• Visit Rebornbuddy
  • CowStats (Honorbuddy web monitor) - HB2 release

    Discussion in 'Archives' started by cowdude, Apr 29, 2010.

    1. jimmy06

      jimmy06 Moderator Staff Member Moderator

      Joined:
      May 12, 2010
      Messages:
      824
      Likes Received:
      20
      Trophy Points:
      18
      Line 305 needs to read

      Code:
      					"url(http://static.wowhead.com/images/wow/maps/enus/small/"+stats.zoneId+".jpg)");
      
       
    2. babyxor

      babyxor New Member

      Joined:
      May 1, 2010
      Messages:
      41
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      does not work with 1.921

       
    3. jimmy06

      jimmy06 Moderator Staff Member Moderator

      Joined:
      May 12, 2010
      Messages:
      824
      Likes Received:
      20
      Trophy Points:
      18
      It works it just doesnt tell you what you loot
       
    4. Rangbang

      Rangbang Member

      Joined:
      May 9, 2010
      Messages:
      452
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      I dont have any index file at all, I thought that was included? So what do I need to write in one if I gotta make it myself?

      EDIT; Never mind, found the index, its in Plugins\CowStats\Resources, thats right place isnt it?
       
    5. okeofs

      okeofs New Member

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      303
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      They changed how WowItem works now and added more fields for us, so I presume this needs to be updated accordingly. But this may facilitate access to more information we can use.
       
    6. cowdude

      cowdude New Member

      Joined:
      Feb 17, 2010
      Messages:
      337
      Likes Received:
      27
      Trophy Points:
      0
      At the moment all chat events are broken, which means you still can't easily track loots. Same with the chat logger, which is broken because of this.

      Loot tracking works fine nevertheless, I'm looking inside the WoWItem class to see what's interesting.

      Keep in mind that my two current goals are to fix some cowstats exceptions and add the remote server functionality (so you can easily use this plugin if your port is closed).
       
    7. boarisch

      boarisch New Member

      Joined:
      May 20, 2010
      Messages:
      26
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Hope u ll fix the issue due the new itemquality rows.
       
    8. adeadrat

      adeadrat New Member

      Joined:
      Feb 11, 2010
      Messages:
      35
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      Giiiif this to questing beta 3! PLiiiiiiz
       
    9. moujoohoo

      moujoohoo New Member

      Joined:
      Apr 29, 2010
      Messages:
      448
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      hope that cowdude will update soon. great plugin
       
    10. adeadrat

      adeadrat New Member

      Joined:
      Feb 11, 2010
      Messages:
      35
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      cow, u have plans on fixing this one rigth ?
       
    11. Zher0

      Zher0 Member

      Joined:
      May 10, 2010
      Messages:
      215
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      Could we get an update on this?? This was a great addon!
       
    12. moujoohoo

      moujoohoo New Member

      Joined:
      Apr 29, 2010
      Messages:
      448
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      ye plz update :)
       
    13. khuong

      khuong Member

      Joined:
      Jun 5, 2010
      Messages:
      69
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      hackfix..

      cowstats.cs
      comment this line 416
      // values.Add(new KeyValuePair<WoWItemQuality, int>(WoWItemQuality.None, 0));

      lootracker.cs
      line 168
      stack.count = (int) item.StackCount;

      i thikn that's it.. if you're getting errors paste it..
       
    14. Foebik

      Foebik New Member

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      55
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0

      It works... for about 10 secs. But seeing it in action makes me hope there will be more updates.
       
    15. khuong

      khuong Member

      Joined:
      Jun 5, 2010
      Messages:
      69
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      it should work for as long as you dont' press the "dont' send' button.. when the error pops up..

      i'm in the process of seeeing if i can fix this or not :) or rewrite it
       
    16. Foebik

      Foebik New Member

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      55
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0

      I should also note that it crashed WoW with it a few times. But thanks for looking in to it.
       
    17. cowdude

      cowdude New Member

      Joined:
      Feb 17, 2010
      Messages:
      337
      Likes Received:
      27
      Trophy Points:
      0
      It is being updated, currently waiting for new features to be implemented in HB.
       
    18. Fishy

      Fishy New Member

      Joined:
      Apr 8, 2010
      Messages:
      67
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Excellent, cant wait for it to update, really would like to use this, looks excellent! may be able to bot from school/work with this :D good luck.
       
    19. saud

      saud New Member

      Joined:
      Jun 7, 2010
      Messages:
      14
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      ty .. from where can i downlaod HB2 ?? i have HB 1.9.2.5 :(
       
    20. Foebik

      Foebik New Member

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      55
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      You have it, so to speak. More of a nick name atm. I know, it is a bit confusing at first.
       

    Share This Page