• Visit Rebornbuddy
  • connexion

    Discussion in 'Demonbuddy Forum' started by morfall, Jan 19, 2019.

    1. morfall

      morfall New Member

      Joined:
      Jan 26, 2012
      Messages:
      16
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      hello i have this message with .exe

      We couldn't find a free Diablo process to attach. There are 64bit version(s) of Diablo running. Please make sure you start the 32bit client of Diablo.

      but i play with 32 ? wtf you have a idee ?

      thanks you
       
    2. davidsky

      davidsky New Member

      Joined:
      Nov 14, 2018
      Messages:
      29
      Likes Received:
      8
      Trophy Points:
      3
      hello to you,

      make a ctrl+alt+sup.

      Confirm you don’t have Diablo running in 64 bit.
       
    3. morfall

      morfall New Member

      Joined:
      Jan 26, 2012
      Messages:
      16
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      arf im not sur ..
      how to get it started in 32 i'm under win 10? thanks for your help
       
    4. davidsky

      davidsky New Member

      Joined:
      Nov 14, 2018
      Messages:
      29
      Likes Received:
      8
      Trophy Points:
      3
      Sorry, I’m on window 8
       
    5. Tony

      Tony "The Bee" Staff Member Moderator

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      128,913
      Likes Received:
      555
      Trophy Points:
      113
      you just have to run D3 under 32bit,not your OS
       

    Share This Page