• Visit Rebornbuddy
  • Can't start Pokefarmer

    Discussion in 'Pokefarmer Support' started by koviubi, Apr 22, 2017.

    Thread Status:
    Not open for further replies.
    1. koviubi

      koviubi New Member

      Joined:
      Jan 27, 2016
      Messages:
      17
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Hey, I have a problem, can't start Pokefarmer I tried both the remove/add visual c++ method and the windows firewall turn off either one aren't working. Legal Win 10, newest patch.
       
    2. Tony

      Tony "The Bee" Staff Member Moderator

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      128,911
      Likes Received:
      555
      Trophy Points:
      113
      is there an error you get?
       
    3. koviubi

      koviubi New Member

      Joined:
      Jan 27, 2016
      Messages:
      17
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Nope, i press the pokefarmer.exe and nothing happens. I already tried a fresh install as well. Same problem.
       
    4. iCKR

      iCKR Moderator Moderator

      Joined:
      Jun 12, 2012
      Messages:
      4,277
      Likes Received:
      43
      Trophy Points:
      48
      You're not on VM right
       
    5. koviubi

      koviubi New Member

      Joined:
      Jan 27, 2016
      Messages:
      17
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      ooo, I don't understand that :)
       
    6. Tony

      Tony "The Bee" Staff Member Moderator

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      128,911
      Likes Received:
      555
      Trophy Points:
      113
      Virtual Machine
       
    7. koviubi

      koviubi New Member

      Joined:
      Jan 27, 2016
      Messages:
      17
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      I mean what should I do?
       
    8. Tony

      Tony "The Bee" Staff Member Moderator

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      128,911
      Likes Received:
      555
      Trophy Points:
      113
      nope,we are just checking if you are on a VM,any antivirus enabled?
       
    9. veemon14

      veemon14 New Member

      Joined:
      Nov 25, 2016
      Messages:
      1
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Buenos días, soy de Perú y desde hace 1 mes atras, Que No Puedo abrir el programa pokefarmer, en la ventana me aparece un anuncio de error. si pueden arreglar este problema por favor enviarme un correo a bdiazgrijalva@gmail.com
       

      Attached Files:

    10. Tony

      Tony "The Bee" Staff Member Moderator

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      128,911
      Likes Received:
      555
      Trophy Points:
      113

      open your own thread under Spanish section or post in English plz
       
    11. koviubi

      koviubi New Member

      Joined:
      Jan 27, 2016
      Messages:
      17
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      I have antivirus, but turned off when trying, same nothing happens.
       
    12. iCKR

      iCKR Moderator Moderator

      Joined:
      Jun 12, 2012
      Messages:
      4,277
      Likes Received:
      43
      Trophy Points:
      48
      Is your machine updated?
       
    13. koviubi

      koviubi New Member

      Joined:
      Jan 27, 2016
      Messages:
      17
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      yes newest win10 x64
       
    14. CAcove

      CAcove Moderator Moderator

      Joined:
      Dec 14, 2014
      Messages:
      896
      Likes Received:
      58
      Trophy Points:
      28
      please check under task manager that no other instances are trying to run, also right click and run as admin if you can.
       
    15. VIIIRS

      VIIIRS New Member

      Joined:
      Apr 13, 2017
      Messages:
      3
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
    16. koviubi

      koviubi New Member

      Joined:
      Jan 27, 2016
      Messages:
      17
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      yes, the nvidia reinstall worked, cheers
       
    17. iCKR

      iCKR Moderator Moderator

      Joined:
      Jun 12, 2012
      Messages:
      4,277
      Likes Received:
      43
      Trophy Points:
      48
      I'm glad that worked out for you! :)

      Closed.
       
    Thread Status:
    Not open for further replies.

    Share This Page