• Visit Honorbuddy
  • Visit Rebornbuddy
  • Visit Demonbuddy
  • Visit Exilebuddy
  • Visit Hearthbuddy
  • Visit Pokefarmer
  • Visit Buddystore

Fishing Bot?

Discussion in 'Honorbuddy Support' started by Groove1337, Jan 8, 2012.

  1. Groove1337

    Groove1337 New Member

    Joined:
    Jan 6, 2012
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    hey guys, I was wondering how I can use honorbuddy as a fishing bot? I want to level fishing from 1-max with the bot. Been poking around the forums but I haven't found what im looking for yet. Any help would be greatly appriciated :) thanks
     
  2. highvoltz

    highvoltz New Member Staff Member Buddy Core Dev

    Joined:
    Mar 22, 2010
    Messages:
    1,711
    Likes Received:
    134
    Trophy Points:
    0
    Professionbuddy has a 1-525 fishing profile included that fishes from the fountain in Dalaran. I recommend updating PB from the SVN if you want to try it. Also you can use my fishing bot AutoAngler2 for straight up fishing from one spot or from pools. links in my signature.
     
  3. Groove1337

    Groove1337 New Member

    Joined:
    Jan 6, 2012
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thanks, I just installed it - I tried the oggrimar profile but it didnt seem to do anything. How do I set it up to just fish from the pool im standing infront of? Thanks for the reply :)
     
  4. Unseenpanic

    Unseenpanic New Member

    Joined:
    Dec 17, 2011
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hello

    I have been using autoangler well trying to use autoangler to just stationary fish. do i need a blank profile to do that? or is there specific profiles for different areas?
     
  5. Groove1337

    Groove1337 New Member

    Joined:
    Jan 6, 2012
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Im not sure, ideally i'd like to just find myself a pool, press a button and for it to fish but I can't find how to do that yet. I read that you have to have poolfishing set to true, it is. That's as far as i've got. In the tutorial in the thread it said have professions buddy PLUGIN installed - I thought it was a bot, not sure where to get the plugin from. Hopefully someone can enlighten us.
     
  6. 1101011

    1101011 New Member

    Joined:
    Dec 4, 2011
    Messages:
    731
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    You have to download AutoAngler from thes board, put the files in the "Bot" Folder of Honorbuddy (NOT "plugins"). Finished.

    If I understand your question correctly, you are just confusied because here are so many possibilities how you could do it ;-)
     
  7. MastaRage

    MastaRage New Member

    Joined:
    Dec 27, 2011
    Messages:
    161
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    No you do not need a profile for stationary fishing, just select AutoAngler from the dropdown menu. Then, select Bot Config and a GUI will pop up. Now click on to the right of "Poolfishing" and change it to FALSE. Now start the HB near any fishable water and it will just stand there and fish.
     
  8. Unseenpanic

    Unseenpanic New Member

    Joined:
    Dec 17, 2011
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thanks a ton seems to be the step i was missing, Thanks for the reply
     
  9. Groove1337

    Groove1337 New Member

    Joined:
    Jan 6, 2012
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ah nice, me too! For some reason it keeps mounting and unmounted every now and again or between fishing casts, don't suppose anyone knows a way to stop that?
     
  10. Tony

    Tony Moderator Staff Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    122,606
    Likes Received:
    202
    Trophy Points:
    63

Share This Page