• Visit Rebornbuddy
  • [Azyul Project] Dungeon Farming, Gold Farming, Mount Farming, Transmog Farming, and more!

    Discussion in 'Farming' started by EchoTiger, Feb 26, 2013.

    1. EchoTiger

      EchoTiger Official Profile and Singular Developer Staff Member Moderator

      Joined:
      Nov 28, 2012
      Messages:
      6,807
      Likes Received:
      587
      Trophy Points:
      113
      Yeah, try with Singular, if the problem persists, I'll look into it once I get home.
       
    2. mjj23

      mjj23 New Member

      Joined:
      Oct 28, 2012
      Messages:
      291
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      0

      Where are you starting the bot? You can start it almost anywhere EXCEPT inside AQ :)
       
    3. Yumoo

      Yumoo New Member

      Joined:
      Mar 5, 2012
      Messages:
      46
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      I tested the Netherwind Regalia (RC) Profil, but it did not work very well. I started it yesterday and it only got the chest. Today I started it again and the bot ran again the instance to get the chest again. Did I do anything wrong?
       
    4. mjj23

      mjj23 New Member

      Joined:
      Oct 28, 2012
      Messages:
      291
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      0
      My first suggestion is: did you keep the chest in your bags, or put it in bank etc? Beyond that, I'll leave that one for Echo :)

      It needs to be in your bags, or the bot will simply run the instance again, because it thinks you do not have it.
       
      Last edited: Mar 4, 2013
    5. 5542Jaded

      5542Jaded New Member

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      119
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      That might be the problem.
      I started it outside, in org, got to AQ fine, but had issues getting to the hotspot (was picking up mobs and not killing them, so dying before it got to the instance hot spot.) If that makes sense.
      Dont know if thats a CC problem, using the default DK CC.
      I'll give it another shot on another toon later, and let you know how it goes.

      PS: The MC profile ran flawless <3
       
      Last edited: Mar 4, 2013
    6. mjj23

      mjj23 New Member

      Joined:
      Oct 28, 2012
      Messages:
      291
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      0
      With that profile, if you have to restart it, you also need to completely restart honorbuddy as well as moving outside the instance. The way the navigation is set up inside AQ requires it :(
       
    7. 5542Jaded

      5542Jaded New Member

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      119
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Cheers.
      I turned it off to clear the mobs it was dying on, and yeah MSG came up after, so that'll explain it all.
       
    8. Yumoo

      Yumoo New Member

      Joined:
      Mar 5, 2012
      Messages:
      46
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      the chest was in my bag. Now 3 times...
       
    9. mjj23

      mjj23 New Member

      Joined:
      Oct 28, 2012
      Messages:
      291
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      0
      So when you restart the profile, it simply runs mana tombs again and again for the Robe of the Great Dark Beyond?

      When you ran it yesterday, did it only run Mana tombs, or did it run the other instances? Remember, you will need to run these dungeons multiple times, as the drops are not 100%.
       
    10. mjj23

      mjj23 New Member

      Joined:
      Oct 28, 2012
      Messages:
      291
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      0
      Small update to Molten Core profile, will now ensure auto loot of core fragment during attunement, and will more reliably pull some bosses, especially Baron Geddon.
       
    11. frostfever

      frostfever New Member

      Joined:
      Jan 22, 2012
      Messages:
      162
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      i know u prob have a plan on which ones to do but the community really need SWP endless trash farm
       
    12. mjj23

      mjj23 New Member

      Joined:
      Oct 28, 2012
      Messages:
      291
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      0

      I can do that today I think. Can you give me some advice on the respawn timer, or how I can make the farm "endless"? Is there a way to reset it? I know you used to be able to crowd control one mob, and reset that way, but that is very difficult if not impossible to code for all classes.
       
    13. frostfever

      frostfever New Member

      Joined:
      Jan 22, 2012
      Messages:
      162
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      really its the one mob needs to be killed first or cc'd (i think killed first is better) its the sunblade slayer there are 3 of them in the raid, you are able to reset the instance and continuing farming the trash
       
    14. mjj23

      mjj23 New Member

      Joined:
      Oct 28, 2012
      Messages:
      291
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      0
      So you kill them first and then run out? They are part of a pack of mobs though right?
       
    15. frostfever

      frostfever New Member

      Joined:
      Jan 22, 2012
      Messages:
      162
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      oh no all the trash drops patterns so u would kill the SS first then the rest of the mobs and move on to the next mob all the way to the first boss go back out of the instance and reset and repeat
       
      Last edited: Mar 4, 2013
    16. mjj23

      mjj23 New Member

      Joined:
      Oct 28, 2012
      Messages:
      291
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      0

      But you can't just "reset" a raid?
       
    17. frostfever

      frostfever New Member

      Joined:
      Jan 22, 2012
      Messages:
      162
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      yes but if u dont kill any bosses you can reset the trash
       
    18. frostfever

      frostfever New Member

      Joined:
      Jan 22, 2012
      Messages:
      162
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      i tried to make one myself but had difficulties but u can for sure reset the trash
       
    19. mjj23

      mjj23 New Member

      Joined:
      Oct 28, 2012
      Messages:
      291
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      0
      Duh... I forgot you could do that now.... a throwback to the days when you could not :)

      I will work on that profile today.
       
    20. frostfever

      frostfever New Member

      Joined:
      Jan 22, 2012
      Messages:
      162
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      thx so much the SS have to die first, i got around it using avoid mobs everything but S.Slayers and S.cabinst but u might know a better way
       

    Share This Page