• Visit Rebornbuddy
  • EZUpdater - The Plugin Updater

    Discussion in 'Plugins' started by xzjv, Apr 12, 2016.

    1. Risfato

      Risfato New Member

      Joined:
      Mar 6, 2014
      Messages:
      39
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Same here. The tap EZUpdater doesn't show :(
       
    2. winifix

      winifix Member

      Joined:
      Dec 25, 2011
      Messages:
      163
      Likes Received:
      11
      Trophy Points:
      18
      They have posted the fix already, but let me explain more, you most likely running DB from a desktop shotcut, however the "Start In" location of the shortcut is blank, so when DB starts it fails to find SharpSvn.dll and hence fails to compile EzUpdater hence it doesn't show.
      Right click the shotcut and make sure that the "Start In" path is pointing to you DB root folder.
       
    3. rustywolverine

      rustywolverine New Member

      Joined:
      Sep 18, 2015
      Messages:
      3
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      DB crashes after launch. With or without shortcut with 32 or 64 bit dll file and without YAR.
       
    4. tCLOCK

      tCLOCK Member

      Joined:
      May 1, 2016
      Messages:
      137
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      18
      Same EZUpdater tab a no show. Doesn't work
       
    5. Constantin

      Constantin Member

      Joined:
      Apr 1, 2013
      Messages:
      42
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      8
      same
       
    6. namesron

      namesron Member

      Joined:
      Jun 25, 2014
      Messages:
      83
      Likes Received:
      6
      Trophy Points:
      8
      Works like a champ, you guys aren't putting the "Bot" folder into the DemonBuddy root folder, simple as that.


      Don't forget the x86 file for Sharpsvn.dll into the root as well as the Demonbuddy.exe.config file.
       
    7. xxnuclearxx

      xxnuclearxx New Member

      Joined:
      Oct 28, 2010
      Messages:
      52
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
    8. Nociceptor

      Nociceptor Member

      Joined:
      Mar 6, 2012
      Messages:
      292
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      18
      it worked for me with the old SharpSvn.dll mentioned in the first post (SharpSVN.dll 1.8009.3299 (1.8.9) SharpSvn [x86]). Should I still try your new version 1.9.x? what is fixed there?
       
    9. Nociceptor

      Nociceptor Member

      Joined:
      Mar 6, 2012
      Messages:
      292
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      18
      I have problems while using YAR. DB starts up normally, it enters game, but then DB says that there is no Adventurer enabled. And then it restarts the game in an endless loop. How to fix this issue? Without YAR, EZUpdater works fine.
       
    10. version

      version New Member

      Joined:
      Feb 12, 2012
      Messages:
      166
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      When I launch DB, it always stats then the moment it starts trying to update, it just crashes. .dll is in the demonbuddy folder and everything else is in the right folders. Any ideas?
       
    11. FatheadBlah

      FatheadBlah New Member

      Joined:
      Jun 21, 2012
      Messages:
      12
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0

      This is the same for me. I made sure the folder named bot is in the DB root folder. I also downloaded that latest Sharp DLL and added that to the root folder as well. IT just crashes the moment it loads.
       
    12. 7man7

      7man7 New Member

      Joined:
      Jul 21, 2014
      Messages:
      21
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      worked for me thanks buddy, i used this SVN and Step4: Extract the file DemonbuddyConfig.Zip to your [folder with demonbuddy.exe],
       
    13. lulumalu91

      lulumalu91 Member

      Joined:
      Jan 18, 2016
      Messages:
      40
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      8
      Hello, Can you attach uber boss farm plugin to EZUpdater?
       
    14. FatheadBlah

      FatheadBlah New Member

      Joined:
      Jun 21, 2012
      Messages:
      12
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0

      Im not sure if step 4 was always there or not but this exactly. I was having tons of issues until I made a fresh install and did this.

      Thanks for the step update or if it was there for this guy bringing it to my terrible attention.
       
    15. xzjv

      xzjv Community Developer

      Joined:
      Mar 17, 2014
      Messages:
      1,243
      Likes Received:
      46
      Trophy Points:
      48
      I updated the steps :D it was a in a post a few down from the OP and i realized it wasn't visible enough and was required so my bad there.
       
    16. KePe90

      KePe90 New Member

      Joined:
      Feb 25, 2016
      Messages:
      14
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Update Starts and than instant Crash ... wtf`?
       
    17. gnosis

      gnosis New Member

      Joined:
      Feb 12, 2016
      Messages:
      147
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      it say the plugins are updated up it didnt do anything ......
       
    18. version

      version New Member

      Joined:
      Feb 12, 2012
      Messages:
      166
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      I finally got it to work and Loaded, but now when it updates, my trinity folder isnt there anymore. Adventurer / Arcanum gets updated but trinity disappears.
       
    19. Hoschy

      Hoschy Member

      Joined:
      Aug 28, 2015
      Messages:
      90
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
    20. trolloXD

      trolloXD New Member

      Joined:
      May 7, 2016
      Messages:
      66
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      i have same problem it shows always "ERROR!!!" not more...
       

    Share This Page