• Visit Honorbuddy
  • Visit Rebornbuddy
  • Visit Demonbuddy
  • Visit Exilebuddy
  • Visit Hearthbuddy
  • Visit Pokefarmer
  • Visit Buddystore

confirmed fix for "honorbuddy.mainwindow" and "greymagic.dll" errors

Discussion in 'Honorbuddy Forum' started by nihilsub, Sep 26, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. nihilsub

    nihilsub New Member

    Joined:
    May 20, 2012
    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    hey guys and girls,

    as you know the latest HB release is clashing with various anti-virus programs and/or system files/framework files.

    i have managed to get my HB working by doing the following

    1) delete ALL honorbuddy files and folders from your computer

    2) download and install this http://download.microsoft.com/downl...-4FF2-B699-5E9B7962F9AE/VSU3/vcredist_x86.exe

    3) Reboot... as in shut down system completely

    4) turn off your anti-virus

    5) Load WoW and honorbuddy

    6) login to both and let honorbuddy update if it asks

    7) enjoy

    Once honorbuddy was updated i was able to re-enable my anti-virus and didnt have any further issues
     
  2. Jelrik

    Jelrik New Member

    Joined:
    Dec 8, 2012
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Not working and even worse it WONT let me delete HB anymore
     
  3. mcwhat

    mcwhat New Member

    Joined:
    May 6, 2013
    Messages:
    109
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    if you're having trouble deleting HB then you most likely have an SVN update process holding something open. Check your running tasks and stop anything related to your SVN updater. TortoisSVN will be something like TSVNCache.exe.
     
  4. aaron913

    aaron913 New Member

    Joined:
    Dec 8, 2011
    Messages:
    455
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
  5. happyfriet

    happyfriet Active Member

    Joined:
    Jan 14, 2013
    Messages:
    1,210
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    38
    Doesn't work for XP 32 user
     
  6. El Fuego

    El Fuego New Member

    Joined:
    Jun 18, 2013
    Messages:
    298
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Clearly something has changed with HB. I'm experiencing this issue on 2 of 3 PC's, but the one that is working was updated in the exact same fashion as the other 2, and runs the same Bots/Plugins/Routines/Profiles as the working PC. Curious as to why this is necessary, with no confirmation from the Dev's or Mods acknowledging that there is a problem. I'd sure like to hear from the HB Staff as to what their thought is on this...
     
  7. happyfriet

    happyfriet Active Member

    Joined:
    Jan 14, 2013
    Messages:
    1,210
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    38
    Aside from that - no official post no... I'd really like an update, but I guess it wont be for today
     
  8. El Fuego

    El Fuego New Member

    Joined:
    Jun 18, 2013
    Messages:
    298
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    As an update to my previous post:

    I completed ONLY STEP 2 and was immediately up and running again on all PC's. *Shrug*
     
  9. happyfriet

    happyfriet Active Member

    Joined:
    Jan 14, 2013
    Messages:
    1,210
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    38
    Facepalm
     
  10. xacti

    xacti New Member

    Joined:
    Dec 14, 2011
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
  11. Zardoz1

    Zardoz1 New Member

    Joined:
    Dec 6, 2011
    Messages:
    246
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
  12. D3V4ST3R676

    D3V4ST3R676 New Member

    Joined:
    Aug 1, 2011
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    This worked for me, thanks!
     
  13. El Fuego

    El Fuego New Member

    Joined:
    Jun 18, 2013
    Messages:
    298
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Why "Facepalm"? A restart wasn't required by the install (in step #2) itself, and I decided that deleting the files wasn't required to be step #1 (meaning I could do it at any point in the process). Why would it be? So after the install was completed, I thought I'd try firing up HB to confirm that it still would not work... except it did work.
     
  14. Danul

    Danul New Member

    Joined:
    Jun 3, 2013
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
  15. randomstraw

    randomstraw Community Developer

    Joined:
    Jul 17, 2012
    Messages:
    1,607
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    38
  16. thedon19

    thedon19 New Member

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Messages:
    192
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Heads up guys...

    IF all of that still doesn't get you running, then turn your Virus scanner off. E.g. Avast seems to be picking something up.
    As per the poster above, turning your AV off inst a great idea, however for a short period of time to ensure that HB works should be fine. Then you can look to turn it back on, and find/enter an exception for HB in your AV product.
     
  17. Sbaak

    Sbaak New Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    34
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    i just added a global exclusion for my HB folder
    10 seconds
    avast settings/global exclusions
     
  18. Inclusive

    Inclusive New Member

    Joined:
    Mar 8, 2012
    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    ty for the fix
     
  19. El Fuego

    El Fuego New Member

    Joined:
    Jun 18, 2013
    Messages:
    298
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Couldn't have said it better myself.
     
  20. LowKey

    LowKey New Member

    Joined:
    Mar 9, 2012
    Messages:
    634
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    So you're the one HB user with a 32-bit OS, preventing the rest of us from getting a 64-bit version of HB?
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page