• Visit Rebornbuddy
  • Fpsware Rogue

    Discussion in 'Archives' started by fpsware, Jan 15, 2011.

    1. fpsware

      fpsware Community Developer

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      5,289
      Likes Received:
      133
      Trophy Points:
      63
      This is HB not the CC. The CC is only responsible for pulling and combat. Anything outside of that is controlled by HB.
       
    2. rollingstone

      rollingstone New Member

      Joined:
      Apr 26, 2010
      Messages:
      151
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      fair enough, just wanted to say i really like the CC, great job mate!
       
    3. fpsware

      fpsware Community Developer

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      5,289
      Likes Received:
      133
      Trophy Points:
      63
      Thanks for the feedback. Positive feedback is always a nice change :)
       
    4. Pattalutt

      Pattalutt New Member

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      2
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Damn, is it possible to change the interact range on certain mobs?
       
    5. fpsware

      fpsware Community Developer

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      5,289
      Likes Received:
      133
      Trophy Points:
      63
      No. The target's interact range is a WoW thing.
       
    6. jarheaded

      jarheaded New Member

      Joined:
      Feb 22, 2010
      Messages:
      200
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      love the cc went 2 whole levels in 12 hours nothing but mesh problems stupid mount hyjal
       
    7. Lindariel

      Lindariel Member

      Joined:
      May 31, 2010
      Messages:
      46
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      First off, awesome CC! Im running it on my level 85 assasination rogue. I only have one question, is there a possibility to ask it to use envenom rather then eviscerate if you are in assasination specc or perhaps a setting in the gui that makes you use it?

      Thats pretty much the only thing Ive noticed so far :) Thanks for this awesome cc!

      Edit: Found one more small issue, if your poisons run out while flying, the bot will dismount to apply new poisons. Would you be able to add something like a isFlying check?
       
      Last edited: Jan 29, 2011
    8. upc523

      upc523 New Member

      Joined:
      Jan 20, 2011
      Messages:
      49
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      0
      Top class CC fpsware! Well done on this. I was using shadowstrike before this, and while I did enjoy that CC, yours is cleaner and seems to run more efficiently than the other. My only thought for improvement is likewise with Lindariel, the ability to use envemon would be nice but definitely not a big deal at all. Kudos man.
       
    9. tjwow2011

      tjwow2011 Member

      Joined:
      Jan 25, 2011
      Messages:
      222
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      Got an error message when first started everything up, then about an hour later while I was asleep, the bot "hung" didn't actually stop cause when I got up to check on it looked like it was still running just not doing anything, stop button still said stop not start.

      I figured I'd post the log file here due to the error message from the startup, not sure if this is where the log goes or not, but hoping you can help me and point in right direction.

      :)
       
    10. fpsware

      fpsware Community Developer

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      5,289
      Likes Received:
      133
      Trophy Points:
      63
      This is not the CC issue.
       
    11. fpsware

      fpsware Community Developer

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      5,289
      Likes Received:
      133
      Trophy Points:
      63

      I have fixed the bug where it tries to apply poisons while flying. And I have added support for finishing moves by user selection; e.g. you can select what spell you want to use as a finishing move.
       
    12. Gigglebyte

      Gigglebyte New Member

      Joined:
      Jan 24, 2011
      Messages:
      169
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      I get this error when I try to click on CC configuration. But when I start the bot it works fine, I just can't go to settings.

      Not sure if it's CC's fault or mine.

      It's at the bottom (The one with (1) in it. It has the errors in it then I hit stop bot)
      And here's a full log incase you need it. (Full. This has it running for 5 or so minutes)
       

      Attached Files:

      Last edited: Jan 31, 2011
    13. tjwow2011

      tjwow2011 Member

      Joined:
      Jan 25, 2011
      Messages:
      222
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      Ok great if it's not a CC issue, but I have no idea what the issue is, since you are a programmer and know alot more about this stuff than I do, and know how to understand what those logs mean, I was hoping that you could forward it to the right people whom the issue belongs to so it can be addressed, I know it's a bug, just don't know what kind or where it goes.
       
    14. djmazi13

      djmazi13 New Member

      Joined:
      Mar 3, 2010
      Messages:
      2
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Looks really great :) i tried it for some hours but Default CC is still better for my rogue (lvl 82).
       
    15. zeldrak

      zeldrak Well-Known Member

      Joined:
      Oct 25, 2010
      Messages:
      3,521
      Likes Received:
      25
      Trophy Points:
      48
      Has this version where you've fixed the poison and finishers been uploaded yet fpsware? Just asking because the first post shows it was last edited on 1/22/2011. I just figured that the date would change when you upload a new build.
       
    16. fpsware

      fpsware Community Developer

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      5,289
      Likes Received:
      133
      Trophy Points:
      63
      The latest development build has not been uploaded yet. I'm continuing to make a few changes and tweaks that I was never happy with in the 1st release. The new build should be up by the end of the week.
       
    17. tjwow2011

      tjwow2011 Member

      Joined:
      Jan 25, 2011
      Messages:
      222
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      I've got the CC set to use stealth and ambush to start combat, but all it does is run up and face pull the mobs, never goes into stealth, never ambushes. Also when fighting more than one mob it does not switch to the next mob right after the first one dies, it waits about 10 seconds before attacking the next mob all the while the mob is beating on the char.

      Log file attached
       
    18. fpsware

      fpsware Community Developer

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      5,289
      Likes Received:
      133
      Trophy Points:
      63
      If you are lower than level 12 it will not use stealth.
      Add management is working fine, remove all plug-ins and in-game add-ons.
       
    19. xseekx

      xseekx Member

      Joined:
      Apr 27, 2010
      Messages:
      104
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      18
      When I start up the bot, everything loads fine. Then when I go to CC Config, a window pops up talking about unhandled thread exceptions or something to that degree. Upon closing the window, and trying to click CC Config again, it will just keep popping up. Any ideas?
       
    20. fpsware

      fpsware Community Developer

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      5,289
      Likes Received:
      133
      Trophy Points:
      63
      Read the dozen or so previous posts that answer this.
       

    Share This Page