• Visit Rebornbuddy
  • Balmorra [HEROIC 2+] Shifting Priorities doesn't work

    Discussion in 'Buddy Wing Profiles' started by derFalke, Apr 6, 2017.

    1. derFalke

      derFalke Member

      Joined:
      Apr 6, 2017
      Messages:
      57
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      8
      Hi,
      maybe somebody can help me with my script. I set the character on top of a object that he can pick up. Nevertheless he goes down and is in combat and doesn't want to pick up the object.

      Help would be appreciated

      H2 Balmorra for Republic side

      Code:
      <Profile xmlns="http://tempuri.org/ProfileSchema.xsd">
        <Name>[HEROIC 2+] Shifting Priorities</Name>
      
       
      <ForceAlignment Type="Light" AutoSkip="true" />
      
      <!-- [HEROIC 2+] Shifting Priorities -->
      
      
      
           
             <Questing>
             <If Condition="((HasQuest(0xE00035CC1CF78DAE)) and (not IsQuestComplete(0xE00035CC1CF78DAE)))">
                 <If Condition="((HasQuest(0xE00035CC1CF78DAE)) and (not IsStepComplete(0xE00035CC1CF78DAE, 2)))">
                   
                   
                     <MoveTo QuestId="1" X="-73.4443" Y="12.89493" Z="54.40424"     />
                     <MoveTo QuestId="1" X="-73.16949" Y="13.0368" Z="54.50903"    />
                   
                     <!-- doesn't work -->
      
                     <While Condition="((HasQuest(0xE00035CC1CF78DAE)) and (not IsStepComplete(0xE00035CC1CF78DAE, 2)))">
                         <UseObject QuestId="0xE00035CC1CF78DAE" Name="Probe Droid" WaitTime="10" X="-73.16949" Y="13.0368" Z="54.50903" InCombat="true" Range="5" />
                     </While>
                 </If>
             </If>
           
             <CompleteQuest QuestName="[HEROIC 2+] Shifting Priorities" QuestId="0xE00035CC1CF78DAE" />
               </Questing> 
               
      
           
       
      
      
      
      
      </Profile>
      
       
    2. Praline

      Praline Member

      Joined:
      Aug 17, 2015
      Messages:
      149
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      18
      Maybe try the "interact" tab instead of useobject?

      Something like this perhaps:

      <Questing>
      <If Condition="((HasQuest(0xE00035CC1CF78DAE)) and (not IsQuestComplete(0xE00035CC1CF78DAE)))">
      <If Condition="(not IsStepComplete(0xE00035CC1CF78DAE, 2))">



      <MoveTo QuestId="0xE00035CC1CF78DAE" X="-75.20709" Y="12.88766" Z="58.33143" />

      <Interact QuestId="0xE00035CC1CF78DAE" X="-73.16949" Y="13.0368" Z="54.50903" Name="Probe Droid" BranchId="1" StepId="2" InCombat="true" UseRange="5" IgnoreLOS="True" />


      </If>
      </If>


      </Questing>
       
    3. derFalke

      derFalke Member

      Joined:
      Apr 6, 2017
      Messages:
      57
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      8
      Hi,

      thank you for this, it worked perfectly.
       
    4. lordmaul1212

      lordmaul1212 New Member

      Joined:
      Oct 14, 2015
      Messages:
      8
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      can you share your current version of balmorra h2? :)

      bitte :) "derFalke" klingt recht Deutsch xD
       
    5. derFalke

      derFalke Member

      Joined:
      Apr 6, 2017
      Messages:
      57
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      8
      Hi lordmaul,

      after seeing "Metrienne" H2 how he made it, i have to rework that in that style. After patch 5.2 i had to check the new op as well the new short story-line for iokath, so i didn't made any progress in that area in the meanwhile.

      p.s.: ist auch deutsch ;)
       

    Share This Page