• Visit Rebornbuddy
  • Demonbuddy Not Working

    Discussion in 'Demonbuddy Forum' started by Azndude263, Nov 8, 2018.

    1. Azndude263

      Azndude263 New Member

      Joined:
      Nov 2, 2015
      Messages:
      3
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      the very first time I started demonbuddy and game, it was successful (successful logging in and injected). Though it took demonbuddy like a good 3-4 mins logging in. I then tried to browse through some of the Demonbuddy settings to check them out but it was also extremely slow and unresponsive (I still haven't had a chance to actually run the bot yet). Next day, it all stopped working all together. I do have a 4K monitor so I am not sure if that's the issue but I've tried changing the resolutions around and also tried window mode and full screen. I also tried re-installing Demonbuddy
      Here are my PC specs if needed

      Windows 10
      4K 32" Acer Predator Monitor
      I7-6700k
      16GB 3200mhz
      1TB M.2 SSD
      GTX 1080Ti
       

      Attached Files:

    2. Tony

      Tony "The Bee" Staff Member Moderator

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      128,913
      Likes Received:
      555
      Trophy Points:
      113
    3. Azndude263

      Azndude263 New Member

      Joined:
      Nov 2, 2015
      Messages:
      3
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      I do have

      1. Nividia Experience
      2. Discord
      3. Razer Synapse

      But all these are programs I do use. I have to uninstall them?
       
    4. Mojoguy01

      Mojoguy01 Member

      Joined:
      Mar 28, 2014
      Messages:
      218
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      No, just disable anything to do with "overlays" in these programs. Especially Discord's overlay it puts in some games.

      It'd be unacceptable that these would need to be uninstalled otherwise :). They're too popular and too used programs.
       
    5. Tony

      Tony "The Bee" Staff Member Moderator

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      128,913
      Likes Received:
      555
      Trophy Points:
      113

      Uninstall Nividia Experience and let me know
       
    6. Azndude263

      Azndude263 New Member

      Joined:
      Nov 2, 2015
      Messages:
      3
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      I have tried uninstalling Nvidia Experience and still same problem. I don't know what to do anymore :(

      Does screen resolution or window mode / fullscreen mode contribute to this? But I've already tried using different game resolution and screen size
       
    7. Tony

      Tony "The Bee" Staff Member Moderator

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      128,913
      Likes Received:
      555
      Trophy Points:
      113
      you should keep windowed mode enabled
       

    Share This Page