• Visit Rebornbuddy
  • Fur Farming and Blood

    Discussion in 'Warlords of Draenor - 600-700' started by shaggy187, Jan 11, 2015.

    1. shaggy187

      shaggy187 New Member

      Joined:
      Dec 5, 2011
      Messages:
      22
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      This is for testing to get the Fur from the wolfs for your Barn.

      You will need to use AutoBarnTraper

      All you need to do it load that plugin, and then load my profile into Grindbot and fly to Rilzit's Holdfast in Nagrand then run the bot.

      there are no vendors or mailboxes as of yet this is still in the works.

      Let me know how it does for yall.

      I did not make AutoBarnTraper all credit for that plugin goes to AriDEV

      View attachment AutoBarnTraper update.zip

      View attachment shaggyfur.xml
       
      Last edited: Jan 13, 2015
    2. StealeR

      StealeR New Member

      Joined:
      Dec 9, 2012
      Messages:
      4
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Cant load it, error with tags in "RandomizeHotspots" :(
       
    3. Osqui

      Osqui Community Developer

      Joined:
      Dec 28, 2011
      Messages:
      86
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Missing the "a" in the first <RandomizeHotspots>

      Also missing at the end </Hotspots> need to add in </GrindArea>
       
      Last edited: Jan 13, 2015
    4. shaggy187

      shaggy187 New Member

      Joined:
      Dec 5, 2011
      Messages:
      22
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      Okay thanks I was super tired when I made it I will get it fixed today. Thanks again for testing.
       
    5. shaggy187

      shaggy187 New Member

      Joined:
      Dec 5, 2011
      Messages:
      22
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      I updated the Profile is should be working now, If not let me know and I will take a look at it again.

      Thanks again for testing.
       
    6. shaggy187

      shaggy187 New Member

      Joined:
      Dec 5, 2011
      Messages:
      22
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      Make Sure you update the plugin as well I have updated both. If still not working let me know.
       
    7. DrBr

      DrBr Member

      Joined:
      Oct 2, 2014
      Messages:
      34
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      I updated both but still not working. Spamming "moving to hotspot X" and dont move.

      Edit:

      I changed to singular cc and working fine now.
       
      Last edited: Jan 15, 2015
    8. shaggy187

      shaggy187 New Member

      Joined:
      Dec 5, 2011
      Messages:
      22
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      Okay I was going to ask if you where using any other CC. Let me know how this works for you I have not had time to test it my self.
       
    9. sinx

      sinx Member

      Joined:
      Feb 17, 2013
      Messages:
      31
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      how many furs an hour u get shaggy?
       
    10. shaggy187

      shaggy187 New Member

      Joined:
      Dec 5, 2011
      Messages:
      22
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      It should trap the elite wolfs, but if it does kill the little ones you could get fur. When your put the work order in at your barn after trading the elite wolfs I can't tell you how munch fur I know it's a lot and your can get the Savage bloods that are used for crafting and you can tell them to.
       
    11. Benninger

      Benninger Member

      Joined:
      Apr 22, 2010
      Messages:
      458
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      Hm, my iLvl 635 Rogue pulls 100 elite mobs and keeps dying. What am I doing wrong?
      Can the plugin be configured? The config button is grayed out.
       
    12. Volleybalk

      Volleybalk New Member

      Joined:
      Jan 14, 2015
      Messages:
      89
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      0
      You will have issues as a Rogue, It is very class specific to trap elites.
       
    13. Sneakz

      Sneakz New Member

      Joined:
      Nov 14, 2014
      Messages:
      9
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      works perfect up to 80 traps 0 deaths

      loaded profile in grindbot and plugin

      668 blood dk
       
    14. Lazer13

      Lazer13 New Member

      Joined:
      Oct 30, 2011
      Messages:
      11
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      I would have helped me a ton, if you had written in first post, that Autobarntrapper needed to be put in profiles. :)
       
    15. Parazited

      Parazited New Member

      Joined:
      Mar 11, 2012
      Messages:
      3
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0

      If its class specifick please add the classes shaggy?
      Also what ilvl ur doing this in please?
      Been trying on several chars by now and have had no luck what so ever using this
       
    16. madmanbotters

      madmanbotters New Member

      Joined:
      Jan 27, 2015
      Messages:
      1
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Hey, i tried with a hunter and it runs the hotpots and kills the elites no problem but it doesn't use the trap. Can you make it work for a hunter please :)
       
    17. flapster

      flapster New Member

      Joined:
      Jun 15, 2014
      Messages:
      27
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      same problem, ele shaman keeps dying. Can you explain where the files should be,,,,i have default profiles but no profile folder..?? and where does the barn ting go, you don't explain?
       
    18. onepointfive

      onepointfive New Member

      Joined:
      Oct 17, 2013
      Messages:
      17
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      it DOES work for hunter (and warri / dk / pala... every class that is able to solo the lvl 100 elites) but this profile does nothing than walking around attacking the wolfes.
      You have to use a Plugin for the trapping.
      https://www.thebuddyforum.com/honorbuddy-forum/plugins/198611-plugin-itsatrap-barn-trapper.html
       
    19. chic00

      chic00 New Member

      Joined:
      Mar 21, 2015
      Messages:
      30
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      it does not work on my hunter only on dk..it will kill the wolfes..using the [Plugin]ItsATrap - Barn Trapper and setting it up for direfang alphas
       
    20. joker83

      joker83 New Member

      Joined:
      Mar 6, 2013
      Messages:
      14
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      tryed on my druid keep dying
       

    Share This Page