• Visit Rebornbuddy
  • Default Combat Discussion

    Discussion in 'Combat Routines' started by Ama, Jan 5, 2015.

    1. ceh430

      ceh430 Member

      Joined:
      Feb 1, 2014
      Messages:
      31
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      umm...
      im hatred assasin but it select sorcerer madness

      Code:
      Starting Buddy Wing v1.0.1137.552
      Logging in...
      T: 5247253859043434315 H: 3560862910
      Login Success!
      User is a Inquisitor
      Advanced Class: Assassin / Discipline: Madness
      Medpac  Created!
      [DefaultCombat] Level: 38
      [DefaultCombat] Class: Inquisitor
      [DefaultCombat] Advanced Class: Assassin
      [DefaultCombat] Discipline: Madness
      [DefaultCombat] Rotation Selected : Sorcerer Madness
      Chose DefaultCombat as your combat routine.
      [DefaultCombat] Level: 38
      [DefaultCombat] Class: Inquisitor
      [DefaultCombat] Advanced Class: Assassin
      [DefaultCombat] Discipline: Madness
      [DefaultCombat] Rotation Selected : Sorcerer Madness
      BuddyMonitor has started up successfully.
      [BuddyMonitor] You have enabled BuddyMonitor but haven't entered your API key or your identifier yet! Open the configuration, set the values and restart BuddyWing.
      Sell quality set to Premium.
      Buddy Wing: The Old Robot is ready!
      


      edit:
      also there must be some kind of bug in DefaultCombat.cs, because it never cast buffs out of combat, i tried different classes(assasin,pt,op,sorc) and its same with all of them.

      Code:
              public override Composite Buffs
              {
                  get
                  {
                      return new PrioritySelector(
                          Spell.Buff("Lightning Charge"),
                          Spell.Buff("Mark of Power"),
                          Spell.Buff("Stealth", ret => !Rest.KeepResting() && !DefaultCombat.MovementDisabled)
                          );
                  }
              }
      

      for example this... it does nothing:) it never buff me with LC or MoP
       
      Last edited: Jan 13, 2015
    2. swin04

      swin04 Member

      Joined:
      Sep 8, 2014
      Messages:
      73
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      So it appears now anytime the bot sees a person of the opposite faction is goes right after and starts attacking them. Has this always happened?

      I think it may have something to do with shoulder cannon?
       
      Last edited: Jan 13, 2015
    3. Cyanogen1

      Cyanogen1 Member

      Joined:
      Mar 5, 2014
      Messages:
      156
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      Sentinel issues:

      Combat:

      Combat sentinel's rotation seems to just stop casting after a few skills, doesn't cast anything afterwards until I restart bot.

      No errors or anything, this is at lvl 14 mind you so no specific sentinel skills besides the Ataru form.

      Concentration:

      Only uses strike and master strike(ravage) at level 14, doesn't use Focused burst at all.
       
      Last edited: Jan 14, 2015
    4. Cryogenesis

      Cryogenesis Moderator Moderator

      Joined:
      Jul 13, 2010
      Messages:
      2,128
      Likes Received:
      13
      Trophy Points:
      38
      Focused burst is not in, and i bet other low level abilities also not included.

      Also isnt it a good option to include some other stuff like Heroic Moment?
      For leveling with companion this would be so helpfull... and also would give me the option to use Blade ward instantly.
      We need to check if we have companion, and i suggest below 30-40% hp ourself and on elite/boss.
      Also for sentinel, i would include this one:
      Inspiration, when we are in Opps / Fps where we have boss below 20% (usually this is the time when boss go berserk or party goes max dps)
      So we need to check, if target has large hp pool, if its below 20%.
      Guarded by the force, when we are below 10%-15%. Gives us 99% damage reduction for 4secs. after this we lose 50% of our hp pool thats left.
      Disable droid when we have 2+ mobs where one is a droid. stun it, so we can kill with more freedom.
      Pacifiy if we got an strong or elite mob, debuffs target for 6secs.

      i bet there are stuff like this for other chars aswell, but yeah would be nice.
      Gives the bot some more freedom in spells.
       
    5. Cyanogen1

      Cyanogen1 Member

      Joined:
      Mar 5, 2014
      Messages:
      156
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16

      Not in meaning the rotation is fine once you have all the abilities or?
       
    6. Ama

      Ama New Member

      Joined:
      Jun 6, 2011
      Messages:
      1,173
      Likes Received:
      33
      Trophy Points:
      0
      Update

      -Hardcoded Sentinel Concentration and Marauder Fury, so they should work now. I dont feel too bad about it, its like 2 lines of code.

      -Healing should target the heal target now. Im testing that as we speak.

      -Added Hotkeys for Pause, AOE, and set tank.
       
    7. Cyanogen1

      Cyanogen1 Member

      Joined:
      Mar 5, 2014
      Messages:
      156
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      Hip hip hooray for healing!

      Ima donate for your work.

      Also, do we have to wait for BW updates to get your updates or?
       
      Last edited: Jan 14, 2015
    8. Ama

      Ama New Member

      Joined:
      Jun 6, 2011
      Messages:
      1,173
      Likes Received:
      33
      Trophy Points:
      0
      yeah, gotta wait.. dont donate just yet lol.. I just tried to heal a FP and it was a disaster lol

      I was getting 5 frames per second and I couldn't move sometimes. :(
       
    9. Cyanogen1

      Cyanogen1 Member

      Joined:
      Mar 5, 2014
      Messages:
      156
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      Lol too late on the donation.

      Any chance we can get an svn to update from sometime?

      As far as the fps, is that from the bot or your pc? xD
       
      Last edited: Jan 14, 2015
    10. Ama

      Ama New Member

      Joined:
      Jun 6, 2011
      Messages:
      1,173
      Likes Received:
      33
      Trophy Points:
      0
      Here, Ill try to keep this one up to date as well..

      https://subversion.assembla.com/svn/pureswtor/trunk/DefaultCombat

      the fps is a few things.. I had my graphics turned up, was in a group, had bot going... Healing is also a bit more resourse intensive than dps. Ill screw with healing a bit more this weekend.

      Healing is also harder to test out b/c you need a group and you are inevitably going to piss people off. I wish swtor had a proving grounds like wow lol.
       
      Last edited: Jan 14, 2015
    11. Cyanogen1

      Cyanogen1 Member

      Joined:
      Mar 5, 2014
      Messages:
      156
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      Cool beans, ill test the sentinel stuff.

      Is there a way to make certain abilities prioritized when you are not moving? I'm customizing the rotation to my personal preference.

      For instance make master strike/ravage #1 priority when you are not moving.
       
      Last edited: Jan 14, 2015
    12. Ama

      Ama New Member

      Joined:
      Jun 6, 2011
      Messages:
      1,173
      Likes Received:
      33
      Trophy Points:
      0
      we could add a clause to make sure we aren't moving before we cast that. I may actually need to put a check pretty early on to make sure we aren't moving before casting any channeling spell.
       
    13. ceh430

      ceh430 Member

      Joined:
      Feb 1, 2014
      Messages:
      31
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      error:
      Code:
      Starting Buddy Wing v1.0.1137.552
      Logging in...
      T: 5247255085998866841 H: 139285036
      Login Success!
      User is a BountyHunter
      Advanced Class: Powertech / Discipline: ShieldTech
      Medpac  Created!
      [DefaultCombat] Level: 13
      [DefaultCombat] Class: BountyHunter
      [DefaultCombat] Advanced Class: Powertech
      [DefaultCombat] Discipline: ShieldTech
      Unhandled exception during init: System.ArgumentNullException: Value cannot be null.
      Parameter name: type
         at System.Activator.CreateInstance(Type type, Boolean nonPublic)
         at System.Activator.CreateInstance(Type type)
         at DefaultCombat.Core.RotationFactory.Build(String name)
         at DefaultCombat.DefaultCombat.Initialize()
         at Buddy.CommonBot.RoutineManager.set_Current(ICombat value)
         at Buddy.CommonBot.BotMain.SetCurrentCombatRoutine()
         at Buddywing.MainWindow.DoInitialization()
      Buddy Wing: The Old Robot is ready!
      
      

      fixed it with changing ShieldTech.cs
      Code:
      public class Shieldtech : RotationBase
      into
      Code:
      public class ShieldTech : RotationBase
      "case sensitive" much, huh?:D
       
    14. 17N

      17N New Member

      Joined:
      Jan 24, 2014
      Messages:
      278
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      0
      being long gone from swtor. does this routine work with pvp?
       
    15. Cyanogen1

      Cyanogen1 Member

      Joined:
      Mar 5, 2014
      Messages:
      156
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      Yeah it works, though it bugs out with stealth classes and stops casting. Temporary fix is to just target someone else.

      I'm coordinating with Ama to see if we can get a dedicated pvp targeting script which would make pvp nice, and could pave the way for a warzone bot.

      EDIT:

      Been working with Powertech, and both Advanced prototype and Shield Tech work fine.

      Though Pyrotech only casts Incendiary missile and Rail shot only, been digging around the code to see where the problem is but haven't found it yet.

      This is at level 52.
       
      Last edited: Jan 15, 2015
    16. Cryogenesis

      Cryogenesis Moderator Moderator

      Joined:
      Jul 13, 2010
      Messages:
      2,128
      Likes Received:
      13
      Trophy Points:
      38
      In my oppinion the bot craps out on stealthed people/npc, because inside the game it can detect it, but cannot target it.
      Maybe if there was something like, get range of it, cast area spell else ignore.
       
    17. ExodusPKER

      ExodusPKER New Member

      Joined:
      Oct 25, 2011
      Messages:
      36
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      Sith Inquisitor doesn't attack anything when using the routine with kicks profiles lvl 1-10.

      I tested another routine from Joe, and it worked perfectly. But my bot runs better with ur profiles, so please fix. :)
      Also, there were no errors. So nothing to post really.
       
    18. alltrueist

      alltrueist Active Member

      Joined:
      Dec 10, 2012
      Messages:
      1,424
      Likes Received:
      16
      Trophy Points:
      38
      Need a log
       
    19. tdubs96

      tdubs96 Member

      Joined:
      Aug 10, 2013
      Messages:
      87
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      8
      so how would i go about using this for an op? like what kind of profile would i load so it just attacks the things i target
       
    20. Cyanogen1

      Cyanogen1 Member

      Joined:
      Mar 5, 2014
      Messages:
      156
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      To have it just attack you will need to use just a combat bot for the profile along with DefaultCombat for the routine.

      I personally use the combat bot found inside Pure's rotation found in the combat routines forum, however discontinued, the combat bot still functions as intended for other routines.

      So you can just find the combat bot file in there and drag n' drop it into the default combat folder or wherever, and load the combat bot as the main profile.

      Then Default combat should function plainly as a rotation bot, which will only use abilities on those you target.

      Keep in mind the routines are still being worked on for optimization, so post here with any problems.
       

    Share This Page