• Visit Rebornbuddy
  • ChocoboTrainer not working

    Discussion in 'Rebornbuddy Support' started by Brix106, Jul 13, 2018.

    1. Brix106

      Brix106 New Member

      Joined:
      Apr 17, 2015
      Messages:
      19
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      I've noticed that the ChocoboTrainer Botbase isn't working correctly. It will get to the window where it lists the chocobos in the stable and then do nothing. Thank you for any help.
       

      Attached Files:

    2. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      4,240
      Likes Received:
      212
      Trophy Points:
      63
      Thanks ill take a look into it on monday.
       
      Brix106 likes this.
    3. Brix106

      Brix106 New Member

      Joined:
      Apr 17, 2015
      Messages:
      19
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Thanks Mastahg.
       
    4. Brix106

      Brix106 New Member

      Joined:
      Apr 17, 2015
      Messages:
      19
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Did you get a chance to look at it or is it to small a change to push an update for?
       
    5. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      4,240
      Likes Received:
      212
      Trophy Points:
      63
      Haven't had a chance to look at it yet.
       
    6. Brix106

      Brix106 New Member

      Joined:
      Apr 17, 2015
      Messages:
      19
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Gotcha thanks.
       
    7. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      4,240
      Likes Received:
      212
      Trophy Points:
      63
      Should be working now. Nothing new to download.
       

    Share This Page