• Visit Rebornbuddy
  • [PAID] BGFarmer - An Advanced Battleground Bot Base

    Discussion in 'Honorbuddy Store Botbases' started by Millz, Aug 16, 2014.

    1. vmr595

      vmr595 New Member

      Joined:
      Dec 15, 2012
      Messages:
      6
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      3
      I just purchase the program and i dont see any link to download it
       
    2. Bobo5050

      Bobo5050 New Member

      Joined:
      Aug 4, 2014
      Messages:
      83
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Tested solve. :)
       
      Last edited: Aug 23, 2014
    3. Millz

      Millz Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      6,495
      Likes Received:
      223
      Trophy Points:
      63
      Only certain devs are on there until issues are ironed out. It'll be made available to more people eventually.

      Can you post a log please?

      It's priced heavy to keep user volume down. I use this a lot, and I don't want it turning into BGBuddy bot train #2. I had it private for ages before deciding to release it.

      Visit my site for details on how to move from the old SVN to the store :)
       
    4. Millz

      Millz Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      6,495
      Likes Received:
      223
      Trophy Points:
      63
      It auto loads when you start Honorbuddy, just like magic :)

      You can already trial it for 24 hours through the store.

      BGFarmer's movement is pretty cool. It should be better than Singular. If it's bugging out somewhere, open the GUI, click navigation tab, and add blackspot. It wont go back there again.

      Post a log please, will check it out ASAP.

      It automatically loads when you load honorbuddy.
       
    5. Tytte

      Tytte New Member

      Joined:
      Oct 11, 2012
      Messages:
      44
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      View attachment 22900 2014-08-23 10.31.txt

      I cannot get BGFarmer to work in Twin Peaks.

      I've done WSG and BoG without any problem, but it TP it just stops working, does nothing. See logfile.

      At [09:18:52.658 D] We entered TP.
       
    6. Millz

      Millz Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      6,495
      Likes Received:
      223
      Trophy Points:
      63
      Has this happened more than once in Twin Peaks for you?

      There's no errors in the log file, so I'm not sure how it's happened. It seems to know when you're in the preparation phase (it collects a healthstone) but then it just doesn't start the BG logic.
       
    7. Tytte

      Tytte New Member

      Joined:
      Oct 11, 2012
      Messages:
      44
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Yupp, 3 out of 3 times it have not started :(
       
    8. Millz

      Millz Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      6,495
      Likes Received:
      223
      Trophy Points:
      63
      Ok, alliance side right? I'll check it out shortly.
       
    9. tumbum

      tumbum Active Member

      Joined:
      Mar 17, 2011
      Messages:
      3,341
      Likes Received:
      10
      Trophy Points:
      38
      I purchased your Stuff from your Website, how i activate them here in the Buddyshop?
       
    10. whiti

      whiti Member

      Joined:
      Aug 1, 2010
      Messages:
      127
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      :))
       
    11. Millz

      Millz Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      6,495
      Likes Received:
      223
      Trophy Points:
      63
      Just open Honorbuddy and it'll auto load :)
       
    12. Bounty

      Bounty Member

      Joined:
      Mar 5, 2011
      Messages:
      197
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      18
      So I pretty much have all your products Millz, but I can't really see where exactly I can redeem my codes.

      A little help please? :)
       
    13. tumbum

      tumbum Active Member

      Joined:
      Mar 17, 2011
      Messages:
      3,341
      Likes Received:
      10
      Trophy Points:
      38
      Ok, because i cant see it under my purchases

      *edit* cant see its loading anything. Ok seems it has problems with some pro***, so i have to use the SVN version.
       
      Last edited: Aug 23, 2014
    14. Millz

      Millz Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      6,495
      Likes Received:
      223
      Trophy Points:
      63
      Get your code from www.millz.biz/claim/

      It tells you how to redeem it :)

      I'm using a v/p/n, but I'm also having issues at the moment. Has been working fine for weeks though.


      @Tytte - I've found the WSG / TP bug. Waiting for the streaming to start working so I can check it works, then will get it pushed.
       
    15. indivice

      indivice New Member

      Joined:
      Jul 28, 2012
      Messages:
      8
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      I visited your store, and I saw the trail button. I clicked it and then it disappeared with no follow up, closed HB. and restarted everything. There was still nothing in the [load profile -> from buddy store]. Where should I go to try the trail, I wanted to test before I purchase it.
       
    16. Millz

      Millz Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      6,495
      Likes Received:
      223
      Trophy Points:
      63
      Hey

      Make sure it's showing as enabled here: Buddy Store

      When you load HB it should auto load.

      Cheers
       
    17. thejokur

      thejokur New Member

      Joined:
      Aug 22, 2014
      Messages:
      5
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      I just bought it, i still dont see it when i try to load it in the client
       
    18. Bounty

      Bounty Member

      Joined:
      Mar 5, 2011
      Messages:
      197
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      18
      Alright, that worked for Demonic :)

      Now when I try it for BGfamer and Portal I get a 'Could not open socket' error.
       
    19. thejokur

      thejokur New Member

      Joined:
      Aug 22, 2014
      Messages:
      5
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Me to, i get the same error
       
    20. xtreme3881

      xtreme3881 Member

      Joined:
      Apr 4, 2010
      Messages:
      241
      Likes Received:
      5
      Trophy Points:
      18
      Can't claim any of the codes says Could not open socket.

      Thanks again trying to get all my keys
       

    Share This Page