Demonbuddy for Season 16 released, updates.buddyauth.com !
  • Visit Rebornbuddy
  • Visit Demonbuddy

Bounty/Public Bounty error

Discussion in 'Demonbuddy Support' started by bukhari, Feb 11, 2019.

  1. bukhari

    bukhari Member

    Joined:
    Sep 18, 2014
    Messages:
    85
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    heey.

    Cant play bountys, neither public bounty. Bot only uses teleport from one place to another. I use DemonBuddy v 1.2555 (fresh install)


    ”Help me, Obi-Wan Kenobi, you’re my only help
     
  2. Tony

    Tony "The Bee" Staff Member Moderator

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    128,829
    Likes Received:
    551
    Trophy Points:
    113
    upload your log file plz
     
  3. blackus87

    blackus87 New Member

    Joined:
    Nov 14, 2012
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I still got the same problem with the bounty profiles in db public or solo. Teleporting from one bounty to the other but completing none of them... ill check l8er, not at home atm. Will post a log when possible.
     
  4. Cevh

    Cevh New Member

    Joined:
    Mar 6, 2019
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hey tony i have the same problem tbh, dont know why, he did run too the boss ones but at the boss he started trying to teleport too next bountie ?..
     

    Attached Files:

    Last edited: Mar 6, 2019
  5. jamatanooroczi

    jamatanooroczi New Member

    Joined:
    Feb 22, 2019
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    me too the same problem
     
  6. Tony

    Tony "The Bee" Staff Member Moderator

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    128,829
    Likes Received:
    551
    Trophy Points:
    113
    still got problems?
     
  7. Cevh

    Cevh New Member

    Joined:
    Mar 6, 2019
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Yes now he did 2 bounties but left the rest and just tped around,
     
  8. Tony

    Tony "The Bee" Staff Member Moderator

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    128,829
    Likes Received:
    551
    Trophy Points:
    113
    try latest beta plz and let me know
     
  9. Zangorn

    Zangorn New Member

    Joined:
    Feb 6, 2019
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Yeah, new beta thing dont work either. It atleast moves now but cant move to boss maps cause it jst vaults around, and when entered, just tries to force tp away (which it cant cause.. bossmap). Some improvements but still completely unusable.
     

    Attached Files:

Share This Page