• Visit Rebornbuddy
  • FPSWare's Raf Bot with Fix

    Discussion in 'Botbases' started by RobertPaulson, Apr 30, 2014.

    1. ryftobuddy

      ryftobuddy Banned

      Joined:
      Aug 19, 2011
      Messages:
      2,291
      Likes Received:
      34
      Trophy Points:
      0
      If someone did decide to go that route, they really need to get permission from FPSware to take over the project

      I know I would pay for this if I saw it for sale. It was by far the best botbase for RAF leveling, but I wouldn't purchase it from someone knowing that they stole FPSware's code and didn't give him credit, as well as getting his permission, to use the coding.
       
    2. Backwards

      Backwards New Member

      Joined:
      Sep 24, 2012
      Messages:
      77
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      I'm pretty sure someone was given permission from FPSware to keep this and FarmerJoe alive. I'd be happy to do it but I can't get hold of him.
       
    3. Madcatz

      Madcatz Member

      Joined:
      May 17, 2011
      Messages:
      752
      Likes Received:
      5
      Trophy Points:
      18
      Anyone Going to latch on to this Awsome bot an update it.im sure Fpsware will or allrdy has given permission or just update an give proper rep credit to him.
       
    4. Akurias

      Akurias New Member

      Joined:
      Jul 31, 2012
      Messages:
      147
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Never been into RAF and long time break with HB before so just out of curiousity - what was his RAF Bot about and what made it so good/special?
       
    5. Madcatz

      Madcatz Member

      Joined:
      May 17, 2011
      Messages:
      752
      Likes Received:
      5
      Trophy Points:
      18
      this bot wasnt just a RAF bot for myself i ran 2 accounts my alt an main an i used this botbase to play main an have alt follow an dps with me doing SoO an timeless island rare farming an such also questing grinding an alot of other things yeah Hb has party bot but thats Crap compaired to this botbase alot more settings for surten things u wana do as said above.also almost works outa the box minus a few simple setting ajustments could even run alot more alt accounts with it not just 1-2 as i do also hb has dungbuddy but myself was never really a Dung typer player just get to max lvl gear abit then hit the raids hope this helps.
       
      Last edited: Nov 6, 2014
    6. Stormchasing

      Stormchasing Community Developer

      Joined:
      Jan 15, 2011
      Messages:
      4,029
      Likes Received:
      47
      Trophy Points:
      0
      Not true !
      It was Only Farmer Joe
       
    7. highend

      highend Member

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      422
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      18
      Can anyone fix it so we can quest with it when WoD hits next week?
       
    8. ValkStorm

      ValkStorm New Member

      Joined:
      Oct 14, 2012
      Messages:
      39
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      How do you use this?
       
    9. highend

      highend Member

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      422
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      18
      It isn't usable atm... If anyone of you wants to level 2 (and only 2) accounts at the same time, is there any alternative?
       
    10. Madcatz

      Madcatz Member

      Joined:
      May 17, 2011
      Messages:
      752
      Likes Received:
      5
      Trophy Points:
      18
      Still waiting on anyone willing to do a Api fix an Hb ver fix so we can use this bot
       
    11. highend

      highend Member

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      422
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      18
      Can anyone fix it please?
       
    12. Madcatz

      Madcatz Member

      Joined:
      May 17, 2011
      Messages:
      752
      Likes Received:
      5
      Trophy Points:
      18
      Still waiting also i see would love for it to get a simple Fix for new Hb an Api changes for 6.0+ patch anyone.
       
    13. Madcatz

      Madcatz Member

      Joined:
      May 17, 2011
      Messages:
      752
      Likes Received:
      5
      Trophy Points:
      18
      WOD is out an this great Bot would be Awsome to get Updated for the new Hb an WoD come on Coders update for the Public.no need to do anything else but get it to work with new Hb ver an WOD
       
    14. Stormchasing

      Stormchasing Community Developer

      Joined:
      Jan 15, 2011
      Messages:
      4,029
      Likes Received:
      47
      Trophy Points:
      0
      That's what Ur thinking ;) i thought so for a Different Piece of code and i'm still writing on it since 2
      Months ;)
       
    15. Cydex

      Cydex New Member

      Joined:
      Oct 7, 2014
      Messages:
      24
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Yeah, i doubt its as easy as to change a couple of lines and "off you go". Things have changed a LOT regarding general coding with WoW 6.0 i guess..

      That said, i would just LOVE to get a good RAF bot up and running. As of now, its no really viable alternative to the built in group buddy :(
       
    16. Madcatz

      Madcatz Member

      Joined:
      May 17, 2011
      Messages:
      752
      Likes Received:
      5
      Trophy Points:
      18
      i used the bot just the day before patch 6.0 an that hasnt been 2 months
       
    17. Backwards

      Backwards New Member

      Joined:
      Sep 24, 2012
      Messages:
      77
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      I started to look at this a few weeks ago and got some way with it. I've put it on the back burner now while I get my toons leveled currently but I will be returning to this at some point.

      Just to give you an idea, the API changes required for this botbase is in almost every single file. Some of it needs to be completely rewritten as the certain calls it is doing are no longer possible.
       
    18. Madcatz

      Madcatz Member

      Joined:
      May 17, 2011
      Messages:
      752
      Likes Received:
      5
      Trophy Points:
      18
      Sounds god hope u get it to work an u post the fix wold be great.
       
    19. Stormchasing

      Stormchasing Community Developer

      Joined:
      Jan 15, 2011
      Messages:
      4,029
      Likes Received:
      47
      Trophy Points:
      0
      I started today to get errors cleaned out but i have to say ... this is far more complicated to do it for free ... sorry maybe someone else wants to put his time into this

      i know i already fixed most of these issues in farmer joe, but that was related to a complete rewrite of the library FPSWare used.
      And i'm not interested in doing the same for this botbase so far
       
    20. DrDoctor

      DrDoctor New Member

      Joined:
      Dec 15, 2011
      Messages:
      510
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      0
      teach me and i will do the job! ;)
       

    Share This Page