• Visit Honorbuddy
  • Visit Rebornbuddy
  • Visit Demonbuddy
  • Visit Exilebuddy
  • Visit Hearthbuddy
  • Visit Pokefarmer
  • Visit Buddystore

DemonBuddy Profile Writer - Make profiles easily and fast!

Discussion in 'Demonbuddy Forum' started by fafaffy, Jun 13, 2012.

  1. Scottymc

    Scottymc New Member

    Joined:
    Oct 27, 2010
    Messages:
    99
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    PLease ban madjesster. its a virus
    my antivirus picked up his link!
     
  2. Scottymc

    Scottymc New Member

    Joined:
    Oct 27, 2010
    Messages:
    99
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    He linked a virus!

    PLease ban madjesster. its a virus
    my antivirus picked up his link!
     
  3. stfujoeysays

    stfujoeysays New Member

    Joined:
    Sep 7, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    thats funny, cause his link goes to the forums explaining how to write profiles...
     
  4. cronex

    cronex New Member

    Joined:
    Jun 11, 2012
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    ich hab es runter geladen und Avira meldet HTML/IFrame.aho??? ein Virus? kann jemand vllt. helfen?
    i start the download and Avira tell me HTML/Iframe.aho?? virus? what is it?
     
    Last edited: Jun 15, 2012
  5. mawn

    mawn New Member

    Joined:
    Jun 15, 2012
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hello! great tool thanks for your hard work. Iam a total noob when it comes to code anything! how do i get the values for "move to" x, y , z or things like quest id, actor id, step id.
     
  6. AutomaticCoding

    AutomaticCoding Banned

    Joined:
    Dec 20, 2011
    Messages:
    1,091
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    iFrame is HTML, not really sure why it's being detected, as I don't code HTML. All I now is it's used to display a page inside of a page.
     
  7. DaSoul

    DaSoul Well-Known Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    2,824
    Likes Received:
    46
    Trophy Points:
    48
    When coding something, gui is always the last thing. I'm pretty sure they (apoc) will do something nice for better usability.
     
  8. mawn

    mawn New Member

    Joined:
    Jun 15, 2012
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    never mind i figured it out! have to use the dump Ractors button in DB
     
  9. rrrix

    rrrix DEVELOPER Buddy Core Dev

    Joined:
    Jul 11, 2010
    Messages:
    3,454
    Likes Received:
    60
    Trophy Points:
    0
    Great stuff - one thing though:

    Adding each X, Y and Z coordinate in separate fields is a pain - since we can directly copy x="288.5762" y="166.1286" z="-1.834796" out of Demonbuddy which is already in the format we need.

    Right now we have to type it manually... I'm lazy, and hate typing :)
     
  10. fafaffy

    fafaffy New Member

    Joined:
    Aug 10, 2011
    Messages:
    21
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    It does read your clipboard for xyz, in this format:
    x="23.512" y="5321.241" z="23.123"
     
  11. valen1

    valen1 New Member

    Joined:
    Apr 10, 2012
    Messages:
    115
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    How does one obtain "Actor ID" ?
    I would like to sell my stuff to a vendor, how do i go about doing just that ? :)


    EDIT:

    found it !

    for example, i stand next to a vendor there for the log will start spitting out information closest to me, in my case the vendor was second to a event box there for i should look on the second line after using Dump RActors

    etc:
    [13:29:54.610 N] [31CB90A0] Type: Player Name: Barbarian_Male-5 ActorSNO: 3301, Distance: 0
    [13:29:54.629 N] [31CCE148] GizmoType: Readable Name: LoreChest_HailesJournal-2277 ActorSNO: 178357 Distance: 4,528484
    [13:29:54.651 N] [31CD3040] Type: Unit Name: A3_UniqueVendor_Collector_InTown_01-2191 ActorSNO: 181466, Distance: 6,909934

    Actor ID: 181466
     
    Last edited: Jun 19, 2012
  12. PapaBash

    PapaBash New Member

    Joined:
    Jun 12, 2012
    Messages:
    307
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Is it possible to build a profile and change the bot behaviour to not identify the rares it picks up and instead just stashes them?

    Great work btw!
     
  13. Raith

    Raith New Member

    Joined:
    Jun 24, 2012
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hi i'm very new to all these but nevertheless trying out.

    Am trying to do a profile for Act 3 Quest Tremors in the stone just to kill vermin and repeat. Did this with the help of : DemonBuddy Profile Writer - Make profiles easily and fast!

    doesn't seem to be working properly. Someone able to help me out on this?

    <Profile>
    <Name>Act 3 Tremors In The Stone Vermin [Raith]</Name>
    <GameParams quest="203595" step="1" act="A3" difficulty="Normal" resumeFromSave="False" isPrivate="True" numGames="-1" />
    <Order>
    <MoveTo questId="203595" x="345.7203" y="420.1865" z="0.3838232" />
    <MoveTo questId="203595" x="347.3438" y="461.4202" z="0.1249124" />
    <MoveTo questId="203595" x="310.2173" y="474.9878" z="-5.678424" />
    <UseObject questId="203595" x="319.5387" y="451.8316" z="-8.52308" isPortal="True" />
    <SkipCutscene questId="203595" />
    <MoveTo x="351.1448" y="278.9114" z="10.1" />
    <LeaveGame reason="Letz do it again" />
    </Order>
    <KillMonsters>True</KillMonsters>
    <PickupLoot>False</PickupLoot>
    </Profile>

    Thanks in advance!
     
  14. Thirdi

    Thirdi New Member

    Joined:
    Jul 10, 2012
    Messages:
    424
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    This looks awesome. Looks like something even I could figure out! Cant wait to try this out.
     
  15. Jackie1234

    Jackie1234 New Member

    Joined:
    Jun 14, 2012
    Messages:
    650
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    you can get a plugin from the plugin forums that does this.
     
  16. fr3357

    fr3357 New Member

    Joined:
    Jun 16, 2011
    Messages:
    526
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Last edited by fafaffy; 14.06.2012 at 15:33.

    you people do realize that this is outdated, and anyone posting here it probably wont work well with the changes in how profiles are handled. And you should not expect it to function with anything that has been released after this last edit.
     
  17. zippysticks

    zippysticks New Member

    Joined:
    Jun 14, 2012
    Messages:
    456
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Someone get OP to to update first post that's outdated and unsupported?
     
  18. Spadesx

    Spadesx New Member

    Joined:
    Apr 29, 2012
    Messages:
    173
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    So any mod can verify it for us plase.If legit thats sick contribution to the forum thanks man.Its actualy nice so many ppl contributing nowdays.
     

Share This Page