• Visit Rebornbuddy
  • [Beta] Demonbuddy beta builds

    Discussion in 'Archives' started by Nesox, Jan 13, 2016.

    Thread Status:
    Not open for further replies.
    1. Dentist3

      Dentist3 Member

      Joined:
      Dec 14, 2015
      Messages:
      43
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      Yeah , also my proxy (to hide trafic from blizzard) isnt working anymore, even when i add the new *.exe to it.
       
    2. MaiN

      MaiN Moderator Staff Member Moderator Buddy Core Dev

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      1,017
      Likes Received:
      35
      Trophy Points:
      48
      Thanks, we will look into automatically eliminating those.
       
    3. ridz89

      ridz89 Member

      Joined:
      Jul 1, 2012
      Messages:
      249
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      18
      try these steps (for now) worked for me:

      1. Run regedit
      2. browse to:
      HKEY_CURRENT_USER\Software\Classes\Local Settings\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\TrayNotify
      3. Delete the data of the following keys in this folder:
      IconStreams
      LastAdvertisement
      PastIconsStream
      PromotedIconCache
      UserStartTime
      4. Open the Task Manager.
      Switch to the process tab.
      Kill every explorer.exe process
      (this is necessary because the explorer.exe has a backup copy of this keys in the RAM and writes it back to the registry on shutdown)
      Press "New Task".
      Type "explorer.exe" and press [Enter].
      Restart your PC.
       
    4. Constantin

      Constantin Member

      Joined:
      Apr 1, 2013
      Messages:
      42
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      8
      My bot after update bot get start attack monster, take 50%-80% hp ad runaway for next, sometimes dont kill any mobs to the end, i dont change anything, why?
       
      Last edited: Mar 13, 2016
    5. jan30047

      jan30047 New Member

      Joined:
      Aug 27, 2014
      Messages:
      2
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Strongarm Bracers NO WORKING in Barbarian

      Furious Charge
       
    6. niaati

      niaati Member

      Joined:
      May 30, 2014
      Messages:
      75
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      It seems like globin profile is not hitting any containers. Not sure if trinity see's them as container.
       
    7. Kaffee

      Kaffee Member

      Joined:
      Jan 8, 2016
      Messages:
      339
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      18
      That's because those containers aren't containers, but rather destructibles. Go to "Objects" tab in Trinity and scroll down, you'll have settings that you will need to tune a bit.
       
    8. wizfor

      wizfor Member

      Joined:
      Mar 8, 2013
      Messages:
      246
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      18
      Category: Trojan http://www.microsoft.com/security/p.../Damata.B!cl&threatid=2147693401&enterprise=0

      Description: This program is dangerous and executes commands from an attacker.

      Recommended action: Remove this software immediately.

      Items:
      containerfile:C:\ProgramData\Microsoft\Windows Defender\LocalCopy\{B2673060-875F-4322-894D-C33F37345E68}-DemonbuddyBETA 1.1.3023.617.zip
      file:C:\ProgramData\Microsoft\Windows Defender\LocalCopy\{B2673060-875F-4322-894D-C33F37345E68}-DemonbuddyBETA 1.1.3023.617.zip->Udis86Net.dll
      webfile:C:\ProgramData\Microsoft\Windows Defender\LocalCopy\{B2673060-875F-4322-894D-C33F37345E68}-DemonbuddyBETA 1.1.3023.617.zip|chrome.exe

      Get more information about this item online.
       
    9. choibris

      choibris New Member

      Joined:
      Feb 11, 2016
      Messages:
      15
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      [Adventurer][Navigation] Navigation Error (MoveResult: Failed, Distance: 136.1094).
      [Adventurer][Navigation] Navigation Error (MoveResult: Failed, Distance: 137.8972).
      [Adventurer][Navigation] Navigation Error (MoveResult: Failed, Distance: 147.6059).
      [Adventurer][Navigation] Navigation Error (MoveResult: Failed, Distance: 167.8685).
      [Adventurer][Navigation] Navigation Error (MoveResult: Failed, Distance: 134.9039).
      [Adventurer][Navigation] Navigation Error (MoveResult: Failed, Distance: 174.9039).
      [Adventurer][Navigation] Navigation Error (MoveResult: Failed, Distance: 179.3981).
       
    10. niaati

      niaati Member

      Joined:
      May 30, 2014
      Messages:
      75
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      Code:
      Error while initializing memorySystem.Exception: Injection failed for some reason.
         at Fasm.ManagedFasm.InjectAndExecute(IntPtr hProcess, IntPtr dwAddress, UInt32 dwParameter)
         at GreyMagic.Executor.InjectEventStub(IntPtr eventStub, IntPtr injectionWaitingNamePtr, IntPtr injectionContinueNamePtr, IntPtr injectionFinishedNamePtr)
         at GreyMagic.Executor.InitializeDetour()
         at GreyMagic.Executor..ctor(ExternalProcessMemory memory, ExecutorInitParams initParams)
         at GreyMagic.ExternalProcessMemory.‫‪‎*‪‪​​‫***​**​​*‫‎‎​‬**(ExternalProcessMemoryInitParams )
         at GreyMagic.ExternalProcessMemory.‫‪‎*‪‪​​‫***​**​​*‫‎‎​‬**(Process , Boolean , Boolean , Boolean , IntPtr , Boolean , Int32 , Boolean , Boolean )
         at GreyMagic.ExternalProcessMemory..ctor(Process p, Boolean startupExecutor, Boolean dx9, Boolean startupRasm, IntPtr hookFunc, Boolean defaultCacheValue, Int32 copyBytes, Boolean veh)
         at Zeta.Game.ZetaDia.TryInitialize(Process proc, String& reason)
      
      DB is incompatible with Windows 10 14295 preview. I get the above message.
       
    11. MaiN

      MaiN Moderator Staff Member Moderator Buddy Core Dev

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      1,017
      Likes Received:
      35
      Trophy Points:
      48
      This should be fixed in the latest beta.
       
    Thread Status:
    Not open for further replies.

    Share This Page