:
      38
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      8
      Understood. I'm a patient type. Keep doin' what you're doin'. A big thank you again.
       
    5. lucasvillela

      lucasvillela Member

      Joined:
      Jun 9, 2014
      Messages:
      54
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      to push star it appears from this error:

      PROCESS MUST HAVE FROZEN OR GOTTEN OUT OF SYNC:INJECTION FINISHED EVENT WAS NEVER FIRED
       
    6. arkamlover

      arkamlover Member

      Joined:
      May 5, 2012
      Messages:
      51
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      HI,

      How are you ?

      Why does the bot does not take the portals of the act 5 or the other acts?

      Thanks !!!
       
    7. dscoldfear

      dscoldfear New Member

      Joined:
      Apr 13, 2015
      Messages:
      8
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      what moves to use as a monk

      anyone figure out what moves to put on to fast clear as a Monk?... feels like the monk attacks slow or doesnt clear as fast with the Uliana's build.... I can do T10 Rifts myself.. but if i let the bot run.. it seems to have trouble on t3-t4
       
    8. Karpoosi

      Karpoosi New Member

      Joined:
      May 24, 2014
      Messages:
      7
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      I can't seem to get DB to load since 2.3

      I wanted to use this profile, but when I load DB it says "Diablo III is running but no build supported by Demonbuddy detected, was there a patch?"
      I followed your instructions on your other threat, I DLd the new beta version of DB and copied adventurer into the file. I am not too sure what to do.
      Thanks for the help
       
    9. mwatson2

      mwatson2 New Member

      Joined:
      Jun 14, 2012
      Messages:
      26
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Yes, there was a patch. They are updating DB and confirming it's not detectable. They lock us out for our protection (Thank you!).
       
    10. DontSayGG

      DontSayGG New Member

      Joined:
      Aug 23, 2011
      Messages:
      8
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      hello, help me plz... adventurer didnt want to attack mobs, settings are standart. what problem?
       
    11. doublerainbowintense

      doublerainbowintense New Member

      Joined:
      Aug 6, 2015
      Messages:
      28
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      Doing a complete reinstall of DB + Adventurer fixed that for me.
       
    12. Batte123

      Batte123 New Member

      Joined:
      Sep 2, 2015
      Messages:
      1
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Yo

      is it normal that you get stuck this much? This is just on half a rift.


      [Trinity] Bot is Stuck! Attempt #1 to fix it
      [Trinity] Bot is Stuck! Attempt #2 to fix it
      [Trinity] Bot is Stuck! Attempt #3 to fix it
      [Adventurer][Rift] Oh look! There is a portal over there, let's see what's on the other side.
      [Adventurer][Rift] Let the massacre continue!
      [Trinity] Bot is Stuck! Attempt #1 to fix it
      [Trinity] Bot is Stuck! Attempt #2 to fix it
      [Trinity] Bot is Stuck! Attempt #3 to fix it
      [Trinity] Bot is Stuck! Attempt #4 to fix it
      [Trinity] Bot is Stuck! Attempt #5 to fix it
      [Adventurer][Rift] Oh look! There is a portal over there, let's see what's on the other side.
      [Trinity] Bot is Stuck! Attempt #1 to fix it
      [Trinity] Bot is Stuck! Attempt #2 to fix it
      [Trinity] Bot is Stuck! Attempt #1 to fix it
       
    13. bakapimp2003

      bakapimp2003 New Member

      Joined:
      Jan 2, 2014
      Messages:
      16
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      is there a way to enable a rush mode on the bounty profiles???
       
    14. xanthimqt

      xanthimqt New Member

      Joined:
      Aug 31, 2015
      Messages:
      20
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      the bot works for 1 rift then bot stops.. any suggestions?
       
    15. Vectus

      Vectus New Member

      Joined:
      Aug 2, 2012
      Messages:
      2
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Bot don't open higher rifts.
      Can someone help me?
       
      Last edited: Sep 2, 2015
    16. Lachdanan

      Lachdanan New Member

      Joined:
      Sep 2, 2015
      Messages:
      2
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      How do I make the bot use exploding Palm? Everything else as far as running rifts is working fine.
       
    17. BrbWifeNaked

      BrbWifeNaked New Member

      Joined:
      Dec 22, 2014
      Messages:
      33
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      My Witch doctor will not run the Helltooth set correctly. He rarely uses Death wall. He should be casting it 3x before spamming Acid cloud but he will not use it.
       
    18. Baresark

      Baresark New Member

      Joined:
      Aug 25, 2015
      Messages:
      19
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      The only issue I have seen is that when you configure Adventure mode, it will only let me set greater rifts up to level 14. Is this by design or am I running into a glitch?
       
    19. Sozio.Pier

      Sozio.Pier New Member

      Joined:
      Jul 1, 2013
      Messages:
      25
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      I have the same problem :\
       
    20. Baresark

      Baresark New Member

      Joined:
      Aug 25, 2015
      Messages:
      19
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Never mind. I didn't realize a newer version of this was out. I using 77, not 79. In 79 it allows me to pick one's appropriate for my game difficulty.
       

    Share This Page