• Visit Rebornbuddy
  • [Announcement] New Navigation Servers in Asia

    Discussion in 'Archives' started by raphus, Sep 16, 2015.

    1. sooslue

      sooslue New Member

      Joined:
      Oct 6, 2014
      Messages:
      23
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      2.png
      here is ur asia severs?
       
    2. rojor

      rojor New Member

      Joined:
      Sep 17, 2015
      Messages:
      9
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      It was working again yesterday, now again it is not, please fix:(
       
    3. kd7cnz

      kd7cnz New Member

      Joined:
      Sep 17, 2015
      Messages:
      20
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Seattle wa and I am getting:
      Pinging dbnav.buddyauths.com [54.64.176.207] with 32 bytes of data:
      Reply from 54.64.176.207: bytes=32 time=106ms TTL=48
      Reply from 54.64.176.207: bytes=32 time=105ms TTL=48
      Reply from 54.64.176.207: bytes=32 time=106ms TTL=48
      Reply from 54.64.176.207: bytes=32 time=105ms TTL=48

      Ping statistics for 54.64.176.207:
      Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
      Approximate round trip times in milli-seconds:
      Minimum = 105ms, Maximum = 106ms, Average = 105ms
       
    4. DavidKim

      DavidKim Member

      Joined:
      Sep 7, 2015
      Messages:
      133
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      still stucking
      MainWindow Invalid Session
       
    5. Failin

      Failin New Member

      Joined:
      Aug 3, 2012
      Messages:
      1
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
    6. hhwong

      hhwong New Member

      Joined:
      Aug 19, 2015
      Messages:
      5
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
    7. julyevil

      julyevil New Member

      Joined:
      Aug 6, 2015
      Messages:
      24
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      3
      what is asia server's ip ?
      I connect still to ur by default
       
    8. sgsdn12345

      sgsdn12345 New Member

      Joined:
      Sep 21, 2015
      Messages:
      3
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      [Trinity] Waiting for Navigation Server...
      [Trinity] NavServer Issue: We're not moving because SearchGridProvider is empty, nothing we can do!

      [Adventurer][Rift] I wonder why am I in town while there are many mobs to kill in the rift, I'm taking my chances with this portal.

      repeat again and again ,several hours ago DB was working,now cannot.please fix.
       
    9. RyanGosling

      RyanGosling New Member

      Joined:
      Aug 26, 2011
      Messages:
      118
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      This is my exact issue too. Using latest DB beta build (fresh install).

      No problem when pinging:
      [​IMG]

      Edit:
      As suggested by another user, I tried the .428 release, which includes Trinity 2.13.32 and Adventurer 1.1.0.107, and that has no issues. So it's either the beta build, or individual plugins messing it up.
       
      Last edited: Sep 21, 2015
    10. Mephzor

      Mephzor New Member

      Joined:
      Sep 17, 2015
      Messages:
      2
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      All I see all day on my bot is 'waiting for nav server' it goes so fucking slow because of it. When is this going to be fixed it's literally fucking retarded.
       
    11. antec

      antec Member

      Joined:
      Sep 18, 2015
      Messages:
      74
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      FUCK NavServer SLOW!
       

    Share This Page