• Visit Rebornbuddy
  • [Azyul Project] Dungeon Farming, Gold Farming, Mount Farming, Transmog Farming, and more!

    Discussion in 'Farming' started by EchoTiger, Feb 26, 2013.

    1. EchoTiger

      EchoTiger Official Profile and Singular Developer Staff Member Moderator

      Joined:
      Nov 28, 2012
      Messages:
      6,807
      Likes Received:
      587
      Trophy Points:
      113
      Probably nothing.
      The auto-updating logic in the profiles are causing the SVN to think there's changes whereas there's not.

      You can ignore it.
       
    2. l33troxxor

      l33troxxor New Member

      Joined:
      Apr 28, 2012
      Messages:
      16
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Last edited: May 11, 2015
    3. EchoTiger

      EchoTiger Official Profile and Singular Developer Staff Member Moderator

      Joined:
      Nov 28, 2012
      Messages:
      6,807
      Likes Received:
      587
      Trophy Points:
      113
      Hmm, I'll have to check it out. I don't believe this has been reported before, and I have no technical information regarding it.
       
    4. l33troxxor

      l33troxxor New Member

      Joined:
      Apr 28, 2012
      Messages:
      16
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      I edited a log into the original post of where the issue seems to start and end.
       
    5. l33troxxor

      l33troxxor New Member

      Joined:
      Apr 28, 2012
      Messages:
      16
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Ok, watching the bot it doesn't seem to do it every run. I'll watch for when it happens again and post a log.
       
    6. l33troxxor

      l33troxxor New Member

      Joined:
      Apr 28, 2012
      Messages:
      16
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      So after redownloading the profile from the SVN I havent had a reoccurance of the earlier problems, but curiously my bot decided just now that UD Strat was no longer for him and went and cleared SC Strat.
       
    7. EchoTiger

      EchoTiger Official Profile and Singular Developer Staff Member Moderator

      Joined:
      Nov 28, 2012
      Messages:
      6,807
      Likes Received:
      587
      Trophy Points:
      113
      It's not coded to do anything on that side of the dungeon.
      The only thing that would cause behavior like this is if while exiting/entering the dungeon - the movement code wasn't properly hit (or other movement codes are running where they shouldn't be) - causing the bot to walk in strange directions given the XYZ locations in a dungeon are different for out-of-dungeon locations.
       
    8. synthetikv

      synthetikv New Member

      Joined:
      Apr 6, 2015
      Messages:
      29
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      0
      Ran Gundrak heavy prof for about a week on an alt. Made around 50k and received a permaban. Ran for about 16 hours a day or so. Not too worried about it as it was old account i used for raf mounts and just used free 10 day time to farm token :p
       
    9. l33troxxor

      l33troxxor New Member

      Joined:
      Apr 28, 2012
      Messages:
      16
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Nope, he totally zoned out of a run, stood there, ran out of the entryway properly making me think he was gonna go vendor, mounted up, and flew straight to the SC Strat portal and started killing things. I stopped the profile, got him out, and restarted and he went back to UD.
       
    10. l33troxxor

      l33troxxor New Member

      Joined:
      Apr 28, 2012
      Messages:
      16
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
    11. EchoTiger

      EchoTiger Official Profile and Singular Developer Staff Member Moderator

      Joined:
      Nov 28, 2012
      Messages:
      6,807
      Likes Received:
      587
      Trophy Points:
      113
      Yea, in that log - after it has zoned through the portal it's still continuing to the movement code to exit.
      I actually noticed a "Modified exit" version of the profile here on my computer where I believe someone else reported this and I made a testing fix.

      Could you try it?

       
    12. l33troxxor

      l33troxxor New Member

      Joined:
      Apr 28, 2012
      Messages:
      16
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      I'm about to close down for the night, but I'll run it tomorrow for you.
       
    13. orthofunk

      orthofunk New Member

      Joined:
      Jun 24, 2013
      Messages:
      99
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Thanks... I will test it out when Tempest Keep resets

      I have been testing the Blue Proto-Drake profile, and it often gets stuck during the Skadi the Ruthless encounter. I happens on the way back to the harpoons after chasing down to kill straggler adds that run that way. Can you prevent the toon from running down the hallway to chase the adds? so it stays at the door where new adds spawn?
       
    14. Joshshaman

      Joshshaman Member

      Joined:
      Jun 20, 2011
      Messages:
      35
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      Hey Echo, me again.

      Thank you for fixing the Steamvaults stuff; whatever you did, it worked out REALLY well.

      I moved on to Pit of Saron (optimized gold farm///heavy pulls/pit of saron), and I'm having a problem with the profile skipping Ick and Krick and trying, instead, to just run up the slope to Tyrranus and the icicle hallway. I tried it with medium pulls and it's doing the same thing. I'm about to try it with the instance farm profile to see if it's the same thing, so I'll let you know.

      Again, thank you for your hard work and your great profiles. Keep on pluggin' away! We all appreciate you.

      ***EDIT: also skipping Ick and Krick in instance farm profile
       
      Last edited: May 12, 2015
    15. l33troxxor

      l33troxxor New Member

      Joined:
      Apr 28, 2012
      Messages:
      16
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      I tried to load it just now and ended up getting this:

      "Changing current profile to Deathcharger's Reins Farm [$Rev: 1133 $]
      2 compiler errors encountered in profile 'Deathcharger's Reins Farm [$Rev: 1133 $]'
      'If' xml element on line number 335 has following errors with code: public System.Boolean __ExpressionFunc__109()
      {
      return new System.Func<System.Boolean>(() => !Me.Class == WoWClass.Hunter || !Me.Class == WoWClass.Warlock)();
      }

      1) Operator '!' cannot be applied to operand of type 'Styx.WoWClass' at offset 0

      2) Operator '!' cannot be applied to operand of type 'Styx.WoWClass' at offset 0
      "
       
    16. EchoTiger

      EchoTiger Official Profile and Singular Developer Staff Member Moderator

      Joined:
      Nov 28, 2012
      Messages:
      6,807
      Likes Received:
      587
      Trophy Points:
      113
      Hmm, the code to pull/engage him may be messing up.
      I'll have to check it.
       
    17. EchoTiger

      EchoTiger Official Profile and Singular Developer Staff Member Moderator

      Joined:
      Nov 28, 2012
      Messages:
      6,807
      Likes Received:
      587
      Trophy Points:
      113
      If I'm not mistaken, those mobs are combat-locked with the player.
      I could try to make the bot ignore them, but I'm not sure how reliably I could do it.


      [Hr][/Hr]


      Weird, something must of changed in the bot.
      Here, try this one:

      View attachment Deathcharger's Reins - Endless Farm - Modified Exit.xml
       
    18. TheHammer

      TheHammer New Member

      Joined:
      Jan 30, 2014
      Messages:
      349
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      0
      SVN link on first page is broken, can you fix it please?
       
    19. l33troxxor

      l33troxxor New Member

      Joined:
      Apr 28, 2012
      Messages:
      16
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
    20. l33troxxor

      l33troxxor New Member

      Joined:
      Apr 28, 2012
      Messages:
      16
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0

      The link works when you use it, just not as an HTML link.
       

    Share This Page