• Visit Rebornbuddy
  • [BotBase] FishingMaster - Full Fishing Automation and even More!

    Discussion in 'Honorbuddy Store Botbases' started by @alisha, Jan 27, 2015.

    1. @alisha

      @alisha Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Sep 29, 2012
      Messages:
      4,063
      Likes Received:
      90
      Trophy Points:
      48
    2. gurkensalat88

      gurkensalat88 New Member

      Joined:
      Jul 18, 2015
      Messages:
      2
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Hey,
      i´m using this botbase a few hours on 2 accounts (about 50h each). But they often stuck because they cant throw the fish into the water or if they did it the mob is too far away and is out of range and the bot doesnt start the fight. can you add a option to not use the fish? i have everything and i want to use the bot for fishing and not to correct it every 45 min to move. Thank you :)
       
    3. bfwlegend

      bfwlegend New Member

      Joined:
      Aug 19, 2012
      Messages:
      21
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Agree with this post, other than that this bot is awesome and will definitely be buying it after the trial!
      View attachment Fishing Master - Garrison Stuck.txt

      Will always get stuck after killing the frostdeep cavedweller and looting him

      example around line 922
       
      Last edited: Jul 21, 2015
    4. @alisha

      @alisha Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Sep 29, 2012
      Messages:
      4,063
      Likes Received:
      90
      Trophy Points:
      48
      In log there is Mesh issue, please report it in Mesh thread:
      https://www.thebuddyforum.com/honorbuddy-forum/10827-navigation-mesh-errors-post.html

      A i can guess, it can get out of lake after looting, because of meshes
       
    5. Neefoo

      Neefoo New Member

      Joined:
      Aug 31, 2014
      Messages:
      2
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      My bot only uses the albino drake, no matter where i go..
      I've seen it use my selected mount once only, and that was in water.

      How do i fix this?? Cant use the bot because of this.


      Also, any way to not make it turn off auto-loot?
       
      Last edited: Jul 22, 2015
    6. @alisha

      @alisha Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Sep 29, 2012
      Messages:
      4,063
      Likes Received:
      90
      Trophy Points:
      48
      What the problem with drake? You can reset your settings, by deleting settings file.
      For the loot - it will turn it on after you stop bot, can be not set turn on again only if you shutdown HB not properly, like just closed.
       
    7. Attraction

      Attraction New Member

      Joined:
      Sep 20, 2013
      Messages:
      27
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      [FishingMaster]: Searching for Nearby FlightMaster in <Tanaan Jungle>
      being spammed wont move.
       
    8. @alisha

      @alisha Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Sep 29, 2012
      Messages:
      4,063
      Likes Received:
      90
      Trophy Points:
      48
      Autoplace mode do not support Tanaan Jungle yet, you should use Manual placement mode there.
       
    9. roifok

      roifok Member

      Joined:
      Sep 7, 2014
      Messages:
      126
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      18
      Really nice product ! Just wanted to test the trial but how i could farm without this botbase now ? So smooth and simple, 1 click and you are good.

      Thank you Alisha, you made it again.
       
    10. Wullie

      Wullie New Member

      Joined:
      Jun 8, 2013
      Messages:
      411
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      0
    11. @alisha

      @alisha Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Sep 29, 2012
      Messages:
      4,063
      Likes Received:
      90
      Trophy Points:
      48
      Hi!

      Please try:
      1) use fresh HB release
      2) check you have mount setup in HB Settings
      3) disable streaming of all other products for test
      4) start with default settings of FishingMaster

      let me know result - so we can check further what is this issue causing by, if not helped - PM me with your skype login name
       
    12. pepto

      pepto New Member

      Joined:
      Mar 16, 2015
      Messages:
      10
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      I know its probably hard but it would be nice if you could add a felmouth frenzy school farming !
       
    13. @alisha

      @alisha Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Sep 29, 2012
      Messages:
      4,063
      Likes Received:
      90
      Trophy Points:
      48
      new release version @2.1.9.93 approved and live!

      Change log:
      • Fix: Check for no weapon equipped
       
    14. paulsara

      paulsara New Member

      Joined:
      Aug 2, 2015
      Messages:
      4
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Alisha!

      I would be very interested in purchasing this botbase but I cannot seem to get it to actually fish from any pools in Tanaan. After it fishes from one successfully and manual mode it moves to the next pool and then does not face the pool to fish from it.

      How long until I will be able to fish for felblight from pools in Tanaan with this botbase?
       
    15. @alisha

      @alisha Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Sep 29, 2012
      Messages:
      4,063
      Likes Received:
      90
      Trophy Points:
      48
      New release version @2.1.9.107 pushed! :eek:

      Change log:
      • Fix: Check for no weapon equipped
      • Fix: Selling items to vendor with gossip options
      • Fix: Lunarfall Carp / Frostdeep Minnow - do not try to call for Mob while not fishing
      • Fix: Cooking Sleeper Sushi GUI settings didnt saved value


      p.s. Thanks for Wullie for help with testing!

      State: awaiting approval via HB Core Team :p
       
    16. @alisha

      @alisha Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Sep 29, 2012
      Messages:
      4,063
      Likes Received:
      90
      Trophy Points:
      48
      New release version approved and live! :)
       
    17. @alisha

      @alisha Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Sep 29, 2012
      Messages:
      4,063
      Likes Received:
      90
      Trophy Points:
      48
      New release version @2.1.9.110 pushed! :eek:

      Change log:
      • ix: Facing Fishing Pool on Manual mode

      State: awaiting approval via HB Core Team :p
       
    18. @alisha

      @alisha Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Sep 29, 2012
      Messages:
      4,063
      Likes Received:
      90
      Trophy Points:
      48
      Happy to say that new build approved and live! :)
       
    19. Nikolai007

      Nikolai007 Banned

      Joined:
      Nov 30, 2014
      Messages:
      176
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      I cant get this to work... Every time it tries to fish it just recast and recasts saying "too away from fishing pool" when there isnt any fishing pools and having fishing pools disabled and have tried "prefer fishing pools if around" too.

      I would like to be able to select ni which zones want to fish. For example nagrand, shadowmoon and arakk until have 5 lunkers, then return the lunkers... The other two fishes are worthless for cooking.
       
    20. @alisha

      @alisha Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Sep 29, 2012
      Messages:
      4,063
      Likes Received:
      90
      Trophy Points:
      48
      Please:
      1) attach log
      2) attach GUI screenshots with your settings

      Than i will try to help you :)

      p.s. if you have Nat and checked return daily - it will turn it back auto when you have it, zone choose is in in Fishing Place tab
       

    Share This Page