• Visit Rebornbuddy
  • Doubt About Inventory

    Discussion in 'Pokefarmer Forum' started by Gscopel, Apr 9, 2017.

    Tags:
    1. Gscopel

      Gscopel New Member

      Joined:
      Apr 9, 2017
      Messages:
      2
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      So,i bought some inventory space for my acc,but the bot just show a max inv of 350,and i got 541 items,so it shows 541/350,theres a way to solve it? or at least to change this max inv manually?
       
    2. Vicelogia

      Vicelogia Member

      Joined:
      Mar 21, 2014
      Messages:
      30
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      close the bot and re-open it, it worked for me when I was on my device and bought the cap space for inventory and poke space
       
    3. iCKR

      iCKR Moderator Moderator

      Joined:
      Jun 12, 2012
      Messages:
      4,277
      Likes Received:
      43
      Trophy Points:
      48
      I would logout of PF, close it and restart it.
       
    4. Gscopel

      Gscopel New Member

      Joined:
      Apr 9, 2017
      Messages:
      2
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      ICKR and Vicelogia ty for the tip but didnt worked.
      Any other method?

      Edit1: When i try to force the bot to loot a pokestop,he doesnt even get the 50xp,tested on another acc,and fully working.
       
    5. CAcove

      CAcove Moderator Moderator

      Joined:
      Dec 14, 2014
      Messages:
      896
      Likes Received:
      58
      Trophy Points:
      28
      that is strange indeed. Did you close the bot out completely or just stop/pause it?
       

    Share This Page