• Visit Rebornbuddy
  • [PAID] Continuous CavaProfiles (20-100) - Quest Leveling Profiles from level 20 to 100

    Discussion in 'Neutral' started by Cava, Aug 4, 2016.

    1. Mr_Hunter

      Mr_Hunter Member

      Joined:
      Sep 11, 2010
      Messages:
      555
      Likes Received:
      6
      Trophy Points:
      18
      @Cava: Could you add an option that the char can disenchant (if he is an enchanter) items instead of selling? would be nice :)


      ps: if my rogue goes in stealth mode to attack mobs he gets stucking. with singluar and tuanha

      View attachment 2120 2016-12-11 11.30.txt
       
      Last edited: Dec 11, 2016
    2. Cava

      Cava Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Aug 15, 2012
      Messages:
      3,133
      Likes Received:
      48
      Trophy Points:
      48
      add an option that the char can disenchant->> added to my ToDo List
      rogue goes in stealth mode to attack mobs he gets stucking. ->> never tested with Rogue - Outlaw, will test it to reproduce the issue
       
    3. Cava

      Cava Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Aug 15, 2012
      Messages:
      3,133
      Likes Received:
      48
      Trophy Points:
      48
      Rogue - Outlaw fixed at CavaPlugin rev 188, thanks for report
       
    4. papyzaru

      papyzaru New Member

      Joined:
      Mar 18, 2016
      Messages:
      13
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      hi ! i'm refunded of your product...please can i have the oportunity again to buy your product please ?

      Sorry for my english....
       
    5. Cava

      Cava Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Aug 15, 2012
      Messages:
      3,133
      Likes Received:
      48
      Trophy Points:
      48

      sorry , you cant´t
      Store rules:
      after you refund a product you cant buy it again
       
    6. papyzaru

      papyzaru New Member

      Joined:
      Mar 18, 2016
      Messages:
      13
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      ok....sorry but i really want to buy your profile...
       
    7. Cava

      Cava Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Aug 15, 2012
      Messages:
      3,133
      Likes Received:
      48
      Trophy Points:
      48
    8. mestaren

      mestaren New Member

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      13
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Why is it that every time i run your plugin, it does two things! 1. start an 1-5 lvl profiles when i start on an like 85 lvl carr! 2. open the plugin, press run and got the box for lvl 1-90 on and it starts archbuddy?
      I've paid for it, so would nice to know how i get it up running!
       
    9. Cava

      Cava Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Aug 15, 2012
      Messages:
      3,133
      Likes Received:
      48
      Trophy Points:
      48
      start HB
      enable Cavaplugin
      in settings select what you want (like sell at AH, mail itens, use antistuck, etc)
      select profile 1 to 100
      press start

      enjoy


      if isnt working please upload your log
       
    10. mestaren

      mestaren New Member

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      13
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
    11. Cava

      Cava Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Aug 15, 2012
      Messages:
      3,133
      Likes Received:
      48
      Trophy Points:
      48
      please addme at skype: gomes.cavaleiro
       
    12. Cava

      Cava Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Aug 15, 2012
      Messages:
      3,133
      Likes Received:
      48
      Trophy Points:
      48
      hello, cavaprofiles are scripted to level up from 1 to 110, dont have Loremaster, suport
       
    13. Roman

      Roman Member

      Joined:
      May 17, 2012
      Messages:
      75
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      8
      Last edited: Feb 27, 2017
    14. Cava

      Cava Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Aug 15, 2012
      Messages:
      3,133
      Likes Received:
      48
      Trophy Points:
      48
      [13:26:41.248 Q] The class profile currently loaded is Druid - Balance, but the current toon is Druid - Feral. Please respec the toon, or select a proper class profile under settings before starting the bot.
      [13:26:41.248 D] The class profile currently loaded is DruidBalance, but the toon is DruidFeral - can't start.

      you need edit HB settings to Druid Feral or hb can´t start
       
    15. Roman

      Roman Member

      Joined:
      May 17, 2012
      Messages:
      75
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      8
      Here is another log
      View attachment 1632 2017-02-28 06.28.txt
      Horde has too many stucks. Ally too stuks, but work much better.
      Free questing wordked with ~4-6 stucks from 1 to 100, your paid profile have much more in 1-40 (wich i lvled from night). Sometimes wow window just freezes (which never happened before). For horde i need to buy Riding skill, buy mount manually because "There is a problem with yuor chars Ridding skill"
      And i need to press start manually after hb relog start all my shit (LOL)
      I dont wont to babysit all my toons every few lvls. So good luck and all the best!
      i request refund.
      sorry for my bad english
       
    16. DarkmincerLSO

      DarkmincerLSO Member

      Joined:
      Jun 13, 2015
      Messages:
      65
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      8
      There has always been one problem after another since it was offered on the market.

      current problem

      See the end of this message for details on invoking
      just-in-time (JIT) debugging instead of this dialog box.

      ************** Exception Text **************
      System.TypeInitializationException: The type initializer for 'Styx.CommonBot.Profiles.Quest.Order.QuestBehaviorHelper' threw an exception. ---> Styx.CommonBot.Profiles.ProfileException: Errors in quest behaviors!
      at Styx.CommonBot.Profiles.Quest.Order.QuestBehaviorHelper..cctor()
      --- End of inner exception stack trace ---
      at Styx.CommonBot.Profiles.Quest.Order.QuestBehaviorHelper.GetBehaviorInstanceType(String path)
      at Styx.CommonBot.Profiles.Quest.Order.CodeNode.FromXml(XElement element)
      at Styx.CommonBot.Profiles.Quest.Order.OrderNode.FromXml(XElement element)
      at Styx.CommonBot.Profiles.Quest.Order.OrderNodeCollection.FromXml(XElement element)
      at Styx.CommonBot.Profiles.Profile..ctor(XElement xml, Profile parent)
      at Styx.CommonBot.Profiles.ProfileManager.LoadNew(String path, Boolean rememberMe)
      at ContinuousCavaPlugin.ContinuousForm.()
      at ContinuousCavaPlugin.ContinuousForm.()
      at ContinuousCavaPlugin.ContinuousForm.(Object , EventArgs )
      at System.Windows.Forms.Timer.OnTick(EventArgs e)
      at System.Windows.Forms.Timer.TimerNativeWindow.WndProc(Message& m)
      at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)


      ************** Loaded Assemblies **************
      mscorlib
      Assembly Version: 4.0.0.0
      Win32 Version: 4.6.1055.0 built by: NETFXREL2
      CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.NET/Framework/v4.0.30319/mscorlib.dll
      ----------------------------------------
      Honorbuddy
      Assembly Version: 3.0.17441.887
      Win32 Version: 3.0.17441.887
      CodeBase: file:///E:/DonwloadInstalled/HB2/Honorbuddy.exe
      ----------------------------------------
      PresentationCore
      Assembly Version: 4.0.0.0
      Win32 Version: 4.6.1055.0 built by: NETFXREL2
      CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_32/PresentationCore/v4.0_4.0.0.0__31bf3856ad364e35/PresentationCore.dll
      ----------------------------------------
      WindowsBase
      Assembly Version: 4.0.0.0
      Win32 Version: 4.6.1055.0 built by: NETFXREL2
      CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/WindowsBase/v4.0_4.0.0.0__31bf3856ad364e35/WindowsBase.dll
      ----------------------------------------
      System.Core
      Assembly Version: 4.0.0.0
      Win32 Version: 4.6.1055.0 built by: NETFXREL2
      CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Core/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Core.dll
      ----------------------------------------
      System
      Assembly Version: 4.0.0.0
      Win32 Version: 4.6.1055.0 built by: NETFXREL2
      CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.dll
      ----------------------------------------
      System.Xaml
      Assembly Version: 4.0.0.0
      Win32 Version: 4.6.1055.0 built by: NETFXREL2
      CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Xaml/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Xaml.dll
      ----------------------------------------
      PresentationFramework
      Assembly Version: 4.0.0.0
      Win32 Version: 4.6.1055.0
      CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/PresentationFramework/v4.0_4.0.0.0__31bf3856ad364e35/PresentationFramework.dll
      ----------------------------------------
       
    17. Cava

      Cava Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Aug 15, 2012
      Messages:
      3,133
      Likes Received:
      48
      Trophy Points:
      48
      Hello and thanks for your report
      please add me at skype ( cavaleiro.gomes ) and add log with error
       
    18. Cava

      Cava Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Aug 15, 2012
      Messages:
      3,133
      Likes Received:
      48
      Trophy Points:
      48
      Added New Profiles: (Draenor)
      Tanaan Jungle
      Alliance - ShadowMoon Valley
      Horde - Frostfire Ridge
      Gorgrond
      Talador
      Spires of Arak
      Nagrand

      Cavaprofiles will now level up from level 1 to 100
       
    19. lz57s9

      lz57s9 New Member

      Joined:
      Oct 29, 2010
      Messages:
      6
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Hi Cava, just purchased your 1-100 profile. Is it possible to blacklist quests with your plugin?

      There is a quest in Loch Modan which is accepted by Blizzard Dev team as no longer available, the bot is stuck on 'waiting for NPC to show quest cursor'.

      Quest to black list is 'Checking on the Boys' (26137) and the NPC is Mountaineer Stormpike (1343)

      let me know if there is anything i can do to help.
       

      Attached Files:

    20. Cava

      Cava Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Aug 15, 2012
      Messages:
      3,133
      Likes Received:
      48
      Trophy Points:
      48
      hello and thanks for your report, removed quest Checking on the Boys' (26137) from profiles to avoid that issue, please wait for Code Approval
       
      lz57s9 likes this.

    Share This Page