• Visit Rebornbuddy
  • FPS drop with bot started

    Discussion in 'Rebornbuddy Support' started by DareDevi16, Dec 16, 2021.

    1. DareDevi16

      DareDevi16 New Member

      Joined:
      May 25, 2014
      Messages:
      15
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Hi there, returning member here after a few years.

      I noticed that while standing in place and using the nvidia FPS counter to see the difference, I have about 140 FPS with my decent enough PC, and it quickly drops below 60 if I turn on RB. I've tried different settings, even tried lowering priority on lasso for RB so it doesn't hog as much. Problem with it being a part of my combat routine, it gets pretty laggy and not very enjoyable in a raid. Is there something I can do to decrease usage?

      Important points:

      Lots of memory, RB only uses a little less than 1GB.
      Both on an NVME SSD.
      i7 8700k 5GHz
      GTX 1080

      What's being utilized? Combat assist

      Thanks.

      EDIT: Worth noting it's not when I turn on RB the application, only when I hit "start", and goes back to 140+ when it's off.
       
    2. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      4,891
      Likes Received:
      309
      Trophy Points:
      83
      Is this a custom routine? If it is make sure your not using thread.sleep anywhere otherwise post it here and i can try taking a quick look. I'm not sure what lasso is but you do not want to mess with the priority of rb.
       
    3. DareDevi16

      DareDevi16 New Member

      Joined:
      May 25, 2014
      Messages:
      15
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Hi there, thanks for the reply.

      The routine is Magitek, not sure how to check for thread.sleep honestly :(

      Lasso is sort of like task manager but you can set it to lower the priority and what not, but either way after I noticed it made no difference I put it back to normal with no adjustments.

      I was doing a dungeon earlier and noticed that other than a decreased FPS, there are times it freezes for a second and comes back (unfortunately I got caught in an AOE once for that reason) every few minutes or so. I uploaded the last log (was doing other stuff most of the time I guess the most relevant is near the end). Looking it over I am not sure of the cause of the freezes, unless it really is because of the routine?

      Thanks!
       

      Attached Files:

    4. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      4,891
      Likes Received:
      309
      Trophy Points:
      83
      Code:
      [14:22:41.624 N] [Magitek] Cast: Gauss Round
      [14:22:41.653 N] [Magitek] Time Casting: 29 - Expected: 0
      
      Maybe something with this? Sounds like magitek is doing some strange stuff.
       
    5. DareDevi16

      DareDevi16 New Member

      Joined:
      May 25, 2014
      Messages:
      15
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Thanks for the support, I'll check it out in the morning with kupo and see if it works better. Thank you :)
       
    6. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      4,891
      Likes Received:
      309
      Trophy Points:
      83
      It wont. Kupo is out of date and im slowly bringing each routine up to date but they won't be good enough to raid with.
       

    Share This Page