• Visit Rebornbuddy
  • [PAID] BGFarmer - An Advanced Battleground Bot Base

    Discussion in 'Honorbuddy Store Botbases' started by Millz, Aug 16, 2014.

    1. Lbniese

      Lbniese Active Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Feb 13, 2011
      Messages:
      972
      Likes Received:
      25
      Trophy Points:
      28

      Just to follow up on this.

      I am having a very great time using this botbase with my DK and the Gladiator DK Suite. I've disabled movement in the CR and enabled it in the Botbase (I tried both and this is the best way imo).

      The healing logic on the other side is as already mentioned very poor and Singular doesn't really help it. My toon is mostly running around like a headless chicken and does neither off-dps nor heal anybody myself itself.
      I understand that the Botbase needs its healing logic revamped, but Singular might not be the wisest choice for a MW Monk atm :)


      EDIT: I have lately started to experience mount-up issues where the botbase's log states that it's unable to mount-up and that I have to both clear my HB and WoW cache, which I've done several times without any change.

      The error is:
      I'll provide a log if the error persists.
       
      Last edited: Nov 9, 2016
    2. werdup

      werdup New Member

      Joined:
      May 20, 2013
      Messages:
      19
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Just curious as when the trial will be refreshed, used it once in the past but didn't get to inspect it much. I was told you will be refreshing it soon, is that true? Thanks!
       
    3. Millz

      Millz Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      6,495
      Likes Received:
      223
      Trophy Points:
      63
      Yeah the healing thing is on my to-do list. The mounting up issue is a tough one. Shout if it's still happening and we'll try to work out what's going on.

      Trials were reset a few days back :)
       
    4. bot4cash

      bot4cash New Member

      Joined:
      Feb 20, 2013
      Messages:
      38
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      my toon will some times mounts up around enemies are dismounts and remounts at odd times any ideas? avid user here all setting right i thought. also when is next update push happening love the bot:)
       
    5. aznxfrost

      aznxfrost New Member

      Joined:
      Oct 27, 2016
      Messages:
      13
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Im also having mounting up issues.

      My guess is that BGFarmer is trying to use a mount that cannot be used in BG. For example. Quraji Battle Tank.

      My wow screen just keeps on getting spammed with "You cant use that here" while the bot stands there trying to mount up indefinitely.
       
    6. Millz

      Millz Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      6,495
      Likes Received:
      223
      Trophy Points:
      63
      Got a log file from the sporadic mount/unmount issue? I thought I'd resolved this one.

      New update log so far is;

      Code:
      - [IoC] Battleground is now supported. Will no longer be blacklisted by BGFarmer.
      - [IoC] Added unit weight for bosses.
      - [SotA] Battleground is now supported. Will no longer be blacklisted by BGFarmer.
      - [SotA] Added unit weight for demolishers, and players carrying Seaforium.
      - Updated vendoring logic to improve repairing.
      - Fixed an exception when trying to engage with targets using a CR that doesn't explicitly support engaging logic.
      - Removed caching on detection of whether or not we can navigate to a target to improve reliability.
      
      ..however I've not been able to test it yet, and the previous testers appear to have quit in the last ban wave.

      Have you got the Ground Mount setting to automatic under Settings & Tools? Try changing it to a set mount and see if that resolves it.
       
    7. liljackjack

      liljackjack Member

      Joined:
      Mar 17, 2010
      Messages:
      280
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      18
      Hey Millz,

      Long time user of your software, let me know if i can help test at all. I continually have 3-6 accounts running this. -J
       
    8. aznxfrost

      aznxfrost New Member

      Joined:
      Oct 27, 2016
      Messages:
      13
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Another bug:

      The bot doesn't work in eye of the storm, any ideas?

      [BGFarmer] Failed to find logic class for battleground: None
      Path distances request failed on map: EyeoftheStorm2.0, Location: <1822.631, 1534.307, 1245.514>
      Path distances request failed on map: EyeoftheStorm2.0, Location: <1852.724, 1524.784, 1223.13>
      Path distances request failed on map: EyeoftheStorm2.0, Location: <1874.876, 1519.922, 1216.685>

      This is RBG Eye of the storm, not standard EOTS.

      Also in RGB, even though im horde, i can spawn on the alliance side. Whenever your spawning faction is different from your actual faction, the bot behaves radically and stuttering one second its trying to pickup my own flag, the next second trying to pickup the correct flag. Ending up just walking back and forth on the same spot.
       
      Last edited: Dec 18, 2016
    9. gippy

      gippy Member

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      224
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      18
      Any update of when ill be able to unblock ioc? I feel like im wasting so much time in av has horde with not being able to blacklist.
       
    10. Millz

      Millz Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      6,495
      Likes Received:
      223
      Trophy Points:
      63
      Drop me a PM on discord with your buddyauth username if still interested.

      RBGs aren't supported, sorry.

      Soon hopefully. I've wrote the code for SotA and IoC, but it's not as smooth (bug free) as I'd like yet.
       
    11. acheat55

      acheat55 Member

      Joined:
      Feb 4, 2012
      Messages:
      113
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      Bro, You've got to look into Isle of Conquest Map. There are a bunch of *I know your userers* walking against the wall trying to get out of home base. I've lost 2 accounts due to player reports due to finding my bot stuck on the wall trying to walk out the front gate part. if you could please look into this and for now anyone that has this profile Be sure to place "Isle of conquest* on the Omit list for BG's you Q into. Because you WILL Get Banned! It's very obvious seeing other botters and my self stuck on the fence like I did... with /whispers saying Reported. =/ not a cool way to lose your accounts so I hope users who use this profile as well will Head my words and make sure they take my suggestions. Also, @millz I hope you can please look into this.. it's how I lost my last account too. then thought maybe i'll see if he fixed it and today I get on and log off right away due to seeing my toon stuck on that same wall and me having "/w reported" I'm pretty sure I may lose this account too. which Is why I'm making this post to Hopefully Help other users of your otherwise Great bot out. Thanks Millz I really do hope you address some of these stuck issues that is happening *also happens in Eye of the storm if you get knocked down to the lower Middle area I've noticed* best luck to all users.
       
    12. Millz

      Millz Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      6,495
      Likes Received:
      223
      Trophy Points:
      63
      Yeah I'm aware of this. It happens when your toon is closer to a non-destroyed gate than a destroyed one for trying to get into the enemy base. I need log files for getting out of your own base and not being able to.
       
    13. acheat55

      acheat55 Member

      Joined:
      Feb 4, 2012
      Messages:
      113
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      I'm testing it atm, I'll let u know if something comes up.
       
    14. figaro27

      figaro27 New Member

      Joined:
      Oct 14, 2011
      Messages:
      15
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      There is many issues with towers in AV aswell. Bot spoted behavior running under wall or doing eternal round trip inside the tower.
       
    15. Millz

      Millz Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      6,495
      Likes Received:
      223
      Trophy Points:
      63
      Can you stop the bot immediately after you see this issue occur, and then post a log file please explaining what you saw?
       
    16. Medivhnz

      Medivhnz New Member

      Joined:
      Feb 16, 2017
      Messages:
      11
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      pretty good

      Works a lot better than the bg buddy that comes with honor buddy. I run this bot with a healer and it does really well. I am a first time botter so it's pretty easy to use. This bot does some stupid stuff sometimes but it looks more like a real player. The bg bot that come standard with honor buddy heals better numbers but it's an obvious bot.... this one isn't obvious at all. This whole botting thing is quite unbelievable really..... I mean theses bots normally top the charts in heals. Lol bots are better than most players in random bg. I think sometimes it tries to do damage too much and because of this it sometimes dose less heals than dps.
       
    17. gazlo

      gazlo New Member

      Joined:
      Jul 16, 2016
      Messages:
      37
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Code:
      Path distances request failed on map: Troll Raid, Location: <650.5862, 3947.783, 38.90326>
      This gets spammed in log but bot works fine.
       
    18. Millz

      Millz Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      6,495
      Likes Received:
      223
      Trophy Points:
      63
      That's nothing to worry about. It happens when you aren't connected to the map - i.e. you're falling or something while it's trying to navigate.
       
    19. vagrantPUNK

      vagrantPUNK New Member

      Joined:
      Jun 22, 2017
      Messages:
      2
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Any way to get the distance to work better with melee classes? I've tried different ranges within the settings and different CR's but melee classes will stand just outside of melee range a lot of the time doing nothing
       
    20. HB1892O30

      HB1892O30 New Member

      Joined:
      May 7, 2011
      Messages:
      12
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      1
      Hi, I've heard a lot about your product so much that I took it to test it, but its interface is very different from the one you are presenting, if you could, it could be a good idea to have a new interface. client that I am of course, something else sometimes the char to move does not attack, you have to turn off the bot and call again for it to work, if you can fix it and explain the new configuration of the new interface can be sure that will have a new client that I am, thank you and sorry for the bad english, I hope to answer as soon as possible
       

    Share This Page