Season 15 and Demonbuddy, working as of 21th September 2018!
  • Visit Rebornbuddy
  • Visit Demonbuddy

Demonbuddy Not Working

Discussion in 'Demonbuddy Forum' started by Azndude263, Nov 8, 2018.

  1. Azndude263

    Azndude263 New Member

    Joined:
    Nov 2, 2015
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    the very first time I started demonbuddy and game, it was successful (successful logging in and injected). Though it took demonbuddy like a good 3-4 mins logging in. I then tried to browse through some of the Demonbuddy settings to check them out but it was also extremely slow and unresponsive (I still haven't had a chance to actually run the bot yet). Next day, it all stopped working all together. I do have a 4K monitor so I am not sure if that's the issue but I've tried changing the resolutions around and also tried window mode and full screen. I also tried re-installing Demonbuddy
    Here are my PC specs if needed

    Windows 10
    4K 32" Acer Predator Monitor
    I7-6700k
    16GB 3200mhz
    1TB M.2 SSD
    GTX 1080Ti
     

    Attached Files:

  2. Tony

    Tony "The Bee" Staff Member Moderator

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    128,315
    Likes Received:
    519
    Trophy Points:
    113
  3. Azndude263

    Azndude263 New Member

    Joined:
    Nov 2, 2015
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I do have

    1. Nividia Experience
    2. Discord
    3. Razer Synapse

    But all these are programs I do use. I have to uninstall them?
     
  4. Mojoguy01

    Mojoguy01 Member

    Joined:
    Mar 28, 2014
    Messages:
    218
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    No, just disable anything to do with "overlays" in these programs. Especially Discord's overlay it puts in some games.

    It'd be unacceptable that these would need to be uninstalled otherwise :). They're too popular and too used programs.
     
  5. Tony

    Tony "The Bee" Staff Member Moderator

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    128,315
    Likes Received:
    519
    Trophy Points:
    113

    Uninstall Nividia Experience and let me know
     
  6. Azndude263

    Azndude263 New Member

    Joined:
    Nov 2, 2015
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I have tried uninstalling Nvidia Experience and still same problem. I don't know what to do anymore :(

    Does screen resolution or window mode / fullscreen mode contribute to this? But I've already tried using different game resolution and screen size
     
  7. Tony

    Tony "The Bee" Staff Member Moderator

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    128,315
    Likes Received:
    519
    Trophy Points:
    113
    you should keep windowed mode enabled
     

Share This Page