• Visit Rebornbuddy
  • Error when loading!

    Discussion in 'Buddystats' started by cRocONY, Feb 24, 2016.

    1. cRocONY

      cRocONY New Member

      Joined:
      Aug 17, 2014
      Messages:
      24
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
    2. jimmy06

      jimmy06 Moderator Staff Member Moderator

      Joined:
      May 12, 2010
      Messages:
      824
      Likes Received:
      20
      Trophy Points:
      18
      I'm not able to reproduce this error. Try a clean folder and clean Buddystats
       
    3. Bann

      Bann New Member

      Joined:
      Feb 24, 2016
      Messages:
      9
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0

      I just bought the app in ios and i also cant seem to get it to work. have tried clean install and clean buddy stats 2x now.. i get the same error message as he does.

      View attachment 1272 2016-02-25 15.09.txt

      apologies for riding on this thread since i did not want to make a new thread with the same problem..
       
    4. jimmy06

      jimmy06 Moderator Staff Member Moderator

      Joined:
      May 12, 2010
      Messages:
      824
      Likes Received:
      20
      Trophy Points:
      18
      Feel free to pm me your team viewer details and I'll take a look
       
    5. Bann

      Bann New Member

      Joined:
      Feb 24, 2016
      Messages:
      9
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      thank you Jimmy. you are a lifesaver. To the ts, sorry for hijacking. and get jimmy to help. :D also, try the new update for db, that could be the key for fixing buddystat.
       
    6. roifok

      roifok Member

      Joined:
      Sep 7, 2014
      Messages:
      126
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      18
      Did you try to launch it without YAR ?
       
    7. jimmy06

      jimmy06 Moderator Staff Member Moderator

      Joined:
      May 12, 2010
      Messages:
      824
      Likes Received:
      20
      Trophy Points:
      18
      Launching with Yar is a know issue and fixable.
       

    Share This Page