• Visit Rebornbuddy
  • Auto Angler - Addon that fishes and trains plus some other cool features.

    Discussion in 'Archives' started by highvoltz, Jul 3, 2010.

    Thread Status:
    Not open for further replies.
    1. w00tsauce

      w00tsauce New Member

      Joined:
      May 15, 2010
      Messages:
      958
      Likes Received:
      36
      Trophy Points:
      0
      Do you have any of the older version for the HB 1.9.5.8 or 1.9.5.5? Any prior to this one really? =D
       
    2. TranceAddict

      TranceAddict New Member

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      44
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Slight problem, i've been using the crystalsong profile to fish pools for the Sea Turtle, I've been doing it for about 4 days now with 6000+ fish caught.. Just earlier my heart was shattered because i was watching some guy bot next to me and my bot actually caught the sea turtle (saw it in the loot window) and it did not loot the sea turtle. Before i could click it myself the bot had recast the fishing line and my sea turtle was lost. Im just wondering how many times its been caught without looting, anyone else have this problem? I am only using loot-filter wow addon with auto loot enabled (keeps greens, rares+ also) only destroys grey/white items.
       
    3. benj180

      benj180 Member

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      142
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      18
      Love this plugin :) 3 hours of fishing and boom, Sea Turtle, dont mean to rub it in Trance :( Is this thing not supposed to be a low droprate?
       
    4. TranceAddict

      TranceAddict New Member

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      44
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      LMAO so i just woke up, disabled all addons with rage! first cast.. sea turtle drops gg! this time with no addons it was auto looted with success :) if anyone has the problem, disable all your addons
       
    5. badkitty

      badkitty New Member

      Joined:
      Jun 27, 2010
      Messages:
      75
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      450 fishing..all using dalaran profile. i think i saw somewhere there is a quest that u need to actually HAVE all the coins on your to turn it in. i have all the silver and copper , but how can i keep the bot from USING the gold coins?
       
    6. gregt

      gregt New Member

      Joined:
      Feb 14, 2010
      Messages:
      93
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Could you add an option to turn off/on the autodrink elixir of water walking? I find it a very useful feature when I am farming pools and I like to keep a bunch of elixirs in my bags but when I am farming in WG standing still it wastes my elixirs so I have to constantly mailed stacks of them back and forth from alts depending on what I am going to be farming. An on/off feature would be nice.
       
    7. imfat

      imfat New Member

      Joined:
      Sep 29, 2010
      Messages:
      186
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      0
      I have kind of a problem, it will not show up in the plugin tab, tried to recompile and I get this "File: AutoAngler9007.9.cs Line: 1007 Error: 'ulong' does not contain a definition for 'Guid' and no extension method 'Guid' accepting a first argument of type 'ulong' could be found (are you missing a using directive or an assembly reference?)" Now I'm not exactly sure on how all of this works yet so I have no idea what it's telling me.. :p any help?
       
    8. Martoh

      Martoh New Member

      Joined:
      Sep 23, 2010
      Messages:
      4
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      My rogue wont get to mount up and run around to next school, fishing. It just stands there till a new school spawns.. However, this is no problem for my Paladin - it works perfectly for her.

      This is what I get:
      (Err, Norwegian settings)

      System.NullReferenceException: Objektreferanse er ikke satt til en objektforekomst.
      ved Rogue.Rogue.NeedPoisons()
      ved Rogue.Rogue.get_NeedRest()
      ved Bots.Grind.LevelBot.?(Object ctx)
      ved TreeSharp.Decorator.CanRun(Object context)
      ved TreeSharp.Decorator..MoveNext()
      ved (Object )
      ved TreeSharp.Composite.Tick(Object context)
      ved TreeSharp.PrioritySelector..MoveNext()
      ved (Object )
      ved TreeSharp.Composite.Tick(Object context)
      ved TreeSharp.PrioritySelector..MoveNext()
      ved (Object )
      ved TreeSharp.Composite.Tick(Object context)
      ved TreeSharp.Decorator..MoveNext()
      ved (Object )
      ved TreeSharp.Composite.Tick(Object context)
      ved TreeSharp.PrioritySelector..MoveNext()
      ved (Object )
      ved TreeSharp.Composite.Tick(Object context)
      ved TreeSharp.PrioritySelector..MoveNext()
      ved (Object )
      ved TreeSharp.Composite.Tick(Object context)
      ved TreeSharp.Decorator..MoveNext()
      ved (Object )
      ved TreeSharp.Composite.Tick(Object context)
      ved TreeSharp.PrioritySelector..MoveNext()
      ved (Object )
      ved TreeSharp.Composite.Tick(Object context)
      ved Styx.Logic.BehaviorTree.TreeRoot.()
      System.Threading.ThreadAbortException: Tr?den ble avbrutt.
      ved ..(Object context)
      ved Styx.Logic.Targeting.()
       
    9. alexj

      alexj New Member

      Joined:
      May 24, 2010
      Messages:
      24
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      It misses at least half of the loots for me. I see the loot box pop up, can see what's there, but then no loot. I have no lag, it just recasts way to quick. Is there a way to let it pause (even a single second would probably fix it) before recasting so there is time to loot? I think that would solve the problem completely.
       
    10. highvoltz

      highvoltz Well-Known Member

      Joined:
      Mar 22, 2010
      Messages:
      1,729
      Likes Received:
      140
      Trophy Points:
      63
      do you have any loot addons running? if so try disabling them
       
    11. alexj

      alexj New Member

      Joined:
      May 24, 2010
      Messages:
      24
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      The only addon I had running was LootFilter. Disabling it did nothing to fix the looting issue =(
       
    12. highvoltz

      highvoltz Well-Known Member

      Joined:
      Mar 22, 2010
      Messages:
      1,729
      Likes Received:
      140
      Trophy Points:
      63
      are you using latest HB build? Honorbuddy2 1.9.6.4 (2827) ? Some loot issues were resolved in there I believe
       
    13. alexj

      alexj New Member

      Joined:
      May 24, 2010
      Messages:
      24
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      I am. Just to make sure, I downloaded it again just now. First 10 casts = 4 successful loots...
       
    14. Spambox

      Spambox New Member

      Joined:
      Oct 1, 2010
      Messages:
      1
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      same problem like alexj
       
    15. Votoxa

      Votoxa New Member

      Joined:
      Feb 14, 2010
      Messages:
      29
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      can you please update this very nice plugin 4 the newest hb
       
    16. Klovnene

      Klovnene Member

      Joined:
      Aug 30, 2010
      Messages:
      666
      Likes Received:
      19
      Trophy Points:
      18
      Been fishing for 6 days and Just installed Fishing Buddy add-on, just to see if how many catches i would have in 1 night.
      I then started my character for 1 hour, guess what: according to fishbuddy i would have looted 107 Nettlefish, in bag 91. Should have looted 64 Pygmy Suckerfish, in bag: 39. Crates 8, in bag 6. and heres come my big shocker! 1 TURTLE, in bag 0.....! OMG OMG OMG! :( i cried like a little baby!
      Then i watched it for 20 min and seeing it fishing, catching and NOT looting, fishing catching and looting. its not 1:1 but its still sad. I might have looted turtle 3-4 times? No one knows :(
      Some 1 got an advise?
      Tried to remove add-ons, stil not looting all :(
      EDIT: Did some more study and i found out, my toon dosent loot the first, then dosent click on 2nd but catches 3-4-5 and so on. and thats in EVERY pool.
       
      Last edited: Oct 4, 2010
    17. dannyboy

      dannyboy New Member

      Joined:
      Mar 27, 2010
      Messages:
      32
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Sorry to act dumb but can this add-on enable me to go from 1-450 fishing by literally doing nothing?
       
    18. Klovnene

      Klovnene Member

      Joined:
      Aug 30, 2010
      Messages:
      666
      Likes Received:
      19
      Trophy Points:
      18
      Yes, If it looted all it wold go fast :D its a little problem atm for me, dont think everyone has that problem, so give it a go, its a lovely program :)
       
    19. dannyboy

      dannyboy New Member

      Joined:
      Mar 27, 2010
      Messages:
      32
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      That's awesome, cheers dude will give it ago!
       
    20. highvoltz

      highvoltz Well-Known Member

      Joined:
      Mar 22, 2010
      Messages:
      1,729
      Likes Received:
      140
      Trophy Points:
      63
      Looting is working fine on my end, someone with loot issues pls post a log.
       
    Thread Status:
    Not open for further replies.

    Share This Page