• Visit Rebornbuddy
  • Funky Bot

    Discussion in 'Combat Routines' started by herbfunk, Oct 27, 2013.

    1. austin909

      austin909 Member

      Joined:
      Apr 19, 2014
      Messages:
      253
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      18
      Please explain in more detail?Thanks!
      I try to use funky bot for switching heros to spend blood shard,but compile error.....
       
    2. jimmyf

      jimmyf Member

      Joined:
      Feb 20, 2012
      Messages:
      88
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      Ребята подскажите как этого бота запустить? :) в папку плагин кинул но он не появился :(
       
    3. Trulala1985

      Trulala1985 New Member

      Joined:
      Jul 28, 2013
      Messages:
      30
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      этот плугин уже давно ме обнпвляют... Last edited by herbfunk; 13.12.2014 at 02:30.
      13.12.14 последний раз первый пост редактировали.
      бери Trinity + Questool.
       
    4. jimmyf

      jimmyf Member

      Joined:
      Feb 20, 2012
      Messages:
      88
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      а кто знает как запустить бота чтоб им самим мне бегать а кнопки чтоб бот сам нажимал дамажущие? :)
       
    5. Trulala1985

      Trulala1985 New Member

      Joined:
      Jul 28, 2013
      Messages:
      30
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      скайп: mordok1985 , я зняю
       
    6. herbfunk

      herbfunk Community Developer

      Joined:
      Oct 30, 2012
      Messages:
      238
      Likes Received:
      7
      Trophy Points:
      18
      Uploaded v1.1.6.2

      Fixed compile errors caused by changes in db API.
      Added some new values to external cache.

      This is not a full update for the newest D3 patch and future updates will concur as info is gathered. The patch added new items, units, gizmos as well as changes to some of the skills so funky is not optimized for 2.2 yet but its running fine as I tested to level up a new toon over the last week.

      Also sorry for the lack of updates, I switched over to WoW for a bit and created a bot base for fun. However I got hit with a ban and don't care to continue with WoW anymore, so I'll play some d3 for a bit and update the bot now!
       
    7. winter07

      winter07 New Member

      Joined:
      Mar 17, 2015
      Messages:
      14
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Thank you for updating. Your plugin is good, if you add the item list like trinity will be perfect!
       
    8. jimmyf

      jimmyf Member

      Joined:
      Feb 20, 2012
      Messages:
      88
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      сегодня напишу :)
       
    9. jimmyf

      jimmyf Member

      Joined:
      Feb 20, 2012
      Messages:
      88
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      чёт у меня скайп не пашет, а так в личку что ли никак? :) или только за финансы сказать сможешь или как?
       
    10. Muvo

      Muvo Member

      Joined:
      Oct 19, 2012
      Messages:
      31
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      8
      Hey Herb,

      I am getting this error when going into "General - bnet control" and pressing start setup:

      ************** Exception Text **************
      System.Exception: Only part of a ReadProcessMemory or WriteProcessMemory request was completed, at addr: 0000000C, Size: 16
      at GreyMagic.ExternalProcessMemory.ReadByteBuffer(IntPtr addr, Void* buffer, Int32 count)
      at GreyMagic.MemoryBase.Read[T](IntPtr addr)
      at Zeta.Game.Internals.Service.BnetGameAccount.**‏*‏‫‏****‪‪‎‪‎**‫‪*‫‫**(Int32 )
      at Zeta.Game.Internals.Service.BnetGameAccount.SwitchHero(Int32 index)
      at fBaseXtensions.Settings.SettingsForm.btn_CharacterControl_Setup_Click(Object sender, EventArgs e) in c:\Users\Emil\Desktop\db alt switch\Plugins\fBaseXtensions\Settings\SettingsForm.cs:line 1787
      at System.Windows.Forms.Control.OnClick(EventArgs e)
      at System.Windows.Forms.Button.OnClick(EventArgs e)
      at System.Windows.Forms.Button.OnMouseUp(MouseEventArgs mevent)
      at System.Windows.Forms.Control.WmMouseUp(Message& m, MouseButtons button, Int32 clicks)
      at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)
      at System.Windows.Forms.ButtonBase.WndProc(Message& m)
      at System.Windows.Forms.Button.WndProc(Message& m)
      at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.OnMessage(Message& m)
      at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.WndProc(Message& m)
      at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)
       
    11. Orlok

      Orlok Member

      Joined:
      Mar 3, 2013
      Messages:
      184
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      18
      Is this still working properly?
       

    Share This Page