• Visit Rebornbuddy
  • Funky Bot

    Discussion in 'Combat Routines' started by herbfunk, Oct 27, 2013.

    1. herbfunk

      herbfunk Community Developer

      Joined:
      Oct 30, 2012
      Messages:
      238
      Likes Received:
      7
      Trophy Points:
      18
      Oh boy, so many distraught users!

      Sorry I've been busy.. but the fix was a simple one.
      I uploaded v1.1.5.2 which also has some changes to the backpack class.. changes can be found here
       
    2. Inceneratio

      Inceneratio New Member

      Joined:
      Nov 30, 2014
      Messages:
      26
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      3
      Awesome ! ... just needed a little push i guess xD..

      Thanks for the quick answer tho xD and update. My last post wasnt because i was mad or anything xD just a joke to the side xD
      Hope you have a fine day sir :)
       
    3. chrisbk88

      chrisbk88 New Member

      Joined:
      Nov 24, 2014
      Messages:
      49
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      [​IMG]

      ?
       
      Last edited: Dec 12, 2014
    4. herbfunk

      herbfunk Community Developer

      Joined:
      Oct 30, 2012
      Messages:
      238
      Likes Received:
      7
      Trophy Points:
      18
      Post the log else I cannot help :p
       
    5. Aazaroth

      Aazaroth New Member

      Joined:
      May 3, 2014
      Messages:
      407
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      0
      wheres the profile in this thread?:O
       
    6. bex335

      bex335 New Member

      Joined:
      May 6, 2014
      Messages:
      24
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      the fbase extensions plugin does not load.....
       
    7. Trulala1985

      Trulala1985 New Member

      Joined:
      Jul 28, 2013
      Messages:
      30
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      its outdated and not works.
       
    8. Radster

      Radster New Member

      Joined:
      Sep 9, 2014
      Messages:
      6
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      I guess that having an actual life is not an option. Thanks for the fix and the work...
       
    9. Swatti

      Swatti Member

      Joined:
      Apr 18, 2014
      Messages:
      190
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      18
      QUESTION: does this work WITHOUT questtools-whatevah?

      I have LOTS of issues with DB atm and im trying to ficure out what part is causing my bot to do things it shouldnt
       
    10. novablaze

      novablaze New Member

      Joined:
      Jan 14, 2015
      Messages:
      3
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      I have this same problem is there a fix for this yet?
       
    11. contrafact

      contrafact New Member

      Joined:
      Jun 20, 2014
      Messages:
      33
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      ORLY? Such strange behaviour. Does not seem to adequately adult human.
      No offence but funkybot isn't supported enough so i'll just use another one and recommend this to others. Making profile / plugin and providing not enought support just doesn't make any sence. Yeah, we do know that you have personal life and businesses but writing a short message in the thread will take 1-2 min. So, i see no justification.
      Anyway thanks fot the month that i used this stuff.
       
      Last edited: Jan 21, 2015
    12. Arotished

      Arotished New Member

      Joined:
      Jul 27, 2014
      Messages:
      1,063
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      0
      This is outdated as mention, wait for an update or use Trinity (which works perfectly if you dont fuck it up yourself)
       
    13. taskmanager

      taskmanager New Member

      Joined:
      Mar 18, 2014
      Messages:
      400
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      Today 01/20/2015 and the combat routine works. Did you try it yourself? Although, the combat itself doesnt match what I want for monk swk bell.

      Oh gambling works with this.
       
      Last edited: Jan 21, 2015
    14. Arotished

      Arotished New Member

      Joined:
      Jul 27, 2014
      Messages:
      1,063
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      0
      Wait, are you telling that Funky Bot was updated yesterday or are you asking if Trinity works?
       
    15. taskmanager

      taskmanager New Member

      Joined:
      Mar 18, 2014
      Messages:
      400
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      Herb, how do I make the bot drop bells more often on 1 enemy?

      I have tried tinkering with cluster and grouping, but no luck.
       
    16. taskmanager

      taskmanager New Member

      Joined:
      Mar 18, 2014
      Messages:
      400
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      switching heros to spend blood shard is awesome.

      d3 patch 2.1.2
       
    17. Kevin Spacey

      Kevin Spacey Community Developer

      Joined:
      Aug 31, 2013
      Messages:
      2,830
      Likes Received:
      11
      Trophy Points:
      38
      hey guys how its going? updated for last patch?
       
    18. rngsus

      rngsus Member

      Joined:
      May 9, 2014
      Messages:
      41
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      8
      In order to farm GR efficiently as a fb wizard I have to kite. So some of the setting such as fleeing is on and teleport to flee is off. The bot perform what I wanted but there is error messages keep popping up:-

      Exception during bot tick.System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
      at fBaseXtensions.Game.Hero.Class.Wizard.GenerateNewZigZagPath() in e:\Funky Bot\Plugins\fBaseXtensions\Game\Hero\Class\Wizard.cs:line 62
      at fBaseXtensions.Game.Hero.Skills.Skill.SetupAbilityForUse(Skill& ability, CacheObject obj, Boolean Destructible) in e:\Funky Bot\Plugins\fBaseXtensions\Game\Hero\Skills\Skill.cs:line 699
      at fBaseXtensions.Game.Hero.Class.PlayerClass.AbilitySelector(ConditionCriteraTypes criteria, Boolean IgnoreOutOfRange, CacheUnit unit) in e:\Funky Bot\Plugins\fBaseXtensions\Game\Hero\Class\PlayerClass.cs:line 263
      at fBaseXtensions.Game.Hero.Class.PlayerClass.AbilitySelector(CacheUnit obj, Boolean IgnoreOutOfRange) in e:\Funky Bot\Plugins\fBaseXtensions\Game\Hero\Class\PlayerClass.cs:line 232
      at fBaseXtensions.Targeting.Behaviors.TBUpdateTarget.WeightEvaluationObjList(CacheObject& CurrentTarget) in e:\Funky Bot\Plugins\fBaseXtensions\Targeting\Behaviors\TBUpdateTarget.cs:line 114
      at fBaseXtensions.Targeting.Behaviors.TBUpdateTarget.<Initialize>b__0(CacheObject& obj) in e:\Funky Bot\Plugins\fBaseXtensions\Targeting\Behaviors\TBUpdateTarget.cs:line 38
      at fBaseXtensions.Targeting.TargetingCache.RefreshTargetBehaviors() in e:\Funky Bot\Plugins\fBaseXtensions\Targeting\TargetingCache.cs:line 258
      at fBaseXtensions.Targeting.TargetingCache.Refresh() in e:\Funky Bot\Plugins\fBaseXtensions\Targeting\TargetingCache.cs:line 148
      at fBaseXtensions.Targeting.TargetingClass.Refresh() in e:\Funky Bot\Plugins\fBaseXtensions\Targeting\TargetingHandler.cs:line 309
      at fBaseXtensions.Targeting.TargetingClass.HandleThis() in e:\Funky Bot\Plugins\fBaseXtensions\Targeting\TargetingHandler.cs:line 37
      at fBaseXtensions.Behaviors.CombatHandler.HandleTarget(Object ret) in e:\Funky Bot\Plugins\fBaseXtensions\Behaviors\CombatOverlord.cs:line 102
      at Zeta.TreeSharp.Action.RunAction(Object context)
      at Zeta.TreeSharp.Action..()
      at Zeta.TreeSharp.Composite.Tick(Object context)
      at Zeta.TreeSharp.Sequence..()
      at Zeta.TreeSharp.Composite.Tick(Object context)
      at Zeta.TreeSharp.Decorator..()
      at Zeta.TreeSharp.Composite.Tick(Object context)
      at Zeta.TreeSharp.PrioritySelector..()
      at Zeta.TreeSharp.Composite.Tick(Object context)
      at Zeta.Common.HookExecutor.Run(Object context)
      at Zeta.TreeSharp.Action.RunAction(Object context)
      at Zeta.TreeSharp.Action..()
      at Zeta.TreeSharp.Composite.Tick(Object context)
      at Zeta.TreeSharp.PrioritySelector..()
      at Zeta.TreeSharp.Composite.Tick(Object context)
      at Zeta.Bot.BotMain.()

      How do I fix it ?

      Nvm that.. How do I set teleport even when not in combat ? And when RG spawn (only in Greater) it always loiter around 30 sec or so before starting to attack it
       
      Last edited: Feb 21, 2015
    19. dummmy

      dummmy New Member

      Joined:
      Aug 29, 2014
      Messages:
      29
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      same here

      \TBUpdateTarget.cs:línea 38
      en fBaseXtensions.Targeting.TargetingCache.RefreshTargetBehaviors() en c:\Users\p\Documents\Demonbuddy\Plugins\fBaseXtensions\Targeting\TargetingCache.cs:línea 258
      en fBaseXtensions.Targeting.TargetingCache.Refresh() en c:\Users\p\Documents\Demonbuddy\Plugins\fBaseXtensions\Targeting\TargetingCache.cs:línea 148
      en fBaseXtensions.Behaviors.CombatHandler.GlobalOverlord(Object ret) en c:\Users\p\Documents\Demonbuddy\Plugins\fBaseXtensions\Behaviors\CombatOverlord.cs:línea 32
      en Zeta.TreeSharp.Decorator.CanRun(Object context)
      en Zeta.TreeSharp.Decorator..()
      en Zeta.TreeSharp.Composite.Tick(Object context)
      en Zeta.TreeSharp.PrioritySelector..()
      en Zeta.TreeSharp.Composite.Tick(Object context)
      en Zeta.Common.HookExecutor.Run(Object context)
      en Zeta.TreeSharp.Action.RunAction(Object context)
      en Zeta.TreeSharp.Action..()
      en Zeta.TreeSharp.Composite.Tick(Object context)
      en Zeta.TreeSharp.PrioritySelector..()
      en Zeta.TreeSharp.Composite.Tick(Object context)
      en Zeta.Bot.BotMain.()
       
      Last edited: Mar 19, 2015
    20. almago

      almago Member

      Joined:
      Jun 26, 2012
      Messages:
      35
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      is this being update ?
       

    Share This Page