Buy EpicCarFactory
  • Visit Rebornbuddy
  • Visit Exilebuddy
  • Visit Buddystore

Autoflask 3.0

Discussion in 'Archives' started by naut, Aug 16, 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ploxie

    ploxie New Member

    Joined:
    Jul 20, 2013
    Messages:
    22
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    You can do it with any base.
     
  2. ninjaking

    ninjaking New Member

    Joined:
    Dec 18, 2015
    Messages:
    8
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    I made it work thank you. Is there a way to make it use tha flask more often? How does it work? Is the number "6000" the only variable?
     
  3. ploxie

    ploxie New Member

    Joined:
    Jul 20, 2013
    Messages:
    22
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Right now its based on your hp, and the number "6000" is the cooldown in milliseconds it waits before it can use the flask again (to prevent it from drinking all of it)
     
  4. h0v3r

    h0v3r Member

    Joined:
    Oct 31, 2014
    Messages:
    126
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
  5. botado

    botado Member

    Joined:
    Jan 6, 2017
    Messages:
    52
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    8
    hmm i tried deleting auto flask as(just moved in desktop so i dont lose it :p) you said and place the autoflask 3.0 in legacy but it gave error show in log, then i just tried replacing the files in the original autoflask which replaced all of them but its the same autoflask.... what am i doing wrong :*(
    i also took a screenshot of the file for the download i put in the legacy folder and the error from the log came up while i add this files in my folder. so for now im just gona keep using the normal autoflask :(
     

    Attached Files:

    Last edited: Aug 20, 2017
  6. naut

    naut Community Developer

    Joined:
    Feb 9, 2012
    Messages:
    264
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    18
    Change the name of the folder from autoflask3.0 to just autoflask.. i changed the name to make it clear which was which but to be honest I didn't think about the fact it would case that issue.
     
  7. ganv1234

    ganv1234 New Member

    Joined:
    Aug 23, 2017
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    morning autoflask working so good. after update can't work
     
  8. bobodlm

    bobodlm Member

    Joined:
    Aug 18, 2017
    Messages:
    53
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    8
    Still works perfectly here.
     
  9. Boltwall

    Boltwall Member

    Joined:
    Mar 9, 2015
    Messages:
    87
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    8
    the bot tps to town as he should when the amount of potions that I've selected are empty. why would he then want to walk the long way by going back to the WP an repeat the process?
     
  10. pushedx

    pushedx Moderator Moderator Buddy Core Dev

    Joined:
    Sep 24, 2013
    Messages:
    4,062
    Likes Received:
    152
    Trophy Points:
    63
    Closed. Old thread from when old AutoFlask existed in Legacy (new AutoFlask is in Default).
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page