• Visit Rebornbuddy
  • DB 407 FPS/Ticks going down!

    Discussion in 'Demonbuddy Support' started by jezzz, May 20, 2015.

    1. jezzz

      jezzz New Member

      Joined:
      Sep 7, 2014
      Messages:
      58
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      Hey Guys/Tony,

      just updated to 407; did a fresh install. Everytime the bot takes action (Pause/Unpause) my FPS go down to 5, on pause i got my normal 60+ fps.
      Setting priority of d3 to high doesnt help.

      View attachment 5936 2015-05-20 17.03.txt
       
    2. arnadayn

      arnadayn Member

      Joined:
      Sep 6, 2014
      Messages:
      50
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      same problem
       
    3. jezzz

      jezzz New Member

      Joined:
      Sep 7, 2014
      Messages:
      58
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      "nice to hear"

      I just tested another clean install on another machine, this time the new beta. outcome: same problem.
      Again a short log, hope itll help tho.

      View attachment 9256 2015-05-20 17.31.txt
       
    4. Nesox

      Nesox Moderator Staff Member Moderator Buddy Core Dev

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      1,563
      Likes Received:
      47
      Trophy Points:
      48
      What plugins are you using?
       
    5. jezzz

      jezzz New Member

      Joined:
      Sep 7, 2014
      Messages:
      58
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      latest trinity&qt + armory on first log/machine

      latest trinity&qt + zkadalaspree on second

      (Trinity 2.9.1 and QuestTools 3.4.19)
       
    6. Hirobo

      Hirobo New Member

      Joined:
      Aug 18, 2013
      Messages:
      114
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      same problem, just trinity / quest tools. nothing else
       
    7. jezzz

      jezzz New Member

      Joined:
      Sep 7, 2014
      Messages:
      58
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      just with Trinity 2.9.1 and QuestTools 3.4.19 and DB407/BETA521:

      same problem with:
      -built in trinity/qt
      -plugins from rrrix Trinity2.9.1 thread
      -latest trinity off assembla

      Just ported to a waypoint to let rrrix rifts profile use townportal to a5. Clearly noticable, that even when it has nothing to do except standing still while tp timer is finishing and you pause/unpause db, how your fps jump.
      I got fps probs with db on since ever, but setting the diablo3.exe prio to high always fixed it. Now it seems to be worse than ever.
       
    8. Hirobo

      Hirobo New Member

      Joined:
      Aug 18, 2013
      Messages:
      114
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Idk about everyone else, but botting is not even worth it until the fps issue is fixed. Im getting like 1/3 the normal stats with the fps problem.
       
    9. jezzz

      jezzz New Member

      Joined:
      Sep 7, 2014
      Messages:
      58
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      bump
       
    10. Anomorphys

      Anomorphys New Member

      Joined:
      Feb 12, 2013
      Messages:
      12
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      same problem, just trinity / quest tools embeded with 407, please help !
       
    11. Tony

      Tony "The Bee" Staff Member Moderator

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      128,913
      Likes Received:
      555
      Trophy Points:
      113
      we will check it asap
       
    12. jezzz

      jezzz New Member

      Joined:
      Sep 7, 2014
      Messages:
      58
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      So what i did in the meantime is trying it again without any trinity/qt settings and it worked for me. Hm.
      Did all my settings at once(tr,qt) - back to old problem...So i deleted my settings folder entirely.
      Back to standard settings - fps work fine.
      Did settings one-by-one to see which is causing the trouble but didnt find anything and its running good now lol.
      Capped at 60FPS i get 30-50 with db on, while db says 11+ ticks! Woohoo!

      Maybe i find sth on my other machine later, when i gotta do it again :)

      P.S.: Talking about 521 beta
       
      Last edited: May 21, 2015
    13. Insaneety

      Insaneety New Member

      Joined:
      Aug 9, 2012
      Messages:
      72
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      can confirm that without demonbuddy capped 60 fps with demonbuddy under 20 often under 10 and then it laggs for around 3 secs
       
      Last edited: May 21, 2015
    14. trollbert

      trollbert New Member

      Joined:
      Jun 12, 2014
      Messages:
      25
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Same problem here.
      OS Win7/Win8.1 64bit
      407 and 521 tested
      the fps drops from 100+ to ~20 pretty often, which costs nearly 2mins per GRift
      a fix would be nice :)


      edit: the FPS drops around elites nearly everytime
       
      Last edited: May 21, 2015
    15. d133294

      d133294 Member

      Joined:
      Jun 23, 2013
      Messages:
      59
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      8
      What are your setting at?
      Here is a picture of the setting you could try
      [​IMG]
       
    16. namesron

      namesron Member

      Joined:
      Jun 25, 2014
      Messages:
      83
      Likes Received:
      6
      Trophy Points:
      8
      Same problem. Computer is a Core i7 920 AMD 6850 24GB RAM... Crippled after update.
       
    17. CharlesY90

      CharlesY90 New Member

      Joined:
      Apr 13, 2015
      Messages:
      2
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      This problem maybe from the function of "the lazy raider to click" .
      When I untick this, my fps goes back normal.
      Hope it helps.
       
    18. Insaneety

      Insaneety New Member

      Joined:
      Aug 9, 2012
      Messages:
      72
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      i dont have it ticked and still low fps
      @d133294 your picture doesnt show up
       
    19. namesron

      namesron Member

      Joined:
      Jun 25, 2014
      Messages:
      83
      Likes Received:
      6
      Trophy Points:
      8
      Disabling the "Lazy Raider" from Trinity did seem to fix it.

      Thankfully! :D Btw, I am running the beta DB
       
    20. arnadayn

      arnadayn Member

      Joined:
      Sep 6, 2014
      Messages:
      50
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      confirmed
      lazy raider ON -> 7 Ticks/s
      lazy raider OFF -> 28 Ticks/s
       

    Share This Page