Demonbuddy for Season 16 released, updates.buddyauth.com !
  • Visit Rebornbuddy
  • Visit Demonbuddy

[Exp/Legs/Keys/Rift/...] BotCompilation

Discussion in 'Demonbuddy Profiles' started by BuddyMe, Jun 29, 2014.

  1. BuddyMe

    BuddyMe Community Developer

    Joined:
    Jun 13, 2014
    Messages:
    447
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    0
    update 0.6.4 rev 423

    View attachment BotCompilation 0.6.4 rev 423.zip
    View attachment Plugins only 0.6.4.zip

    EXCLU! [KeyBot] Without loss of time, a realy fast farm keys 12h Farm in Attached Thumbnails
    EXCLU! [UberBot] UberRuns

    0.6.4 rev 423 :
    • Update rev 423 RiftBot Rift Bot - Yet Another Rifting Profile!
    • Various adjustments and changes
    • NEW! [KeyBot] Without loss of time (fast).xml, really fast rush keys. 15keys/h in T5
    • KeyBot.cs, optimization without loss of time


    /!\ NEED HELP FOR SVN AND EZUPDATER :) /!\

    Future plan:
    • EZUpdater, SVN
    • Issues in Act 1 with entering the Butcher's chambers (Tks Milkshakes00)
     

    Attached Files:

  2. evilscoop

    evilscoop Community Developer

    Joined:
    Jun 10, 2014
    Messages:
    424
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    18
    correct me if im wrong, but ezupdater will need 2 entry's for this compilation, 1 for profiles and one for plugins
    I dont think you can do it all in one entry :(
     
  3. oge

    oge New Member

    Joined:
    Aug 19, 2012
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I got this error as well! can't seem to get it to work :(
    did a fresh install and everything!
     
  4. BuddyMe

    BuddyMe Community Developer

    Joined:
    Jun 13, 2014
    Messages:
    447
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    0
    True, I would have to combine all my plugins in one

    same profile, last version of Comp' ? Checks that you have not changed any file name
     
    Last edited: Jul 10, 2014
  5. Enthvor

    Enthvor New Member

    Joined:
    Mar 6, 2014
    Messages:
    70
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    It would be perfectly fine even with 2 entries. But how would you go about replacing the files then? You would need to update trinity & questtools on your svn with already replaced files, right?
     
  6. spaceitout

    spaceitout New Member

    Joined:
    Apr 28, 2014
    Messages:
    163
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    you will only need to create 1 svn account
    then you will only have to setup your 2 directory within it


    each directory will and/or can have its on url to use for Ezupdater
    *adding them in Ezupdater is nothing , just add the url lines , name & such , it's simple.
    ** but , be aware if may conflict with each other by use of Ezupdater , if it is replaceing files ...
    *** I prefer to just set the urls myself on each folder & update as I feel.



    PHP:
    BotComp-demonbuddy.googlecode.com/svn/trunk/
    *now that is just a sample url , within trunk is where you will create your directorys for everything as needed

    *only put your files in there , just like It is in the download pack

    PHP:

    BotComp
    -demonbuddy.googlecode.com/svn/trunk/Profiles/BotCompilation

    \Profiles\BotCompilation\data

    \Profiles\BotCompilation\

    BotComp-demonbuddy.googlecode.com/svn/trunk/Plugins

    \Plugins\KeyRun

    \Plugins\QuestTools\Helpers

    \Plugins\QuestTools\ProfileTags\

    \
    Plugins\QuestTools\ProfileTags\Complex

    \Plugins\Trinity\Combat

    - Im guessing you would set your account as the only one that can write/commit to the url ...
    - then just make it available for public downloads only , no ?


    maybe that will help you !
     
    Last edited: Jul 10, 2014
  7. SIL3N7

    SIL3N7 Active Member

    Joined:
    Jun 12, 2012
    Messages:
    1,119
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    38
    How does the farm rift keys when have no keys work. Where do i tell it to start X profile when it gathers set amount of keys. Where do i set the amount of keys to farm to.
     
  8. BuddyMe

    BuddyMe Community Developer

    Joined:
    Jun 13, 2014
    Messages:
    447
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    0
    And not a little, PM if I block somewhere. Tks :)

    data/Loader.xml, From line 27 :
    Code:
    <!-- [RiftBot] -->	
    <!-- [RiftBot] Common (Farm A4 or A1 Bounties when no rift keys) -->
    	<If condition="Zeta.Bot.Settings.GlobalSettings.Instance.LastProfile.Contains('[COLOR="#FF0000"][B]RBA[/B][/COLOR]')">
    		<HaveItem item="[B][COLOR="#FF8C00"]323722[/COLOR][/B]" min="[B][COLOR="#FF0000"]5[/COLOR][/B]">
    			<LogMessage output="[RiftBot] You can enter in nephalem rift" />
                            ...
    Example, data/[ActBot]/A4/Act4.xml, From line 326 :
    Code:
    <!-- Copy this lines if udpate profile -->
    	<If condition="Zeta.Bot.Settings.GlobalSettings.Instance.LastProfile.Contains('[COLOR="#FF0000"][B]RBA[/B][/COLOR]')"> 
    		<UseReset id="4444" />
    		<HaveItem item="[B][COLOR="#FF8C00"]323722[/COLOR][/B]" min="[COLOR="#FF0000"][B]25[/B][/COLOR]">
    			<LogMessage output="[RiftBot] You have more 25 Rift KeyStone! Loader" />
    			<LoadProfile file="../../Loader.xml" />	
    			<WaitTimer questId="1" stepId="1" waitTime="1000"/>
    		</HaveItem>
    		<LeaveGame reason="[RiftBot] Wait min 25 Rift KeyStone" stayInParty="False" />
    	</If>
    	<LoadProfile file="../../Loader.xml" />	
    	<WaitTimer questId="1" stepId="1" waitTime="1000"/>
    <!-- Copy this lines if udpate profile -->
    I just saw that I did not specify fragments
     
  9. BuddyMe

    BuddyMe Community Developer

    Joined:
    Jun 13, 2014
    Messages:
    447
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    0
    ISSUE
    RiftBot :
    Change it, in data/[RiftBot]rift.xml, from line 99 :
    Code:
    <LoadProfile file="Loader.xml" />
    by
    Code:
    <LoadProfile file="[COLOR="#FF0000"]../[/COLOR]Loader.xml" />
    sry
     
  10. BuddyMe

    BuddyMe Community Developer

    Joined:
    Jun 13, 2014
    Messages:
    447
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    0
    Well not really, if someone wants to be part of the project, I see no disadvantage ;)
     
  11. evilscoop

    evilscoop Community Developer

    Joined:
    Jun 10, 2014
    Messages:
    424
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    18
    Act 2 bounties are really messed up..

    the loader xml
    TrinityLoadProfile is deprecated, have to edit the loader and do a search/replace to LoadProfile

    quest id 346119 - kill the tomb keeper - fails to click the portal
    quest id 346069 - clear ancient cave - bot walks upto the portal then wanders off, fails to enter cave
    quest id 347638 - kill pazuzu - bot just sits there saying :- "Swiggity swooty, we're roaming for that booty..."
    Log for that one -
    06:49:40.914 INFO LogMessageTag Swiggity swooty, we're roaming for that booty...
    06:49:41.053 DEBUG BrainBehavior Exception during scheduling Pulse: System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
    at Zeta.Bot.ProfileOrderManager.(IEnumerable`1 )
    at Zeta.Bot.ProfileOrderManager.UpdateCurrentBehavior()
    at Zeta.Bot.ProfileManager.UpdateCurrentProfileBehavior()
    at Zeta.Bot.Logic.OrderBot.(Object , EventArgs )
    at Zeta.Bot.Logic.BrainBehavior.()

    There are loads more, and I need act 2 cache farm :/
    These issues exist in the base pack used, but you might want to take act 2 out of the random loader
     
    Last edited: Jul 12, 2014
  12. BuddyMe

    BuddyMe Community Developer

    Joined:
    Jun 13, 2014
    Messages:
    447
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    0

    I found no act 2 actually tested and afkable, the most used are the act1 and 4. Act2, Act3, and a little less 5 are somewhat neglected. If you're in meaning courage, made ​​complete reports as soon as you encounter a problem, I'll try to settle in extent possible ;)
     
  13. snakkes

    snakkes New Member

    Joined:
    Apr 5, 2014
    Messages:
    548
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    What key profile is the best?
     
  14. BuddyMe

    BuddyMe Community Developer

    Joined:
    Jun 13, 2014
    Messages:
    447
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    0
    It is only my opinion, but works well for me !
     
  15. BuddyMe

    BuddyMe Community Developer

    Joined:
    Jun 13, 2014
    Messages:
    447
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    0

    Need help
    This project is too large for me to handle alone,
    the idea motivates you and you have bases C #, or just in the creation of profile,
    contact me via PM or directly on this topic.
    With a small dedicated team, this compilation can be top :)
    Thanks in advance​
     
  16. dreapx

    dreapx New Member

    Joined:
    May 10, 2014
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Is this act1 rift bot 100%afkable?
     
  17. SIL3N7

    SIL3N7 Active Member

    Joined:
    Jun 12, 2012
    Messages:
    1,119
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    38
    you mean bountys? either way Its the same as the others because it is. the others.. This is a pack of all that there, Plus his tweeks.

    I been useing https://www.thebuddyforum.com/demon...dventure-mode-bounties-community-edition.html With

    Tenshin's Blacklist


    • https://www.thebuddyforum.com/demon...ommunity-edition-post1554349.html#post1554349

      Tenship has identified a list of problem quests, visit the above URL for instructions, or insert the code below into your Acts\A1Act1.xml file at the top after the ORDER tag. What this does is quit the game and restart if any of the bounties on the list are detected, so as to only complete a set of bounties that have a high likelihood to succeed.

      Code:
              <!-- Tenshins Bounty Blacklist -->        <If condition="HasQuest(345546) or HasQuest(349020) or HasQuest(345520) or HasQuest(345528) or HasQuest(344497) or HasQuest(344490) or HasQuest(344501) or HasQuest(344503) or HasQuest(344499) or HasQuest(361334) or HasQuest(344488) or HasQuest(344482) or HasQuest(347027) or HasQuest(345505) or HasQuest(365381) or HasQuest(365401) or HasQuest(347030) or HasQuest(375201) or HasQuest(369789)">
                  <LeaveGame quest="1" step="1" reason="Stranger in Need/Crumbling tower skip." stayInParty="False" />    
              </If>    


    And it search for a set of act 1 bounty s that has a high chance of success
     
  18. snakkes

    snakkes New Member

    Joined:
    Apr 5, 2014
    Messages:
    548
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    It stucks sometimes when you get the map in the silver spire when you have to go upwards.

    Bot only says moving closer to warden to pick up loot.

    Except that it works perfectly.

    This is the error message:

    [KeyRun] Moving to last known Keywarden Location to ensure item pickup...
     
    Last edited: Jul 13, 2014
  19. janusznazir

    janusznazir New Member

    Joined:
    Jun 28, 2014
    Messages:
    108
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    All the time:

     
  20. BuddyMe

    BuddyMe Community Developer

    Joined:
    Jun 13, 2014
    Messages:
    447
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    0
    Disable KeyRun plugin for this profile :) For the profile "without loss of time" you just need my simplified version of the plugin, keybot.cs

    Rift profile ?

    Act1 Farm.xml use that's list, with list just kill the butcher quest is not 100% afkable sometimes makes the bot go back ever. but it should fix it
     
    Last edited: Jul 13, 2014

Share This Page