• Visit Rebornbuddy
  • Default Druid (Feral and Balance) by Fpsware

    Discussion in 'Archives' started by fpsware, Nov 3, 2010.

    Thread Status:
    Not open for further replies.
    1. kayschne27

      kayschne27 New Member

      Joined:
      Oct 4, 2010
      Messages:
      59
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      I went in and took out prowl, and so far it opens with charge and eats them up....Much better!!!!!

      Was getting 17k an hr...at 44 now back to 50k+
       
      Last edited: Nov 5, 2010
    2. Signal7

      Signal7 New Member

      Joined:
      Sep 27, 2010
      Messages:
      268
      Likes Received:
      7
      Trophy Points:
      0
      I'm at a loss for words. This CC is insane. My DRD might just be my new favorite farmer. Well done sir! Well done indeed! :)
       
    3. snooze

      snooze Member

      Joined:
      Mar 20, 2010
      Messages:
      132
      Likes Received:
      9
      Trophy Points:
      18
      Woaw good work with this :):):)
      Ah, how are you doing btw? Guess you've like.. Alot to do with all your amazing ccs and now when cata is close you must have alot to do :O

      Seriously, you're like.. Yoda! Or even better, cant co e up with something cooler atm though....
      Love youuu
       
    4. Cowtongue

      Cowtongue Guest

      It's probably something in your profile or what not, because I use prowl all the time and it works perfectly never any errors.
       
    5. Cowtongue

      Cowtongue Guest

      I agree with Kay though, you do get more xp/hr if you're not using prowl I think if it's possible to use prowl only at a certain time or make it an option.
       
    6. fpsware

      fpsware Community Developer

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      5,289
      Likes Received:
      133
      Trophy Points:
      63
      As I've mentioned previously, the defualt CCs will do not allow customised settings.

      If you want to customise your settings you'll need to wait until Faunus 3.0 is released.
       
    7. mil10puln

      mil10puln New Member

      Joined:
      May 28, 2010
      Messages:
      114
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      How is development of Faunus 3.0 going? And when do you expect it to be released, I am very anxious.
       
    8. Cowtongue

      Cowtongue Guest

      what profile are you using that you're getting 50K+ at level 44 im level 42 and only getting 34K
       
    9. kayschne27

      kayschne27 New Member

      Joined:
      Oct 4, 2010
      Messages:
      59
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      using the Tauren 1-60 with BOA pieces...after 3 hr session was averaging 46.5 k an Hr

      My brother is having same issue with prowl....I am sending him the modified CC tonight should fix it.
       
    10. fpsware

      fpsware Community Developer

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      5,289
      Likes Received:
      133
      Trophy Points:
      63
      Just go into the config UI the way I told you. You can then disable Prowl with a single click.
       
    11. nuclear898

      nuclear898 New Member

      Joined:
      Aug 15, 2010
      Messages:
      382
      Likes Received:
      8
      Trophy Points:
      0
      Sometimes my druid is like 1yrd too far away from a mob and it will just stand there being attacked while healing below 55%-ish but it never attacks back untill I do 1 little step forward.

      edit: that is in feral talents.
       
    12. fpsware

      fpsware Community Developer

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      5,289
      Likes Received:
      133
      Trophy Points:
      63
      Its an intermittent bug I'm aware of. I'll resolve it eventually.
       
    13. mctrix

      mctrix Member

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      225
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      18
      i changed the ui to always use ff instead of prowl but it still prowls...do you require a log for this?
       
    14. fpsware

      fpsware Community Developer

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      5,289
      Likes Received:
      133
      Trophy Points:
      63
      Thats a bug I'm aware of. Its fixed in my current (unreleased) build. I'll upload a new build in the next 2-3 days.
       
    15. Cowtongue

      Cowtongue Guest

      aahh yeah I don't have any boa pieces on, too lazy to farm em lol and imo the the horde profiles are better than alliance. If you don't mind could you send me the modified cc too would like to see if it improves xp for me
       
    16. Cowtongue

      Cowtongue Guest

      Yeah I tried that, it doesn't work though it's still going into prowl and pulling with prowl even after you tell it to pull with ff
       
    17. fpsware

      fpsware Community Developer

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      5,289
      Likes Received:
      133
      Trophy Points:
      63
      see above .
       
    18. vall370

      vall370 New Member

      Joined:
      May 6, 2010
      Messages:
      94
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      I dont wanna be pissy or anything, and i seem to have forgotten if this have been adressed already:
      But, when my bot is with IB, inside an instance, he switches to bear when there's adds and sometimes tries to cast regrowth (but interrupts himself) on a player.

      I recall reading about this, but i forgot. Is there a fix?
       
    19. Kickazz006

      Kickazz006 Well-Known Member Moderator

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      20,570
      Likes Received:
      300
      Trophy Points:
      83
      the druid isntance buddy's great (feral) and will emergency heal as needed.

      The only problem that I see is that when it can mount it will use the cheetah speed. Thats OK, but it keeps casting cheetah / panther / cheetah / panther etc until its out of mana.

      log attached, look at the end. This is in UK. No, I don't test outside of instances.

      Oh 1 more thing... its that name thing again (for attachments)

      you have code that is like "cast regrowth on %t" can you change it to "cast regrowth on you", or party member"

      I had to go and replace the names of my toons and other ppl.

      - Kick

      also, i don't know if the bot has swipe in its rotation (adds >=3 or 4) but if would be nice if its not currently.
       

      Attached Files:

    20. fpsware

      fpsware Community Developer

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      5,289
      Likes Received:
      133
      Trophy Points:
      63
      1. I've disabled using Travel From inside instances - as you said, its prone to using too much mana
      2. I've removed the "names"
      3. Its supposed to use Swipe considerably more frequently when you're in an instance (Cat: if Energy > 30 - Bear: if Rage > 70)


      I've got a new build ready to release, I want to do some testing tomorrow to iron out all the [visible] bugs.
       
    Thread Status:
    Not open for further replies.

    Share This Page