• Visit Rebornbuddy
  • Deep Dive stopped working.

    Discussion in 'Rebornbuddy Support' started by Craser, Oct 4, 2023.

    1. Craser

      Craser New Member

      Joined:
      Aug 21, 2019
      Messages:
      6
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Greetings!

      Deep Dive have been always my lovely source of leveling for alters and what not, it has always been working, no matter the patch. But now after the recent patch it stopped to do so. Told a friend to try it out to see if he'd also have problems and turns out that it happened to him as well.

      I don't know if it's happening with the rest or if there is an alternative to Deep Dive. I tried ecen Deep Dive Combined too, but since it clearly uses Deep Dive as a base of sorts it is not working either.

      The main issue: It goes to the NPC, gets into the instance without problem and, once it is there it stops entirely moving. It only moves once if there is a coffer in the room, going there, picking it up and then stopping to move. It's as if it'd be a navigation problem, or something?

      This is screenie of the console when it takes the coffer and then stops, hope it helps!

      upload_2023-10-5_0-10-26.png

      Kind regards!
       
    2. Craser

      Craser New Member

      Joined:
      Aug 21, 2019
      Messages:
      6
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Also, this is what happens when an enemy mob comes by. The combat routine targets it, kills. Then Deep Dive tries to move somewhere, but clearly doesn't work...

      upload_2023-10-5_0-13-19.png

      I don't know if it's the proper place to ask, but, RebornAgain Discord is a bit dead, and since it's not a Magitek issue, Lisbeth Issue or anything like that I don't honestly know where to ask this.

      Thanks for your time!
       
    3. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      5,208
      Likes Received:
      361
      Trophy Points:
      83
      DeepDiveCombined is a third party version.

      I've found the issue with the base version and am working on a fix now, DDC will need an additional update once my update is live.
       
    4. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      5,208
      Likes Received:
      361
      Trophy Points:
      83
      New build coming now that fixes the included deepdive
       
    5. Craser

      Craser New Member

      Joined:
      Aug 21, 2019
      Messages:
      6
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Thanks a lot for the quick reply and support in this matter, mastahg!

      I tried to download the new version, or, rather, I simply opened RBuddy, let it update, and then tried. But I don't know if something went wrong; Deep Dive disappeared as an option. And when Trying Deep Dive Combined it still had the same problem.
       
    6. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      5,208
      Likes Received:
      361
      Trophy Points:
      83
      Do a clean install.
       
    7. Craser

      Craser New Member

      Joined:
      Aug 21, 2019
      Messages:
      6
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Wooo~! Seems to be back! It's working so far!

      I'll report if it didn't have any problems during the night. But seemingly it is moving just perfectly around the first floor.

      Thanks a lot.
       
    8. Craser

      Craser New Member

      Joined:
      Aug 21, 2019
      Messages:
      6
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Reporting in! All these hours (my whole night and working morning) it has been leveling up in PotD just awesomely, without issues!

      Thanks for addressing this issue this fast and efficiently, mastahg!
       
    9. WarrenAurand

      WarrenAurand New Member

      Joined:
      Nov 17, 2023
      Messages:
      1
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      I am also confused as to why it stopped. But after a clean install, it works fine. You made my day :)
       
      Last edited: Nov 25, 2023

    Share This Page