• Visit Rebornbuddy
  • Breach Chests

    Discussion in 'Archives' started by kalanikila, Dec 9, 2016.

    1. kalanikila

      kalanikila Member

      Joined:
      Nov 28, 2012
      Messages:
      294
      Likes Received:
      5
      Trophy Points:
      18
      Is there a way to have the bot put the chests at a higher priority I am handling all breaches just fine Im running max T6 atm but its hardly ever hitting the breach chests
       
    2. dirin

      dirin Member

      Joined:
      May 16, 2014
      Messages:
      55
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      8
      Agreed. My bot never seems to get any of the chests because it's focusing on all the mobs.
       
    3. Wecks

      Wecks New Member

      Joined:
      Dec 4, 2011
      Messages:
      20
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      3
      Maybe a plugin that lets you enter a list of high priority items to click on would work.
       
    4. vendettas

      vendettas Member

      Joined:
      Jun 19, 2013
      Messages:
      231
      Likes Received:
      12
      Trophy Points:
      18
      I'd love to see something like this.
       
    5. Enigmaxy

      Enigmaxy New Member

      Joined:
      Sep 6, 2014
      Messages:
      1
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      I'm also looking for this for a view days!
      Any solutions?
       
    6. h0v3r

      h0v3r Member

      Joined:
      Oct 31, 2014
      Messages:
      126
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      18
      yeah currrently the bot does not support opening clasped hands in breach
       
    7. imNoTYOURbuddy

      imNoTYOURbuddy New Member

      Joined:
      Nov 14, 2012
      Messages:
      121
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      bot will prob get rekt in those
       
    8. codyst

      codyst Member

      Joined:
      Dec 6, 2012
      Messages:
      76
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      I am running a Disfavour cyclone slayer (level 93) and absolutely wreck the breaches with the bot. I also set up CycloneRoutine to activate Vaal Cyclone when 8 or more enemies are in the vicinity (i.e. Breaches) to suck up everything. It works flawlessly.
       
    9. gramps

      gramps Member

      Joined:
      Oct 29, 2016
      Messages:
      62
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      8
      Probably because of your axe and other gear. I bet most bots do not have disfavours... Your vaal cyclone advice might be of benefit though, to someone. I would also add, to anyone dying, to get the breach rings, they help a lot in breaches.
       
    10. Barba

      Barba Member

      Joined:
      Mar 19, 2012
      Messages:
      35
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      8
      BUMP. Does anyone know if we can open Clasped Hands now?
       
    11. vendettas

      vendettas Member

      Joined:
      Jun 19, 2013
      Messages:
      231
      Likes Received:
      12
      Trophy Points:
      18
      The bot opens hands just fine - your issue is that opening of hands only happens when there's no combat. Think about it - do you want the bot prioritizing a clasped hand while it's being attacked by breach monsters? No. It works just fine, and as intended.
       
    12. Havanaz

      Havanaz Member

      Joined:
      Jan 17, 2017
      Messages:
      41
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      At some point breaches get very easy on any tier and prioritizing clasped hands would be a nice option.
       
    13. vendettas

      vendettas Member

      Joined:
      Jun 19, 2013
      Messages:
      231
      Likes Received:
      12
      Trophy Points:
      18
      If you want to prioritize, I assume you could put the chest opening code prior to the combat/looting code.
       

    Share This Page