• Visit Honorbuddy
  • Visit Rebornbuddy
  • Visit Demonbuddy
  • Visit Exilebuddy
  • Visit Hearthbuddy
  • Visit Pokefarmer
  • Visit Buddystore

Doubt About Inventory

Discussion in 'Pokefarmer Forum' started by Gscopel, Apr 9, 2017.

Tags:
  1. Gscopel

    Gscopel New Member

    Joined:
    Apr 9, 2017
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    So,i bought some inventory space for my acc,but the bot just show a max inv of 350,and i got 541 items,so it shows 541/350,theres a way to solve it? or at least to change this max inv manually?
     
  2. Vicelogia

    Vicelogia Member

    Joined:
    Mar 21, 2014
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    close the bot and re-open it, it worked for me when I was on my device and bought the cap space for inventory and poke space
     
  3. iCKR

    iCKR Moderator Moderator

    Joined:
    Jun 12, 2012
    Messages:
    4,037
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    38
    I would logout of PF, close it and restart it.
     
  4. Gscopel

    Gscopel New Member

    Joined:
    Apr 9, 2017
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    ICKR and Vicelogia ty for the tip but didnt worked.
    Any other method?

    Edit1: When i try to force the bot to loot a pokestop,he doesnt even get the 50xp,tested on another acc,and fully working.
     
  5. CAcove

    CAcove Moderator Moderator

    Joined:
    Dec 14, 2014
    Messages:
    621
    Likes Received:
    31
    Trophy Points:
    28
    that is strange indeed. Did you close the bot out completely or just stop/pause it?
     

Share This Page