• Visit Honorbuddy
  • Visit Rebornbuddy
  • Visit Demonbuddy
  • Visit Exilebuddy
  • Visit Hearthbuddy
  • Visit Pokefarmer
  • Visit Buddystore

ERROR #132 (0x85100084) Fatal exception!

Discussion in 'Honorbuddy Support' started by tokinterrorz, Dec 23, 2012.

  1. tokinterrorz

    tokinterrorz New Member

    Joined:
    Oct 12, 2012
    Messages:
    140
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Getting this alot when using gatherbuddy mining any help plz.
    Done this basics removed interface cache WTF.
    Thx.
     

    Attached Files:

  2. chinajade

    chinajade Well-Known Member Moderator Buddy Core Dev

    Joined:
    Jul 20, 2010
    Messages:
    17,559
    Likes Received:
    172
    Trophy Points:
    63
    Hi, Tokinterrorz, and thanks for the log.

    It looks like WoWclient disconnected right after mounting the Tawny Wind Rider.

    [19:53:23.765 N] Mounting: Tawny Wind Rider
    [19:54:55.000 D] Exception in DoString: Process must have frozen or gotten out of sync: InjectionFinishedEvent was never fired StackTrace: at

    I believe the Wind Rider is the Horde-equivalent of the Alliance Griffon, and you're getting hit by some new WoWserver-side anti-teleport code. More info, here.

    I though that Honorbuddy .523 would contain the fix for this, but there may be some niggles left.

    Let's try this...
    Can we try selecting a new mount that is not a Wind Rider, and not a drake of any kind, and see if you fare better? Remember you'll have to turn off "Find Mounts Automatically" and "Use Random Mounts" in your Honorbuddy settings to get the expected behavior.

    If it happens again after doing this, please post a fresh log.

    cheers,
    chinajade
     
  3. tokinterrorz

    tokinterrorz New Member

    Joined:
    Oct 12, 2012
    Messages:
    140
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Will try jc mount tonight will report in the morning.
     
  4. CodenameG

    CodenameG New Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    38,404
    Likes Received:
    230
    Trophy Points:
    0
    alright let us know.
     
  5. tokinterrorz

    tokinterrorz New Member

    Joined:
    Oct 12, 2012
    Messages:
    140
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    No Crashes using a panther from jc.
     
  6. HipDrahve

    HipDrahve New Member

    Joined:
    Nov 10, 2012
    Messages:
    250
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    same happens to me, even with druid flight forms.
     
  7. qztr

    qztr Active Member

    Joined:
    Mar 31, 2012
    Messages:
    1,934
    Likes Received:
    14
    Trophy Points:
    38
    This.
    Getting it at least 4 times a night.
     
  8. Tony

    Tony "The Bee" Staff Member Moderator

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    126,204
    Likes Received:
    415
    Trophy Points:
    83


    open your own thread including your log plz
     
  9. tokinterrorz

    tokinterrorz New Member

    Joined:
    Oct 12, 2012
    Messages:
    140
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ok the problem is back was ok for 2 days now its crashing 2-3 times in a 12 hr session cant upload any logs atm seen as im not at home flat mate is running the bot for me but i dont think its a specific mount issuse will upload logs tomorrow any advice in the mean time would be great thanks
     
  10. qztr

    qztr Active Member

    Joined:
    Mar 31, 2012
    Messages:
    1,934
    Likes Received:
    14
    Trophy Points:
    38
    It's not.
    My bot often gets black screens, then a minute or two later, it crashes.
     

Share This Page