• Visit Rebornbuddy
  • [Dungeon Script] Farm Reins of the Drake of the North Wind

    Discussion in 'Farming' started by Huinabug, Dec 21, 2012.

    1. eXtOphius

      eXtOphius Member

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      219
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      18
      I have the same problem, but it appears as if we aren't going to get any support with this issue. A shame really. :(

      Cheers,
      XtO
       
    2. Sjaak

      Sjaak New Member

      Joined:
      Sep 21, 2012
      Messages:
      36
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Working good.. till i hit this....:

      [DungeonBuddy v368]: Casting ranged ability Provoke on Howling Gale
      [DungeonBuddy v368]: Casting ranged ability Provoke on Howling Gale

      Ans.. then off the bridge and walking back again, same thing all over and over again..

      This is a Monk issue, Windwalker monk seems not to beable to get past the 2 Howling Gale on the bridge, as i only have 2 fist weapons and no option in the CC to do ranged then only Provoke what is useless on the orbs as it will not damage then in any matter.

      Tried it with Clu as singulair.. both not working.. Tuanha also a no go as he just sit in the instance and doing nothing so my best bet is.. Monk is a no go.
       
    3. discipe

      discipe New Member

      Joined:
      Mar 19, 2012
      Messages:
      5
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Thanks for this script, works like a charm.
      Got my mount today after a couple of hours of botting within the last 3-4 days :).
      I only encountered one problem, that you have to repair manually in Rankhaem, but its not a big deal.

      Thanks.
       
    4. ThePiePieper

      ThePiePieper New Member

      Joined:
      Dec 15, 2011
      Messages:
      32
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      View attachment 8988 2013-01-06 15.20.txt

      I have the same issue as many other users. When i try to fly in, 19/20 times it freezes up my client. When I stop it, it unfreezes. When I start HB right outside or in just inside. It just stands there, saying it is flying to dungeon.
      I'm using a recently installed HB and tried redownloading the script a number of times too.
       
    5. Huinabug

      Huinabug New Member

      Joined:
      Jun 3, 2011
      Messages:
      19
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      This is not my fault... It's a Bug of the navigator. You have to start in front of the dungeon

      @berndsenzwei: the problem ist that i can't add any vendor jet
       
      Last edited: Jan 7, 2013
    6. ThePiePieper

      ThePiePieper New Member

      Joined:
      Dec 15, 2011
      Messages:
      32
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Guess my description wasn't very clear. I tried starting right out front, per the directions. But all that happens is that my toon runs in and then just stands there. Looks like other users are reporting the same issue.
       
    7. Ghoot

      Ghoot New Member

      Joined:
      Mar 30, 2012
      Messages:
      24
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      This runes super smooth.No stucks..hope the mount will fall soon! :D
       
    8. Naits234

      Naits234 New Member

      Joined:
      Mar 23, 2012
      Messages:
      61
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      My wow just freezes when im outside starting the bot. When i stop the bot it unfreez again. Any ide? its just this place it happens

      edit: Also my warrior wont run this profile. Ive gotten my mage to do some runs now.. but warrior wont at all
       
      Last edited: Jan 8, 2013
    9. kannna

      kannna New Member

      Joined:
      Feb 9, 2012
      Messages:
      23
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Thank you very much took about 50 runs to get my drake, and the last version worked great afk.
       
    10. xwozone

      xwozone Active Member

      Joined:
      Apr 1, 2012
      Messages:
      1,515
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      38
      Ill have to test this on my DK. Thank god for Account wide mounts!
       
    11. fpsware

      fpsware Community Developer

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      5,289
      Likes Received:
      133
      Trophy Points:
      63
      I just gave this a run and while it killed the Drake just fine it continued on to the next mobs AFTER that boss. I let it continue, thinking you may have designed it that way. I watched it fight that first group of mobs (after the Drake) for ~20-30 minutes before I intervened.

      As it was not targeting the healer first, the healer was simply healing everyone my character was fighting. And, as my character was not dying this resulted in a 20-30 minutes of fighting a single group.

      I ran the character off the edge so it would re-spawn at the start, once I did this HB / DB continue out the instance and reset. I'm now awaiting the result of my second run.


      EDIT: Second attempt


      The second attempt was successful in leaving the instance, but still it didn't leave after killing the Drake. HB / DB presented the message indicating the instance was complete in 30 seconds, but the character still took the next "wind jump" to proceed through the instance. Once it reached the other side it then run off the edge; consequently being teleported back to the start of the instance.

      Food for thought. Over the last month or 2 I've been experiencing a number of issues when zoning into instance, occasionally being presented with "instance not found" error messages from WoW. I've reported this to a GM and their reply was "just try to walk into the instance again", this does work. But, this error was present when HB tried to zone into the instance. Unfortunately HB simply sat there doing nothing. I had hoped it would try again but it didn't.

      EDIT: Third attempt. Its continuing on the kill the mobs after the Drake is dead.
       
      Last edited: Jan 8, 2013
    12. xwozone

      xwozone Active Member

      Joined:
      Apr 1, 2012
      Messages:
      1,515
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      38
      Blood DK 448 1 run down, didnt loose any life on it. Good profile.

      Not sure if i did something different than fps did or not but mine killed, left, reset.

      Correction, 3rd go of it he is headed towards the final boss... Endless loop of those healing assholes now... Mmmm... Guess not 100% afk
       
      Last edited: Jan 8, 2013
    13. basti

      basti New Member

      Joined:
      Oct 29, 2012
      Messages:
      76
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Hi!

      Don't know if this is the right place for the bug report,
      but if my equip reaches 30% and it's time for repair,
      he's just standing inside of the ini in front of the portal
      and does nothing.

      View attachment vortex - repair - 5096 2013-01-09 11.26.txt

      i hope there are some useful log lines :)
       
    14. berndsenzwei

      berndsenzwei New Member

      Joined:
      Oct 3, 2012
      Messages:
      23
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      The bot will not repair or sell anything. This is also because of Navigation/Meshes errors. I recommend to use Mr.ItemRemover2/TidyBags to hold your bag clean.

      check first post :)
       
    15. fpsware

      fpsware Community Developer

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      5,289
      Likes Received:
      133
      Trophy Points:
      63
      While this was far from 100% AFKable, due to various issues with HB and DB. Of which I won't go into detail as it has been frustrating the hell out of me.

      It is successful.


      Though, this one has a little story to it. I'm usually supervising my bots 99% of the time, but over the last couple of days work has been pretty busy so I've not been able to do so as much as usual. Over the last couple of day this character has been farming for this, but most of the time I'd come back to see it stopped or disconnected for one reason or another - not a fault of the profile, just HB / DB doing shit it shouldn't - or I would walk into the room and see it standing there getting hit and not fighting back. As its been causing great frustration when I see this I typically ALT-F4 out and leave it for a few hours.

      This morning when I walked in it was sitting at 25% HP on the boss and not fighting, I was just about to ALT-F4 when I decided to manually kill the guy, and THEN ALT-F4 out.

      This is the result :)


      View attachment 77505
       
    16. xwozone

      xwozone Active Member

      Joined:
      Apr 1, 2012
      Messages:
      1,515
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      38
      Lucky bastard, i got banned on my account with this. lol. I sent a really nice message to bliz to.

      At that time i est i had killed that dragon 63-71 times in 21 hours.
       
    17. fpsware

      fpsware Community Developer

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      5,289
      Likes Received:
      133
      Trophy Points:
      63
      I have banned accounts with rare mounts and they are still available. They are in the same battle.net account though.
       
    18. crocodilul

      crocodilul New Member

      Joined:
      Oct 6, 2012
      Messages:
      154
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      well, i tried to make this work on a hunter... freezed at entrance, got manually in.. jumped of platform. then i tried with a monk, same results. moved to a protection pala... freezed but at least after i got in he started to clear. did manually pulls when i saw him going in wrong direction, got to boss, killed, loot it and mount. was prepared to stop since i didn't saw the profile beeing able to be afk or at least to run while i do other things.

      anyway, tnx for the profile. i'm pleased with it! :)
       
    19. xwozone

      xwozone Active Member

      Joined:
      Apr 1, 2012
      Messages:
      1,515
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      38
      I know, but i was stupid enough to be botting on my main. I earn every letter of that ban. Now. Only thing that will be really hard to replace is my exalted rep + my 1.4m gold that i had on 2 servers. >.< I wasnt even mad since i knew damn well what would happen.

      Ill just bot every last bit of gold back
       
    20. adamyo23

      adamyo23 New Member

      Joined:
      Jan 5, 2013
      Messages:
      12
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      After the bot kills the dragon it runs over to the edge of the dungeon and doesn't jump off the cliff to the start. It just keeps running into the little wall.

      WoWScrnShot_011313_094217.jpg WoWScrnShot_011313_094217.jpg
       
      Last edited: Jan 13, 2013

    Share This Page