• Visit Rebornbuddy
  • [BETA] TankLeaderBETA - With new navigation

    Discussion in 'Archives' started by Aevitas, Jan 9, 2013.

    1. Aevitas

      Aevitas Well-Known Member Staff Member Buddy Core Dev

      Joined:
      Mar 2, 2010
      Messages:
      2,307
      Likes Received:
      35
      Trophy Points:
      48
      Yeah I'll have it do that. We've been rolling out a couple of changes again, sorry for the downtime.
       
    2. Unonoctium

      Unonoctium New Member

      Joined:
      Aug 7, 2012
      Messages:
      123
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Cool, thx Aevitas. Looking forward to it. Does that require a new client version?
       
    3. Aevitas

      Aevitas Well-Known Member Staff Member Buddy Core Dev

      Joined:
      Mar 2, 2010
      Messages:
      2,307
      Likes Received:
      35
      Trophy Points:
      48
      We released one yesterday that's pretty much mandatory, if you have that, you're sorted.
       
    4. Minarcae

      Minarcae New Member

      Joined:
      Sep 17, 2012
      Messages:
      118
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      @ Aevitas


      A question regarding the queing status.
      Wasn't there a feature implemented that the bot leaves the game and dosen't join one until he has a new connection with the server or does the bot not lose the connection and this is a different Problem? If so may you also implement a routine if the quing does last longer than 1 minute then leave the battlefield and tr to reconnect in 30 minutes?


      Bug Report:

      At random times it happens that the bot does only wayt in the "quing" status and dosen't wait for the game to start.
      Also happened 2 hours in the past.
       
    5. zavara

      zavara New Member

      Joined:
      Feb 11, 2013
      Messages:
      68
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Is the server down?
       
    6. ChiSleepyEyes

      ChiSleepyEyes New Member

      Joined:
      Mar 29, 2013
      Messages:
      4
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      View attachment 86640

      having this problem as of 2 days ago, figured it was a server issue, anyone else experiencing this?
       
    7. Dreadwyrm

      Dreadwyrm New Member

      Joined:
      Feb 24, 2013
      Messages:
      15
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      I have the que problem, but today bot worked for 1h or so, and same problem started all over again
       
    8. kasia

      kasia Banned

      Joined:
      Mar 9, 2012
      Messages:
      594
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      yes whole week its up-down
       
    9. Termal

      Termal New Member

      Joined:
      Mar 14, 2013
      Messages:
      5
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Yes, very unstable bot...

      Fix it, please !
       
    10. gaminggrade

      gaminggrade New Member

      Joined:
      Jul 14, 2011
      Messages:
      47
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      +1 I also got a lot's of erros but i am sure that they will be fixed,it;s a great comunity.Keep going Aevitas!
       
    11. badass1

      badass1 New Member

      Joined:
      Feb 3, 2013
      Messages:
      56
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      my arty runs out of ammo and wont reload is this normal? with only 24 shells or less actually it shoots alot and here i am completely empty half way thru battle :( i click C and nothing but it shoiuld reload while im away too >?? help
       
    12. badass1

      badass1 New Member

      Joined:
      Feb 3, 2013
      Messages:
      56
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      no on tier 5 only 14 shells and that is it :(
       
    13. russ1979

      russ1979 Member

      Joined:
      Aug 25, 2011
      Messages:
      357
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      24 shells is all you get in some models and typically a 2shots per minute. There is no reload after all 24 are gone. You should not be using Arty with the current TL its not configured for Arty properly.
       
    14. Dreadwyrm

      Dreadwyrm New Member

      Joined:
      Feb 24, 2013
      Messages:
      15
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      [23:59:27.568] [Debug] Disconnected from server.
      [23:59:27.568] [Debug] System.NullReferenceException: (rest is in Finnish so no point typing) doese this mean the server is offline?
       
    15. badass1

      badass1 New Member

      Joined:
      Feb 3, 2013
      Messages:
      56
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      you cant leave this bot running unsupervised ever anymore it seems ,. i dont know what the problem is with servers?? to much traffic ? they cant keep up? please explain , i feel very worried even walking away from it and used to leave it on all day , its a nice program just wont do what its meant to ive seen my tank just run of in water and just go on a little small incline and stay stuck so EVERYONE reports you , what happened to it ?> HELP
       
    16. badass1

      badass1 New Member

      Joined:
      Feb 3, 2013
      Messages:
      56
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      it did awesome when i was tier 2 thru 4 now it runs out so fast
       
    17. russ1979

      russ1979 Member

      Joined:
      Aug 25, 2011
      Messages:
      357
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      If your in a Grille then you don't get shit for ammo
       
    18. Venom911

      Venom911 New Member

      Joined:
      Feb 25, 2013
      Messages:
      48
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      I havent used tankleader in over a week or so. I dont trust it anymore as there is to many mess ups. I thought about requesting a refund or even 50% of a refund due to me not being able to use it for when im at work. Thats the main reason I wanted a bot is to bot while im at work and when I come home do what I need to do. Seems like a waste of money if I have to sit here with it when I can sit here and play the game.
       
    19. Minarcae

      Minarcae New Member

      Joined:
      Sep 17, 2012
      Messages:
      118
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Aevitas, do you have any information for us?

      Is it possible to get the bit working again soon?
       
    20. russ1979

      russ1979 Member

      Joined:
      Aug 25, 2011
      Messages:
      357
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      ****EDIT Still server issues - Aevitas is working on it. No other details at this time
       
      Last edited: Mar 30, 2013

    Share This Page